Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina29277

Cien kreski na tescie ciazowym ? jak to interpretowac?

Polecane posty

Gość Karolina29277

Dziewczyny wczoraj zrobilam test i wyszedl wlasnie taki cien 2 kreski co prawda nie musze patrzec pod swiatko jakos specjalnie go przekrecac by zobaczyc ale wyszedl bardzo ale to baaardzo słaby - na pierwszy rzut oka negatywny , bład testu czy jednak ciąża?

Gość u mnie taka kreska
oznaczała ciąże. Jechałam do apteki od razu po 2 inne testy i tez taka bardzo słaba kreska była. Po 3 dniach była już mocniejsza, a po tygodniu potwierdziłam ciąże u ginekologa. Ta słaba kreska wyszła mi wg moich obliczeń w niespełna 3 tyg ciązy

Gość Karolina29277
ale ja ciagle czuje , ze zaraz dostane okres , caly czas latam do lazienki i sprawdzam u mnie ta kreska wyglada mniej wiecej tak:http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?p=5446761 troche rozmazane ale lepszego nie znalazlam , jest naprawde baardzo slaba , jednak ja widac.... i martwie sie okropnie czy to ciaza ...

Gość Karolina29277
???????????

Gość Bądź sobą
ciąża gratuluje

Gość Bądź sobą
miałam to samo, ganiałam do wc co chwila i dzisiaj mam ślicznego synka :]

Gość Bądź sobą
i test-tez cień cienia :]

Gość Bądź sobą
pewnie dzisiaj 1 dzień spodziewanej, ja nigdy nie zobaczyłam 2 grubych kresek, potem robiłam bete

Gość Karolina29277
okres powinnam miec 28 .03 wiec juz spoznia mi sie troche ale czytalam ze to moze byc wynikiem przesuniecia sie owulacji . temp mierzylam przed chwila 37,5 , boze nie wiem co myslec ta druga kreska jest naprawde slaba i nawet nie wiem czy rozowa jest taka jasniutka bardzo i jest grubsza od kontrolnej..

jak dla mnie ciąża, za kilka dni kreska powinna wyjść ciemniejsza

Gość Bądź sobą
jezeli jest negatywny to nie zobaczysz nic, mowie ci mialam to samo.

Gość Karolina29277
Boże cała się trzese ningdy tak nie miałam... szkoda ze sa swieta bym poleciala zrobic bete ;/

Gość Karolina29277
Dziękuje za wasze wypowiedzi , jeśli to prawda , że jestem w ciązy to będę najszczesliwsza osoba na swiecie 5 lat walcze by sie udalo , nigdy nie widzialam 2 kresek .a tu dzisiaj dlatego to dla mnie takie wazne , moze sa jeszcze osoby które tez mialy takie cienie kresek?

Gość Bądź sobą
posłuchaj mój test sprawdzały 2 osoby, bo nie mogłam uwierzyć, a teraz mam dwu miesięcznego synka. Na pewno jakaś apteka pełni dyżur idź zrób drugi :) na BETE pójdź we wtorek-dzięki niej wiadomo, że ciąża się prawidłowo rozwija, powtarza się ją po 48h. Z tymi dwoma wynikami pójdź do lekarza. Bierz sobie kwas foliowy. Nawet jak się okaże, że to pomyłka (chociaż w 99% jesteś w ciąży) to Ci nie zaszkodzi.

Gość Karolina29277
wlasnie ja tez myslalam ze mam jakies urojenia dlatego wezwalam kolezanke by potwierdzila - badz zaprzeczyla ona spojrzala i stanela jak wryta - powiedziala ze widzi , a teraz czy jest sens robic test po poludniu ? skoro z porannego moczu wyszedl taki slaby ? napewno zrobie jutro drugi by sie upewnic. boje sie , ze to moze byc jakis zly wynik ...

Witajcie. Ostatni okres dostalam 22 badz 23 lutego. Dzis jest juz 31 marzec a u mnie dalej nic nie ma. Na okres sie nie czuje , bola mnie tylko piersi. Test ciazowy robilam az 4 razy i nie wykazlo ze jestem w ciazy. Okres zawsze mialam regularnie. Nie wiem co myslec, jestem za granica... Czy moze za szybko robie te testy? Powinnam jeszcze troche zaczekac i dopiero wtedy zrobic? Z obliczen wychodzi ze okress spoznia mi sie juz 10 dni. Co o tym myslicie?

Gość Bądź sobą
nie, test myli się tylko w jedną stronę, gdy jest ciąża a pokazuje negatywny. Ja pierwszy robiłam po południu drugi rano, trzeci na następny dzień rano. Ale beta potwierdziła, urodziłam wcześniaka 24.01.2013 :)

Gość Bądź sobą
to pewnie jakieś zaburzenia hormonalne -> PoCoMiNick

Gość Karolina29277
ale ja nie wiem czy ten wynik jest pozytywny .. to o to chodzi ta kreska jest taka słabiutka i grubsza niz powinna - boje sie ze ja sobie cos wkrecam , caly czas trzymam ten test i patrze czy aby nic nie zniklo

Pierwsze dwa testy pokazaly jedna kreske, nastepne dwa poakzaly jedna gruba czerwona, a druga widac, ale jest beldsza. To moze byc ciaza?

Gość Karolina29277
chyba juz wariuje ... wiem , ze macie racje ale 5 lat sie staralam i ciezko mii w cokolwiek uwierzyc szczerze mowiac watpilam ze kiedykolwiek sie uda... Boze najbardziej boje sie ze to pomylka ...

Gość Nie jestes!!!
..

Gość Ja miałam na 3 testach
taką słabą kreskę ale ciąży nie było:(

Gość hmm mm
nie ciaza

Gość nie podkłady
ja tak miałam i byłam w ciąży

moja Natalia na teście ciążowym tez blada była, prawie, że wcale jej widać nie było, wrzuciłam test do torebki i siedziałam z bijącym sercem i nie wiedziałam co jest ... po kilku godzinach wyjęłam test z powrotem i kreska była coraz mocniejsza .... więc autorko jesli widzisz blada kreskę, to za 9 miesięcy urodzisz dzidziusia :) czekamy na ostateczny wynik i 3mamy kciuki !!!