Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisniowamamba

czy mogę byc w ciazy?!!!

Polecane posty

Niedawno zaczęłam brać moje pierwsze opakowanie Vibin mini (7 marca). Oprócz plamienia nie miałam żadnych innych objawów ubocznych. Podczas stosunku z chłopakiem użyliśmy prezerwatywy, ale pękła. Większość spermy znalazła się na pościeli, ale niestety część została we mnie. To był 17 marca. Właśnie kończę pierwszy blister, mam dziś wziąć 4 białą tabletkę (placebo), a okresu wciąż nie ma. Ostatnio bolały mnie piersi i są lekko powiększone, nie wiem czy traktować to jako objaw pms czy zażywania tabletek czy może ciąży. Powinnam się martwić? ;

po takim czasie tabletki juz dzialaja wiec nie masz czym sie martwic :) brak okresu moze byc spowodowany braniem tab - organizm musie sie poprostu do nich przyzwyczaic :)

Hej. Mam pytanie, moze ktoras z was tez tak miala.. 10 dni spoznia mi sie okres, robilam juz 5 testow, i wszystkie wyszyly negatywnie.. Nie wiem co jest, bo na okres sie nei czuje. Chce poczekac do 5 kwietnia i potem isc do lekarza jak miesiaczki nie bedzie. Mysliscie, ze to ciaza, skoro testy wychodza negatywnie? Na dwoch testach mialam dwie kreski, ale byly one blade..

jak test wyszedl negatywnie to nie jestes w ciazy :) 10 dni to jeszcze nie tak dlugo - moze sie ostatnio stresowalas ? albo chorowalas ? to moglo przesunac okres poczekaj jeszcze z tydzien i jak dalej nie bedzie okresu to idz do lekarza