Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba mi sie zonaty koles

co myslicie o romansie z żonatym, żesli jego żona wie i się zgadza?

Polecane posty

bardzo mi się podoba taki jeden żonaty. chodziloby tylko oczywiscie o seks. jak się dowiedzialam, ze ma zone, to chcialam go splawić, ale powiedzial, ze jego zona wie i sie zgadza i ona tez ma kochanka i im obojgu taki uklad pasuje. oczywiscie nie jestem naiwna i pewnie wczesniej chcialabym jakiegos dowodu. no ale zalozmy hipotetycznie, ze mowi prawde. co o tym sadzicie?

Albo Cię oszukuje albo to patologiczna rodzina.

Gość uwazam ze
to bardzo zdrowe i nowoczesne podejscie do zycia, po co maja sie rostawac skoro pewnie duzo ich łaczy, dzieci, wspolny dom, kredyt itp a moze przyjaźń a jednak w seksie nie odpowiadaja juz sobie.Tak wiec to calkiem rozsadne podejscie do zycia.Rozwody to ból dla dzieci, nieprzyjemnosci dla malzonków oraz duze koszty finansowe.

maja 2 dzieci. z tego co mi wiadomo kochaja sie i uprawiaja ze soba seks i czesto umawiaja sie z innymi parkami albo zapraszaja kogos do trojkata. wiadomo, ze moze klamac, ale chyba mozna przyjac, ze mowi prawde i sie do tego ustosunkowac? ja oczywiscie nie wchodze w zaden trojakt. jedynie z nim. przyjechalby do mojego miasta, jakby sie nam obojgu spodobalo to moze i bysmy sie spotykali regularnie.

Gość uwazam ze
i bardzo dobrze, ot zwykły otwarty zwiazek, mi sie to podoba, sa tolerancujni i wyrozumiali dla siebie to lepsza jak zdrada po cichemu.Tylko upewnij sie czy to prawda.

Gość xelebrieta
no ok tylko czym taki facecik może zaimponować w ogóle tacy ludzie, że dla nich dawanie zadka to tylko sport i bez tego obyć się nie mogą? ale można i tak gratulować wyboru

Nadal to będzie zło, nawet jeśli się wszyscy zgadzają. Hutu gdy wyrzynali Tutsi też wszyscy byli zgodni.

Gość tak jedna z zaupia...
nie masz nic do stracenia. osobiscie nie wyobrazam sobie zeby moj maz mogl upraiwac seks z kims innym ale podejrzewam ze oni chyba po prostusiebie pod tym wzgledem w pelni nie satysfakcjonuja wiec dlatego sie puszczaja na boki. jak im pasuje to dobrze.

10:15 [zgłoś do usunięcia] tak jedna z zaupia... I Sorry, ale właśnie się zastanawiam jak można być tak głupim, czy może z taką małą wyobraźnią? Ja nie jestem jakimś fanatykiem religijnym że widzę tu grzech czy coś w tym rodzaju. Co on może mieć do stracenia, ano np to że się zakocha a ten gość nadal będzie z żoną nie tylko na papierze. Obawiam się że mimo tego że się puszczają nadal ze sobą sypiają, to czy uprawiają sex.. jest nie wiadomą, ale doradzanie wchodzenia w chory związek zakrawa na idiotyzm.