Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet pogoda zrobiła na złość

Gesslerowa przeszła samą siebie

Polecane posty

Gość Lakkkii
Ja bym jej w gębę przyłożyła i łbem o ścianę walnęła na miejscu tamtych.

Gość Zlatanimowicowiczowicz
Ja bym ją podał do sądu teraz. Na pewno znalazłyby się na to jakies paragrafy. Ot choćby zakłucanie porządku publicznego no bo w końcu restauracja to miejsce publiczne. Albo odpowiedziałaby za niszczenie mienia. A dowód był wyraźnie nagrany... Sąd byłby za restarutorami a nie za Gesslerką. Jak tak można resaturacje demolować bo jej waści wielkiej księżniczce pieróg kur.a nie smakował. Każdy ma inny gust, dla mnie coś mogłoby byc pyszne, dla niej nie jadalne, ale i na odwrót. Ona myśli ze jak ona ugotuje to wszyscy się z zachwytu popłaczą, a nie wierze w to żeby to każdemu smakowało co ona upier*oli w kuchni, bo tak jak mówie kazdy ma inny gust, a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. Tak czy siak to co zrobiła to szczyt chamstwa i powinna za to opdowiedzieć!

Gość efefefefe2w
ogladalam to wczoraj!! jak ja lubilam tak myslalam ze one powinny ja tam skopac za to, zasrana diva

Gość zoozoolja
a dlaczego wy sie wkurzacie na Magde Gessler ? w restauracjach karmią was góvnem, wy to zrecie z brudnych garów, zużytego oleju, mrożonego ciasta i uważacie że nie mozna się na to wkurzyć Magda ma racje !

Gość Zlatanimowicowiczowicz
Słuchaj ja tez sie np. wkurzam ze mi autobus na czas nie podjechał i sie kuźwa spóżnie. Ale to nie znaczy ze jak on już przyjedzie to mam rozj*bac pół autobusu i jeszcze kierowcy nakopać... A to co ona zrobiła to tylko jej fochy, nie chce, niech nie żre, ale niech nie robi chlewu, wielka dama salonowa ku*wa! Do pierdla bym ją za to wsadził jakby mi to w mojej restauracji zrobiła. A tak jak mówiłem paragrafy by się na to znalazły...

Gość no i bardzo dobrze zareagowała
co się tak oburzacie? Jak idziecie do restauracji, to chyba po to żeby SMACZNIE zjeść, szerokim łukiem omija się knajpy, które karmią jakimś czterokrotnie odgrzewanym syfem. Gesslerowa walczy o dobre żarcie m.in. w waszym imieniu!

Gość zoozoolja
ok, ale po co te kucharki prosiły o rewolucję ? magda pokazała im jak szykowac świeże jedzenie regionalne a one i tak swoje i jeszcze bezczelnie że to smaczne, podały pizze, jakies hamburgery, to co zawsze robiły i mówia że to smaczne ok, może smaczne i ludzie jedzą ale po co im była rewolucja ? żeby sobie darmowa reklame w tv zrobić ? widac było że nie mają zamiaru kultywować kuchni tradycjonalnej tylko śmiało pewne siebie podały to co zawsze, na początku więc o co chodzi ? wywaliła stół i maja darmową reklamę :D

Gość miała prawo się wkurzyć
każdy konsument restauracyjnego paszowego żarcia głównie z półproduktów, za które płaci się co najmniej jak za trufle, powinien tak zareagować

Gość zoozoolja
podają dalej tanie smieciowe żarcie a ceny podwyższyły bo Gessler u nich była , więc sory , kuchareczki spryciule obmyśliły strategię marketingową ! ale zadziwia mnie bezczelność tych kobiet podały jej śmieciowe żarcie i mówi - jestem pewna że Pani smakowało ! więc...... no sory , też bym tym stołem yebneła :D

Gość no własnie po co wzywały
Magdę? przecież z łapanki tych restauracji nie wybierają :P liczą na krociowe zyski bez wysiłku ze swojej strony, którą ma im zapewnić darmowa reklama? Dostają do ręki gotową receptę na sukces ale sa zbyt leniwe, żeby z niej skorzystać

Gość no własnie po co wzywały
nie nie wierzymy, to fikcyjna restauracja, która TVN stworzył na potrzeby odcinka :P

Dla mnie gessler nie jest żadnym autorytetem i uważam, że odstawia troche szopke, jednak trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Jak tu już ktoś napisał: zaprosily ją nie wiem po co? Chyba tylko po to, żeby sie za darmo zareklamować w tv. No to zareklamowały. Jak nie chciały zmieniać lokalu na modłe pani Gie. To jej trzeba było nie prosić na obiad, nie robiłaby im rewolucji (tak, pani Gie na siłe nie wkracza do lokalu! Trzeba ją zaprosić!). A Jak już sie zaprosi, jest po rewolucjach, to trzeba grać tak jak Gie ustaliła. Nie grasz - odpadasz. Ich problem.

Gość wczoraj miała bród pod
pazurami jak doprawiała barszcz , tylko rzygać strasznie flejowata osoba

Gość Powinna być zła sama na siebie
bo nie zna tamtych okolic i źle zaplanowala rewolucje. Kto tam pojdzie na pierogi jak kazdy je ma w domu? Turystów tam nie ma a ludzie są biedni. A na kebaba chociaz mlodziez pewnie chodzi, i tyle w temacie - gotują to co sie sprzedaje.

Gość Szopen
Madzia robi bardzo dobrze, trzeba gnębić oszustów restauratorów i niedouczone kuchty.

może i geslerowa chce zmian ale z takim chamstwem to sorry po za tym ona zadaje ludziom pytania tak wyszukane że nawet świetnego nzawce zagnie cwana bo sie przygotuje nie lubie jej , nie lubie jak rzuca jedzeniem to chamskie

To też prawda, Stwierdziłam to samo po tych rewolucjach. ;) Pierogarnia ma całkiem niezłe branie w Warszawie, Krakowie, czy nawet w Radomiu myśle, że byliby jacys chętni. Ale nie na takiej wiosce przygranicznej, gdzie duża część kobiet to gospodynie domowe i mogą same te pierogi zrobic. No ale same sobie winne- po co ściagały Gie i robiły rewolucje, skoro rewolucji nie chciały? Przecież to nie jest 1 sezon i od dawna wiadomo, że Gessler ma hopla na punkcie kółek gospodyn wiejskich, regionalnego jedzenia, folkloru, etc etc. Zwłaszcza jak przyjechała do takiego miasta, to już było wiadomo, co ona wymyśli :D:D

I bardzo dobrze zrobiła. Właścicielka ten budy to jakaś idiotka. Poprosiła o rewolucję, a potem wróciła do tych swoich fastfoodów. A nawet ich dobrze zrobić nie potrafi :O Powinna dostać tym 'hamburgerem' w pysk za głupotę :O

Gość Geslerowa fajna babka jest
często zagladamy do knajpy gdzie robiła rewolucję, jest tam naprawdę pysznie i ceny są rozsądne

Gość fnyhjnmrfyj
A jak wy byście się zachowali gdyby ktoś was POPROPSIŁ a wręcz BŁAGAŁ o pomoc, wy byście się starali a potem mieli was w dupie i to jeszcze bezczelnie? Zauważcie jedną najważniejszą rzecz, Pani Magda nigdzie nie wpycha się sama, to właściciele proszą ją i zapraszają i DOSKONALE wiedzą jak przebiegają rewolucje a tymczasem zachowują się tak jakby ktoś im na siłę ją wcisnął a oni biedni, pokrzywdzeni zmuszeni są przystać na to. Problem nie jest w Gessler a w tych wszystkich pasanach którzy zwią się włascicielami restauracji bo sądzą, że ona przyjedzie, swoją osobą zrobi reklamę a oni dalej będą dawać ścierwo i będzie cacy.

Gość ty tam wyżej wyjebanych lasek
to se poszukaj na najbliższej drodze w okolicach lasu, szczylu :P

Gość to masz szczescie
im chodzi o nazwiska a reszte maja gdzies bo i tak robia to co schodzi ale powini miec pierogi jak na restaracje przystało

Gość hj889
Kobieta zna się na rzeczy i gotowaniu, posiada ogromną wiedzę na temat kuchni z całego świata ( byłem kiedyś na jej warsztatach ) cholernie inteligentna kobietka ale ona nie ma taktu, jest zbyt pewna siebie i rzekłbym nie wychowana, wali prosto z mostu ok rozumiem tak można i bardzo dobrze ale brakuje jej nieco dobrych manier. Poza tym większość rzeczy w tym programie to tak naprawdę nie ona tylko scenariusz i reżyserka także nie bierzcie tego do siebie aż tak na serio :)

Gość jajkoooo
Chyba chorzy jesteście, ta właścicielka jest jakaś niewydarzona, zachciało jej się darmowej reklamy w TV i wezwania Gesslerowej to niech trzyma się ustalonych zasad, a nie, że mają nasrane menu z kuchniami z całego świata, kuchnią chińska, włoską i fast foodami. I te pierogi mieli robić przy ludziach na widoku, to miał być ich znak firmowy, największa zaleta, potwierdzenie jakości i dobrego smaku. Co oni odpierdalają, sami chcieli się ukierunkować i cieszyli z nowych zmian, miała to być kuchnia regionalna polska z ukraińską a nie misz masz, barszcz ukraiński miał być świeży, szlachetny, a oni nie dodali potrzebnych składników, zastępują je jakimś ścierwem i podają gumiaste pierogi z kapustą w wodzie. Po huja w ogóle wzywali Gesslerową kiedy nie stosują jej rad i robią dalej po swojemu śmieciowe żarcie ja się pytam ? :O.

Gość kobieta starej generacji
oczywiście że czysta reżyserka i wnetrze zrobione pod program , to samo surowi rodzice i perfekcyjna ,wszystko pic na wodę , castingi , role na pamięć ( niejednokrotnie zdarzają się wpadki) i żmudne godziny pracy operatorów , scenarzystów , akustyków i wielu innych