Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mamusia lbn

CORCIA NAROBILA MI WSTYDU W KOSCIELE ALE BRECHTA:D

Polecane posty

Gość mloda mamusia lbn
mloda nie jest ochrzczona i nie chodzi do kosciola, na religie w przedszkolu tez nie.wiec indoktrynacja katabasow raczej jej nie grozi.poszlysmy swiecic pokarm tylko i wylacznie z powodow tradycyjnych. oburzacie sie, ze uzywam slangowego slowa brechta?ok, moze byc zamiennie z siara, kaszana, smiechawa, konsternacja, kwas, moze rowniez abberacja, faux pas czy kompromitacja, jak wolicie. gratuluje wyciagania wnioskow co do zupelnie obcej wam osoby i jej dziecka po jednej zartobliwej historyjce:)

nie jest chrzczona, nie chodzi do kosciola, ,sakramentow nie przyjmuje, ale poszliscie posiwecic koszyczek bo swieta obchodzicie Co za hipokryzja i brak asertywnosci w swoim dzialaniu

A mnie sie wszystkie historie podobały. Dziecko mialo rację z tym całowaniem... bożka/rzeźby? Nie wiem jak to nazwać. Jest to trochę żenujące. Ale nie mnie oceniać. Pozdrawiam autorkę.

Gość zonaKraka
Nie jest ochrzczona i nie chodzi do kościoła, a (pomijając robienie szopki ze święcenia) oczekujesz od niej całowania zakrwawionej figury? Dziecko nieobyte z miejscem kultu powinno zostawać w domu jeśli nie potrafi się zachować, sama katoliczką nie jestem ale do głowy by mi nie przyszło brać do kościoła dziecko żeby uczestniczyło w rytuałach których nie zna i nie rozumie. Dla innych to może być rażące, pięciolatek wychowany w rodzinie katolickiej nie rzuci takim tekstem.

Gość reli
puści są ludzie którzy chodzę do kościoła tylko za święconką ;/ jak wcale to wcale, po co święcicie pokarm???? lepiej wam smakuje poświęcony;/ debilizm

Gość toksyczna ma racje
Obluda zaklamanie i robienie szopki z takiego swieta. Po co w ogole do tego kosciola poszlas? Pokazac się czy jaki grom. Wkurzaja mnie tacy zalosni hipokryci. Pomine calowanie figury ale zacznij wychowywac dziecko w swojej wierze a nie robisz posmiewisko. Do sakramentu komuni pewnie też przystapisz bo twój synek nie bedzie mogl się pochwalic co dostal.

Gość spód do pizzy
wesołego dyngusa ojeeeebane z mózgu atencyjne kurrrrrrrrwy:classic_cool: