Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba 33

Nie rozumiem facetów zdradzających...

Polecane posty

Gość Kuba 33

Jestem facetem. Kocham żonę, jestem z nią szczęśliwy. Mieliśmy wzloty i upadki, ale zawsze byłem przy niej. Szanuję ją. Nigdy bym ją nie zdradził. Nie rozumiem kobiet zdradzających żony.

Gość straciłam wiarę w facetów...,
jeśli jestes facetem i mówisz to szczerze...to zazdrszczę Twojej żonie

Gość sprawdza jak bardzo da się
ja też nie rozumiem kobiet które zdradzają żony, ale bardziej nie rozumiem co mnie to obchodzi i dlaczego się nad tymi kwestiami zastanawiam

Gość Ja nie rozumiem kobiet
które wybierają taki typ faceta, który ma skłonności do zdrady.

Gość fhhfgf
....kobiet zdradzajacych zony...nooooo:-D

Gość kobiet zdradzających żony?
?? chyba coś pomieszałeś w poście ;) ale generalnie to powiem Ci tak: mój ex mówił tak samo jak Ty... dopóki mu nie odwaliło na punkcie jednej laski i wtedy jakoś już się nie zastanawiał i nie było, że on nigdy by nie zdradził... tylko wlazł jej do łóżka bez wahania... Mam nadzieję, że z Tobą naprawdę będzie inaczej...

Gość Kuba 33
Nie umiałbym zdradzić żony za bardzo ją kocham. I też nie wyobrażam sobie jakby to ona miała mnie zdradzić, ale wiem, że tego nie zrobi. Przecież mogłem podczas 1 kryzysu znaleźć sobie kochankę i mieć wszystko gdzieś, a tak nie zrobiłem, oboje walczyliśmy.

Gość Nie ma mnie tutaj
"straciłam wiarę w facetów..., jeśli jestes facetem i mówisz to szczerze...to zazdrszczę Twojej żonie" -0 Nie masz czego zazdrościć to normalny mężczyzna tylko. Zapewne autor swój pierwszy raz miał z miłości i to raczej później niż wcześniej. Taki typ facetów na 95 % nie zdradza.

Gość Kuba 33
Miałem wiele ,,okazji'', ale żona jest dla mnie ważniejsza.

Gość Kuba 33
Przed tym jak poznałem żonę miałem narzeczoną, która właśnie puszczała się. Ja na aplikacji 300 km od dom, a ona.

Gość Kuba 33
Aj sorry w poście miało być ,,Nie rozumiem facetów zdradzających żony''.

Gość gumbas
zdradzac,a co to takiego,czy to jakies przestepstwo karalne,o czym wy piszecie jakies brednie,ja swoja zone zdradzam 23 lata i nic sie nie stalo,a wy macie jakis problem,ha,ha,ha

Gość do.pana.wyzej
do pana wyzej tego nie da sie przewidziec, ja bylam ze swoim ponad 4 lata, wydawalo mi sie ze znamy sie jak lyse konie, bardzo szanowalismy siebie, bylismy pierwszymi partnerami dla siebie, przez 4 lata nie zglaszal problemu ze mial tylko mnie w zyciu seksualnym, wrecz byl z tego dumny... a jak wyjechal dalej sie ksztalcic (po slubie) i zaczal pomieszkiwac w akademiku to juz mu sie odwidzialo zycie rodzinne i nie to jest najgorsze ze zdradzil, uwazam ze nikt nie jest idealny, a ja bym mu to wybaczyla ale poszedl totalnie na dno z jedna kobieta ciaza, z druga ciaza, obecnie zyje z ktoras tam z kolei, wszystkie zdradzal, probowal ze mna itp... totalne DNO.... gdybym wiedziala przed slubem...niestety nikt nie jest w stanie przewidziec przyszlosci

Gość sprawdza jak bardzo da się
doświadczyłeś kurestwa ze strony kobiety a zastanawiasz się nad postępowaniem facetów....no i te spostrzeżenia idnośnie okazji.....

Gość Kuba 33
Z eks byłem długo bo poznaliśmy się jak ja miałem 19 lat, ona 17. Przed nią była jeszcze jedna. Z eks mieliśmy zaplanowany ślub, ale miesiąc przed odwołałem wszystko jak tylko dowiedziałem się co ona robiła. Ja miałem wtedy 27 lat. Pól roku po zakończeniu związku poznałem moja obecną żonę i dopiero wtedy poczułem co to jest miłość, co to jest troska o drugą osobę.

Gość Zazdroszczę Twojej żonie
też marzę o dobrym związku

Gość Kuba 33
Mam wśród znajomych kilkanaście facetów, którzy nie wiedzą co to jest wierność i zdradzają żony. Mówi, że idzie na trening, a tak naprawdę idzie do kochanki. I oni są jeszcze z tego dumni, że zdradzają żony.

Gość gumbas
jezeli tak,to dno,ale ja mam jedna stala partnerke,ktora szanuje i kocham,i ona mnie tak samo,wiec uwazam,ze nie upadlem na dno,nie zaliczam pierwszych lepszych panienek z ulicy i agencji towarzyskich,nie mam tez nieslubnych dzieci i jakichkolwiek zobowiazan z tego tytulu,a ze nie uklada mi sie zycie sfery seksualnej z zona to odrebna sprawa

Gość Kuba 33
A żony siedzą i czekają z obiadkiem na nich.

Gość Kuba 33
Kochasz żonę to dlaczego zdradzasz ?

Gość hutu
Ja chce twoja żoną

Gość Jak się wybiera porządnego
faceta i nie skreśla się z np. braku doświadczenia to można trafić na takiego wiernego mężczyznę.

Gość viki022
Znałam jednego,który tak mówił i słyszałam taka opinie na jego temat od wielu osób. Zdradził ze mna swoja dziewczyne jakies poltora miesiaca po tym jak sie poznalismy i zostawił ją po 6 latach zwiazku... Jeśli Ty bedziesz umiał całe zycie trzymać sie tego co napisales to gratuluje i zazdroszcze Twojej żonie.

Gość Nie wiem czego zazdrościcie
Jego żonie porządny facet nie zdradza co w tym dziwnego? U mnie w rodzinie wierność u mężczyzny to jedna z podstawowych wartości jakie przekazuje ojciec synowi. Naprawdę nie wiem czym się tak zachwycacie.

Gość ja chce takiego męża
Ja chce takiego męża.

tak trzymaj ;) ! Sa tacy faceci ale to jak igla w stogu siana, moj wujek taki jest i jestem pewna na tysiac procent ze cioci nigdy nie zdradzi, nawet swojego wlasnego nie jestem tak pewna. wroc... swojego wogole nie jestem pewna ;)

Gość bjmjh,jhj,h,
mjh,jh,

Gość Kuba 33
Mój tato nigdy nie zdradził mamy, dziadek też nie. Miałem dobrych wzorców.

Gość j,jhhhju
hmbmh

Gość ja chce takiego męża
Nie no ja chce takiego męża.