Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki kompleks

mam dziecinną twarz

Polecane posty

Gość wielki kompleks

Mam problem. Otóż wyglądam zbyt młodo, mam 27 lat 6mc dziecko a wyglądam na 17 lat. Tyle mi dają. Ostatnio mam nadwagę po ciąży, dużo, i moja twarz zrobiła się jeszcze bardziej okragła, i przez to wyglądaj jeszcze bardziej dziecinnie

Gość -mądr
zaraz cię tu zjadą, że na pewno nie wyglądasz modo i dziecinnie. Aha i uważaj, jak będziesz szukać pracy wśród bab :o

Gość -mądr
*młodo i że się chwalisz czy żalisz

Gość prawictwo pospolite191
kazdy facet woli młodsze .

Również mam dziecinną twarz. Nie pomoge ci, mnie ostatnio z wyglądu znowu wzięli za gimnazjalistkę, nawet mojego faceta to bardzo rozbawiło... Mnie mniej. A lat mam 22. Jedyne co możesz zrobić to ubierac sie bardzo kobieco, ale to może średnio pomóc bo teraz licealistki, a nawet dziewczyny w gim. chodzą w szpilkach np. i takich ciuchach... Że praktycznie sytuacja jest bez wyjscia, czego byś nie założyła, nie zrobiła, to efekt właściwie żaden. Musisz to znieść. Głowa do góry i ciesz sie długą młodością. Nie mam dla ciebie lepszej rady.

wszystkie te gwizaski disney jak miley cyrus czy selena gomez mają dziecinne twarze mimo , ze już skończyły 20 lat .

Gość Nsk,,la,la,loses
Ja mam ponad 30 a w sklepie chcielimode mnie dowód jak kupowałem alkohol.jestem matka 13latki,a wyglądam jak siostra,i wcale nie czuje sie z tym dobrze,bo nie zawsze czuje sie traktowana poważnie i musze nadrabiac mina i głosem.

Gość viki022
Ja bym chciała wyglądać na 10 lat mniej w wieku 27 lat :) Jak chcesz wyglądać poważniej to myślę,że pomoże odpowiedni makijaż, strój i fryzura.

a wygladają na 16

Gość gość
Ja mam 16 lat za dokładnie miesiąc i wyglądam na dosłownie 11-12. Jest to problem nie samej twarzy ale także drobnej figury, marzą mi sie biodra i piersi ale nic z tego. Jak składałam w tamtym tygodniu podanie do liceum pan dyrektor stwierdził "Hmm a założyłbym się że podanie to ty składasz do gimnazjum". Czy można jakoś postarzyć twarz za pomocą makijażu? ( nie chce mieć tapety, na codzień w ogóle sie nie maluje)

Gość stylistka.,29llll
ja ci zazdroszcze:) a chcialabys miec meską pociąglą twarz z ostrymi rysami szpiczastą brodą ,kwadratową szczeką i garbatym nosem??:P mam 177 cm -odkąd skonczylam 15 lat ....zawsze bylam najwyzsza....zawsze w kazdej klasie odstawalam....nawet w przedszkolu nie wygladalam na 5 latkę :( zawsze mi dawano 5 lat wiecej... Ubieralam sie tylko sportowo,wlos zawsze zwiazane....i zero usmiechu... Traz jak patrze na swoje zdjecia z gimnajuzm to sie sama wstydzę...szerikie bluzy,zero makijazu,tradzik... Teraz mam 29 lat i jestem zadowolona ze swojego ciala... Nauczylam sie podkreslac swoje walory....mam dlugasnie nogi,zgrabną talię...smukle ramiona...Nigdy nie zwiazuje wlosow:)))) Mysle ze w twoim wypadku masz duze pole do dzialania...Nie ubieraj sie na sportowo i nie ubieraj sie w t-shirty.,nie nos trampek. Pasują ci kobeice,dopasowane ciuchy,lekko luzne tez.....najlepiej wzorzyste...buty na koturnie/obcasie...Z makijazem nei przesadzaj,napewni nie moze byc mocny i krzykliwy bi bedziesz wgladac jak umalowane dziecko...jesli oko to nie usta. Napewno duzo mozesz zadzialac z fryzurą (nie spinaj nigdy grzecznie wlosow)... Zrob sobie jakis kolor i modne cięcie...Moze burza lokow?

Gość Ffartuszek
Hehe temat a propo tematu , że kobiety w wieku 30 lat twierdzą, że wyglądają na 18 Zszokowało mnie, że nawet 16 - latki już próbują się odmłodzić o 5 lat :D

Gość Brymirka3
ja tez wygladam mlodo mam 21 a biora mnie za gimnazjalistke.Ratuje mnie jedynie to ze jestem wysoka.

Gość smut
A ja mam 22 lata, dziecinną twarz, dziecinny głos i ledwo ponad 150 cm wzorstu.