Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochalbymtąpupcie

Jak zaczac rozmawiac o analu.

Polecane posty

Gość Kochalbymtąpupcie

Otoz mam straszna ochote spenetrowac pupe mojej dziewczynie jestem na to poprostu tak nakrecony ze nie moge o niczym innym myslec. I pytanie jak zaczac ten temat. Rozmawiac? Co mam jej opowiedziec. Chyba nie jest przekonana do takich zabaw bo w trakcie palcowki wlozylem jej palec miedzy posladki i zabrala moja reke kiedy wszedlem troche glebiej. A jabym chcial wachac i lizac jej pupe i penetrowac palcami i kutasem. Czy Wy dziewczyny mialyscie opory i jak sie przekonalyscie o ile do rzniecia w dupe. Co mam na poczatek kupic jakis korek analny czy te kulki gejszy? Pomozcie bo mam ochote na slodka dziurke mojej lasi

Gość nie przekonasz gadka
i nie namowisz, a jesli namowisz i sie zrazi to bedzie kaplica na wieki :P jezeli jej wystarczy normalny seks to trudno, sama musi do tego dojrzec i chciec tego (ja tak np mialam, pare lat temu sprobowalam i nie podpobalo mi sie, a teraz nagle pod zadnym naciskiem, presja, namowami czy nawet rozmowami nabralam ochote na taki seks i czerpie z niego radosc)

Gość Od A-Z .
I nie bolało ?

Gość Kochalbymtąpupcie
Myslalem zeby kupic i przyniesc gadzety Moze jak zobaczy to wypnie pupcie Prosze pomozcie mam ochote na te kakaowa dziurke

Gość facet z twoich
wszystkich postow wynika ze masz taka fiksacje na punkcie dupy ze bardziej wygladasz na ukrytego geja :O

Gość pruszysniezek*
do autora - a moze najpierw spenetrujesz pupcie najlepszemu kumplowi ? co nie masz ochoty ?

Gość Kochalbymtąpupcie
Kumplowi nie ale ten sluczny tylek mojej dziewvczyny wylizalbym i spenetrowal

Gość może by tak ...
Zacznij od tego : kochanie chciałbym spróbować w tę Twoją ciasną,kakałową dziurkę.Pokażę Ci na sobie,że to wcale nie takie złe,weż mi włóż coś tak grubego i długiego w moją dziurkę i posuwaj ile chcesz,mnie to cholernie kręci.Na pewno da się przekonać widząc,jak w twojej dupie jest Ci superowo. Tak właśnie powinieneś zacząć rozmowę.

Gość wdupkemozebycspoko
no co jest lasie opowiadajcie jak wy sie przekonalyscie do tego pomozcie zebym mogl zbalamucic swoja dziewoje w pupe

Gość nastepna kloda
Zmien kobiete bo ta twoja kloda sie do niczego nie nadaje.

Gość penetracjapupci
i znów w góre może dziś któraś z szanownych Pań opowie co i jak od tej damskiej strony widzenia