Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna-kobietka

Chlopak beznadziejny w lozku

Polecane posty

Gość niepewna-kobietka

Ok mam taki problem. Poznalam niedawnoo chlopaka w moim wieku i jest beznadziejny w lozku. Zawsze mialam starszych partnerow, ale z tym naprawde sie swietnie dogadujemy, nigdy z nikim tak dobrze mi sie nie rozmawialo. Ale problem to lozko! Jak pierwszy raz sie kochalismy to nawet nie potrafil mi wsadzic penisa od tylu i probowalismy to 3 razy, poprostu nie mogl znalezc dziurki, byl trzzwy itp, i mial juz kilka kobiet w swoim zyciu. On nie umie piescic, dotykac jak prawdziwy mezczyzna, wogole, kompletnie sie nie zna. Ja mu mowilam jak lubie byc dotykana, ale on jakos nie probuje powiedzial mi ze czuje sie jak zastolatek imu glupio. Wiecie ja nawet nie mam ochoty z nim juz probowac i starac sie, jak tylko sobie pomysle o nim i sexie z nim to mi sie wszystkiego odechciewa. Juz kilka razy to robilismy, i jest tak samo. Sex jest dla mnie wazny jak dla koazdego faceta, mowilam mu o tym zeby czytal o tym w necie i wogole, ale on chyba jest poprostu nudny w te klocki, nie kreci go to co mnie. Sex z nim to jest najgorszy sex jaki w zyciu uprawialam, a chlopak jest swietny tylko ten sex. Ja poprostu juz nie mam najmniejszej ochoty mu mowic co ma robic, pragne faceta ktory mi da orgazm i ktory poprostu bedzie sie ze mna kochac jak mezczyzna a nie jak cokolwiek to jest! Co myslicie? Sama nie wiem czy z nim nie zerwac, bo ja sama nie wiem czy juz z nim chce byc czy nie... kobietki doradzcie kolezance.

Gość niepewna-kobietka
jak dla kazdeggo chlowieka , sorrki pisze z iphone i automatycznie mi sie slowa zmieniaja.

Gość niepewna-kobietka
Dodam jeszcze ze go nie porzadam, nie jest tak ze na niego spojrze to juz jestem mokra, seksualnie to mi sie nie podoba, ale jest przystojny...

Gość srirek
Odpisze jako facet. Nie ma czegos takiego, jak slaby w lozku. Z jedna baba mi idzie lepiej, z inna gorzej. Po prostu zwyczajnie go nie pociagasz w innych aspektach waszej relacji i to przeklada sie na sprawy lozkowe. Oszczedz sobie, albo on zrobi to pierwszy:)

Gość chłopakteżbeznadziejny
ja mam problemy z wczesnym wytryskiem ciesz sie z tego co masz :P

Gość niepewna-kobietka
Nie kolego, ja mu sie wlasnie bardzo podobam, on mowi ze nie mial tak pieknej kobiety w zyciu jak ja. Zawsze mu stoi penis jak mnie widzi. Nie znasz naszej sytuacji. Jestem bardzo ladna, i mam piekne cialo, problem to tylko on.

Gość srirek
Nie napisałem przecież, że jesteś brzydka, czy coś w tym stylu. Być może jesteś po prostu dla niego za ładna, często tak jest, że kobieta po prostu wybrała sobie faceta z gorszego sortu. Bo co tu dużo ukrywać- polscy faceci są gorsi od polskich kobiet i nie zawsze na nie zasługują :)

Gość niepewna-kobietka
Ja jestem z Brytyjczykiem bo mieszkam w Wielkiej Brytani, on sie boi ze go zostawie bo jest do bani w lozku , zalezy mu bardzo na mnie. Nie wiem co zrobic

Gość maroo3
Przecież tam jest pełno żigolo, za niedużo kasę możesz znależć profesjonalistę który cię będzie zaspokajał a przecież z chłopakiem możesz normalnie żyć itp tylko że nie będziesz z nim uprawiać seksu a z żigolakiem. A tak btw to czasem jestem na wyjeżdzie w wielkiej brytani, może powiesz dokladniej w którym mieście żyjesz?

Gość niepewna-kobietka
Wez bez przesady nie mam zamiaru zdradzac swojego faceta! Jestem w zwiazku! Pytalam kobiet o porade a nie 'was' mezczyzn!

Gość maroo3
To może umawiaj się na seks grupowy razem ze swoim chlopaczkiem? to niebyla by juz zdrada

Gość AllahAkbarrrr
kup se wibrator

Gość niepewna-kobietka
Sex grupowy odpada, on raczej tez by sie nie zgodzil, ja zreszta tez nie.

Gość Fascynacja18
Porozmawiaj z nim i powiedz jakie masz oczekiwania. Może on nie ma doświadczenia albo ty masz zbyt duże wymagania. zawsze można się dopasować, wystarczy tylko rozmawiać. w trakcie stosunku zwróc mu uwagę jak lubisz. powinnien się postarać jeśli naprawdę nie chce cie stracić a jak będzie bez zmian to szukaj innego

Gość maroo3
Idzcie do seksuologa. Może gosciu ma mniejsze libido od Ciebie i dla tego tak jest? kto ma wieksza ochote na seks ty czy on?

Gość _Luna___
Mam wrazenie, ze koles jest raczej niedoswiadczony. Moze warto go mocniej nakrecic, ja tak mam,ze po minetce jestem duzo bardziej chetna,zeby faceta piescic oralnie... A moze on jest taki flegmatyk w wyrze. Ale fakt,ze duzo zalezy od partnera, z jednymi czlowiek nie odroznia sciany od podlogo i sufitu a z innymi przysypia...