Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika szczypadlo

jest mi wstyd za moje siostre az mi glupio przed soba ale taka prawda niestety

Polecane posty

Gość weronika szczypadlo

moja siostra siedzi z facetem bez slubu ale maja dziecko... dziecko ma 3 latka i jest superslodkie ale jest mi go zal po prostu. planowali slub w zeszlym roku wszystko bylo dopiete i chyba dwa tygodnie przed slubem sie pobili i odwolali go tzn rodzice na nia troche wplyneli zeby sie opamietala no i slubu nie wzieli juz pomine to ze kasa wyrzucona w bloto... ale nie to jest najgorsze nie dosc ze facet jest ostatnim leniem, pijakiem i nie wiem czy jej nie zdradza przypadkiem to ona mieszka u niego a on ma wprawdzie duzy dom ale na spolke z bratem ktory ma 5 dzieci w tym trojke doroslych i mieszkaja tam jeszcze ich rodzice no i oni spia w jednym pokoju z tymi dziadkami i z dzieckiem uwazacie ze to jest normalne?? ona twierdzi ze wszystko jest w porzadku ja juz nie wiem jak do niej przemawiac i jak jej wytlumaczyc ze to jest patologia? co byscie zrobily na moim miejscu? jest mi jej zal chcialam ja nawet wziac z dzieckiem do siebie ale powiedziala ze sie nie rozejdzie z tym pijakiem juz mi rece opadaja tak mi sie wzielo na zwierzenia po tym swiatecznym dniu... poradzcie cos laski

Gość weronika szczypadlo
up

Gość karooolaaa
To jeżeli tak bardzo cię to dręczy to zabierz ich do siebie, znajdź szwagrowi pracę i będzie ok :)

Gość weronika szczypadlo
nie wezme do siebie tego pijaka nigdy w zyciu poza tym on gdyby chcial to by pracowal bo jest praca dla niego ale jemu sie nie chce

Gość kochanka__ księdza
może wstydź sie za siebie, a siostrze daj zyc tak jak woli?

Gość weronika szczypadlo
up

Gość weronika szczypadlo
ja w przeciwienstwie do niej nie mam sie czego wstydzic nie chodze po ludziach pozyczac pieniedzy tak jak ona to robi

Gość masz inną wadę
obmawiasz siostrę

Gość kocham siebie i tylko siebie
Proponuję by pouczyć siostrę że ma wraz z rodzina głodować przez kilka dni a nie przynosić ci wstyd nieustannymi pożyczkami.

Gość ze względów
sama musi zrozumieć, jest dorosła i jeśli sama nie zdecyduje to nawet jakbyś ją porwała, zamknęła w piwnicy, przemawiała do rozsądku tysiące razy, puszczała nagrania jak bije ją ten facet, jak ją upokarza, wzrok jej smutnego dziecka, płacz, krzyk...to wszystko na marne, sama musi zrozumieć i zmienić swoje życie

Gość gość
up

Gość gość
Ja mieszkam z dzieckiem i konkubentem od 18 lat- to jest dopiero patologia!

Gość gość
skoro tak chce niech tak żyje, tyle w temacie.