Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzykładK

Mam wrażenie, przeczucie że mam nowotwór.

Polecane posty

Gość PrzykładK

:-(

Gość PrzykładK
Źle sie czuje. Mam bóle bioder co w wielu przypadkach oznacza nowotwór :-(

Gość PrzykładK
Nikt mnie nie pocieszy? :/

a tam od razu nowotwor. Ja tez mam od 2 miesiecy , dodatkowo ostatnio doszedl kregoslup , i nie mysle tak jak Ty :P bole moga oznaczac wiele, chocby zblizajacy sie okres;p

Gość PrzykładK
Też boli mnie kręgosłup :/ Żaden lekarz nie wie co mi jest. Nikt nie chce mi pomoc. A ja nie daje rady chodzić a mam 20 lat dopiero. Czuje sie źle. Wszystko mnie boli. :-( Czytałam opinie ze ból bioder oznacza bardzo często raka kości :-(

a ja 18.nie strasz mnie :( ani sie nie nakrecaj takimi myslami , po co nerwy psuc;>

Gość Prorok z Mokotowa
Jakie masz OB/CRP?

Gość PrzykładK
No niby niecałe 20 lat, 93 rocznik. Mówię Ci, mam złe przeczucia, tym bardziej ze miałam badania tzw. ciepłoty ciała i wyszło mi ze moge mieć coś czyli nowotwór w dolnych okolicach ciała czyli biodra :/ Bóle stawów mam od 2009 roku a potem wszystko sie posypało.

Gość PrzykładK
Mam w normie. Co nie wyklucza nowotworu.

Gość gw2t42
Tobie nie jest potrzebny onkolog tylko psychiatra, który wyleczy z chorobliwej hipochndrii :O Po prostu chcesz, by każdy się nad Tobą roztkliwiał i troszczył bez przerwy, jeśli naprawdę miałabyś/miałbys takie odczucie to chodziłbyś po wszystkich lekarzach i na badania, byle by ustalić przyczynę dolegliwości - ale nie - lepiej narzekać i męczyć całe otoczenie wokół 🖐️

Gość Marta,23
weronika Ksiazkiewicz tez miaala i sie wyleczyla :P

Gość Marta,23
moze rusz raz na jakis czas dupsko sprzed kompa i zazyj troche ruchu??????? wiesz,rowerek,bieganie,silownia i te sprawy...? zoabczysz rozruszasz miesnie ktore pomalu zanikaly z powodu braku ruchu...troche cie poboli ta nagla zmiana...ale lepiej sie pcozujesz i psyczhicnie i fuzcyznie.

Gość PrzykładK
No to nie wiesz co mówisz. Bylam u 3 reumatologow, w tym jednej profesor, ortopedy, neurologa, chirurga. Nikt nie chciał mi pomoc. Rodzinny nie chce dawać skierowan do specjalistow a ja nie dam rady chodzić. Wszędzie są kolejki, czekanie po pół roku. Właśnie na dniach będę sie starala na przyjęcie do Instytutu w Warszawie. Oby Ciebie nie bolało tak jak mnie :-(

Gość PrzykładK
Ruch na bóle stawu żuchwowego i stawów paliczkowych, ciekawe :-(

Gość gw2t42
Ok, przepraszam, zwracam honor - myślałam, że jesteś jedną z tych osób co wiecznie narzekają, a tu jest inaczej :( Powodzenia i cierpliwości życzę 🌻

Gość PrzykładK
Nic sie nie stało ale na przyszłość nie osądzaj po pozorach. Dzięki.