Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mulinakama

jaki jest idealny wzrost??

Polecane posty

Gość mulinakama

nie jaki macie,ale jaki według was jest idealny wzrost ,nie za wysoki nie za niski.dobry na wszystko.zeby mozna blo chodzic na szpileczkach ale na płaskich tez nie czuc sie jak karzełek :)

Gość sorkidle
Myślę że tan średni w Polsce dla kobiet 165-169 , nie mniej.a wiecej tez nie bardzo no chyba ze dziewczyna majaca 171 nie chodzi na wysokich obcasach

Gość kalinka13467
to tak: max rozmiary obcasów: aby było kobieco nie tyczkowato: > 162 ( każde,nawet te po 14 cm) 163-165 ( do 11 cm ) 166-169 ( do 8 cm) 170-172 ( do 5, 6 cm) 173-176 ( do 3, :/ ?) 177< tylko płaskie buty

Gość przewdodnicza
kalinkaa.. przesadzasz , jesli dziewczyna ma 174 a czuje sie dobrze w szpilach niech je włoży

Gość 157 dobry wzrost
łatwo ci się schylać po ślimaki

Gość JA mam 170
i dla mnie to troche za dużo:p wolałabym 165.

Nie ma czegos takiego ja idealny wzrost bo to pojecie czysto subiektywne.

Gość Marta,23
zalezy kto co lubi...i kto jakie ma pojecie piekna... Nie liczy sie wzrost ale proporcje ciala...Bo co nam z tego ze mamy idealne 167cm.....jak 100kg wagi ,faldki,grubą dupę i brak tali:D Modelowy wzrost z wybiegu to 175cm i wiecej:) Ja mam 177 cm i smialo dreptam sobie w wysoookich butkach:D Jestem szczupla,mam idealną talię i bioderka... a co mi tam,neich sie inni wstydza ze kurduple:D

Gość rtyrtr
ja mam 159 i czuje sie karlem w plaskich butach bo w pracy wszyscy wyzsi i kolezanki tezn,jedna jest mojego wzrostu i kiedy ja widze jak idzie,z pewnej odleglosci to mysle boze jaki krasnal taki se lazi.a ja mam tyle samo:(

Gość ojon ma
mysle ze z 167