Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mamusia lbn

CORCIA NAROBILA MI WSTYDU W KOSCIELE ALE BRECHTA:D

Polecane posty

Gość mloda mamusia lbn

w kosciele przy swieceniu pokarmow wystawiono figure jezusa na krzyzu i kto chcial mogl podejsc i pocalowac.ja podeszlam, pocalowalam i spytalam corcie (5lat) czy podniesc ja czy chce tez pocalowac pana jezusa. a ona takim scenicznym szeptem: nie chce, brzydze sie calowac trupa! zdebialam, a ludzie patrzyli jakby chcieli mnie zabic

Gość grgergerg
Haha, dobre!

mój syn rok temu 4,5 miał i idziemy ze święconka w kościele cisza ksiądz poświęcił jeszcze modlitwa a moje dziecko na cały kościół kiedy ta impreza kiedy puszą muzykę :D ludzie się uśmiechnęli i tyle a ja też się uśmiechnęłam i tyle

Gość fuj calowac cos co setka
Obcych i jeszcze dziecku proponować :O nie spotkałam się z tym na szczęście

Gość hhjsjs
!Brechta?!Co za PGR

Gość ryd j ykt
boze jak mozna calowac figurke jakiegos Jezusa :O:O:O:O .ktora tyle mord calowalo bleeeeeeeeeeee sam motyw calowania czegos z marmuru czy z gliny jest chore :O:O:O i jeszcze pozwalac na to dziecku ogarnij sie glupia babo

Gość obrzydliwe!!!!
i to calowanie figury, ktora tyle pyskow dotykalo i tekst dzieciaka :O 5 lat ma a takie teksty, widac, ze ne nauczone szacunku i kultury. Ale co sie dziwic, widac po matce jakiego slownictwa uzywa - "brechta" :O Dno!

Gość Darass
ja byłem z córką na Misterium Męki Pańskiej i na pewnym etapie tego przedstawienia Jezus dzielił sie z wszystkimi chlebem i tak było w tym przypadku. Rozdawano dosyć duże, płaskie chleby, aby sie nimi dzielić, a córka na głos.. i co teraz będziemy jeśc podkłady do pizzy??? kilkanaście osób z otoczenia nie mogło powstrzymać śmiechu.

Gość czym tu sie chwalić
5-latek ?????I taki głupek ma iść do szkoły??

Gość ze względów
higienicznych okropne !! "ale brechta" nie znam takiego słowa...

Gość HKJNN
kurffa, jedno lepsze od drugiego jedna brechta druga jakies podkłady do pizzy, wy nie znacie języka ojczystego a robicie sobie dzieci, co za patologia

Gość b.e.a.t.a
Przypomnialy mi sie "nowe szaty cesarza", pamietacie ta basn? - tam tez dziecko mowi dokladnie to co widzi :)

Gość nmzmnzn
ale jak można widzieć podkłady do pizzy? podkłady to są pod dupe jak ktos robi pod siebie, a do pizzy to jest ciasto, ja pierdole tak mi obrzydził ze nigdy nie zjem pizzy błeeee, wyrzygałm ci sie chooju do talerza z obiadem, a masz ćwoku

Gość hrthrth
Idź do sklepu, matołku, i zobacz co to są "podkłady do pizzy". Istnieje taki produkt. A komentarz... Cóż, pewnie ktoś cię rano zobaczył i faktycznie obrzygał, stąd te skojarzenia i wylewanie frustracji na forum. A tekst dziecka o podkładach? Świetne! :D

Gość nmzmnzn
matołku to mozesz mówić do swojego bachora, jak ciebie ktoś rano obrzygał to nie znaczy że będziesz to wmawiac innym, wal sie

Gość heloiza999
ale macie głupie dzieciory, wspólczuję, ale w końcu jaka matka ... :D

Gość heloiza999 ty to jestes najjj
heloiza999 ty dopiero jestes mądra,dobrze ze twoja matka ma genialne dziecko takie jak heloiza999

Gość całkiem słuszna uwaga
wszak w sobote jeszcze jezus nie byl zmartwychwstały. :D poza tym obrzydliwe jest to zbieranie bakterii po całej parafii.

Gość a co to jest sceniczny szept
idiotko ?

Gość jezeli twoje dziecko ma
5 lat i jest takie glupiutkie to o czym ty z nim rozmawiasz??? nie moglas go wczesniej nastawic jakie tam obrzedy beda?

Gość rozumiem ze takie
teksty mowia 3 letnie dzieci, ale 5 latki... hmmm cos slabo doksztalcone.

Gość nie podkłady
matoły tylko spody do pizzy

Gość taunus
a ja mysle, ze dziecko powiedzialo prawde. i tez tego bym nie chciala calowac.

Gość prawdę, czy nie ale
moim zdaniem, troszkę nieobyte jak na pięciolatka. Słuszne zadał ktoś pytanie, czy ta kobieta rozmawia z tym dzieckiem, tłumaczy mu. Na co dzien spotyka się dzieciaki tak niedorozwinięte "obyczajowo", że aż żal.Wspólczuje sobie i moim koleżankom bo to pokolenie dzieci, które mają obowiązek szkolny.

Gość pinda z wyboru
Czego te katole nie wymysle... jakies calowanie brudnej rzezby. Trzeba bylo "corci" kazac kleknac przed mafiozem w czarnej sukni i kazac jej liznac jego kolanko usmarowane bita smietana. Wszakze to dla was normalka, takie akcje :D

Gość mądre dziecko jak widać jeszcz
e nie przeszło katolickiej indoktrynacji czyli przerobienia mózgu na wodę (święconą). ale długo to nie potrwa

Gość wygraj to i owo
jakie wy jestescie zalosne, swieta a tu roi sie od zawisci i chamstwa.. polacy to jednak beznadziejn narod

Gość spaaaammmmmm
podklądy znaja te dzieci co matki kupuja gotowce- dzieci tych mamusi ,które robia same ciasto nie wiedza co to podkład do pizzy

Gość edabrowsa1983
ile w was chamstwa, zawisci, jadu..... zenujące jak wypowiadają sie młode matki