Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdeswweed

przeplakane swieta

Polecane posty

Gość xdeswweed

maz od tygodnia jest u matki,nie odzywa sie ,nie wiem co bedzie,a slub byl dopiero co,jestem zalamana

Gość Oszto224
a dlaczego sie nie odzywa? pokłociliście sie?

Gość xdeswweed
dlugo by gadac,tak pokloclismy sie mozna powiedzeic,nie wiem czy on wroci,kocham go ale jest to czlowiek nie do zycia,nie moge przebolec ze za niego wyszlam

Gość xdeswweed
to skomplikowane.jak ostatnio poszedl do matki bo sie obrazil ze ją obrazazm poszlam tam i przepraszalam tę kurwe choc nie mam za co.teraz on narobił jaj i ja nie chce sie znowu ponizac i blagac go zeby wrocił,mam te resztje godnosci.to wyglada jakbym go na sile trzymala,jakby mu zalezalo dzwonilby do skutku i przyszedlby.ma pretekst zby mnie zostawic

Gość xdeswweed
wszystkie oszczednosci na niego stracilam,on szasta kasą,trwoni na matke pasożyta,ode mnie tez brał na nią,nie maialam juz si i powiedzialam co mysle to tam pojechal i sie poskarzyl,zadal zebym tam przyszla i przeprosila to przeprosialam kurwe.teraz on narobil jaj i mowi ze sie wstydzi wracac,ma pretekst zeby ze mna nie byc

Gość Lenkaaaaaaaaaaaaa
Jeżeli ktoś nie docenia Twojej obecności - pozwól mu poczuć jak to jest bez Ciebie. Nie napraszaj mu się , nie narzucaj. Znaj swoją wartośc i miej swoją godnośc... Daj mu wolną rękę. Nie wydzwaniaj bo w ten sposób odpychasz go od siebie. Przeczekaj , jak poczuje się zignorowany to sam wróci z podkulonym ogonem ;P Wtedy mu wygarnij wszystko. Swoją drogą co to za facet żeby zostawiać swoją kobietę w święta. I Nie becz ! poczekaj na dalszy rozwoj sytuacji. I pamiętaj żeby nie dać dupkowi tej pieprzonej satysfakcji że Ci strasznie bez niego źle itp . Uszy do góry kochana !! pozdrawiam Lenka

Gość xdeswweed
ludzie mie ostrzegali aby nie wychodzic za Cygana ale ja byłam głupia i zakochana :(

Gość xdeswweed
pokłóciliśmy się o sex oralny, brzydzę się i tyle to on lata do matki się żali jej , że nie dopasowani jestesmy

Gość Jakie to żałosne!
Widziały gały co brały! Głupich nie sieją, sami się rodzą.

Gość xdeswweed
z tym cyganem to podszyw Lenkaaaaa-dziekuje,własnie o to chodzi,ze ostatnio sie ponizalam,wydzwanialam blagalam,i przepraszalam jego matke,a nie mialam za co bo to pasozyt wyciagajacy pieniadze od dzieci,mysli ze jej sie wszystko nalezy,a do pracy bron boze nie pojdzie.Ech,nie moge przezalowac ze za niego wyszlam,z nim sie nie da zyc,trwoni pieniadze strasznie,co gorsza moje pieniadze.liczy sie dla niego tylko matka

Gość xdeswweed
tak wiem ze jestem zalosna,wiem,glowa mnie boli od ciaglego placzu,zmarnowalam sobie zycie

Gość xdeswweed
on jest Pakistańczykiem chińskiego pochodzenia. poznałam go na zapleczu baru w Glasgow

Gość Lenkaaaaaaaaaaaaa
ile masz lat? może warto jeszcze raz poważnie zastanowić się nad tym związkiem i pora wyciągnąć jakieś wnioski? Moja siostra jest w 8 miesiącu ciaży , wyszła za mąż rok temu , ma 25 lat. a dzisiaj byłam świadkiem jak jej mąż a mój szwagier zdjął z ręki obrączkę i powiedział że ma dość wszystkiego. jeśli nie macie dzieci to wszystko ułatwia. Możesz jeszcze byc szcześliwa z kimś innym. Bo każdy na to szczescie zasługuje.

Gość xdeswweed
mam 26 lat on 30.Zachowuje sie jakby mial 17,zyje dniem dzisiejszym,nie mysli o jutrze,tak jak jego matka.kocham go ale nie daje rady,wspolne zycie z nim to koszmar i niepewnosc.malzenstwem jestesmy niecale 5 miesiecy

Gość Lenkaaaaaaaaaaaaa
Moim zdaniem musisz to wszystko sobie poważnie przemyśleć. Jesteś jeszcze bardzo młoda , nie pchaj się w to dalej bo z czasem będzie jeszcze gorzej a zegar biologiczny tyka. Jesli czujesz że nie jest to facet do życia to uciekaj ;p