Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhrty

moj facet mnie poniza

Polecane posty

Gość hfhrty

od jakiegos czasu, gdy utracilam ostatnia prace, a szukam nowej, wlasciwie znalazlam ale na czas okreslony.. lepsze to niz siedziec w domu wg mnie. on gdy sie zdenerwuje zamienia sie w tyrana, mowi ze jestem nikim, ze nie moge znalezc pracy nowej, bo mnie nikt nie lubi. a to nie prawda. mieszkam w UK, wszyscy moi przyjaciele sa w Polsce. nie mam tu nikogo DOSLOWNIE nikogo do kogo sie zwrocic. Bardzo go kocham a on mnie tak rani :( mowi ze jestem nikim, ze jestem peace of shit (on nie jest polakiem, dogadujemy sie po ang), ze jestem nieodpowiedzialna i ze wstydzi sie bo nie moge teraz zaplacic ani jednego rachunku. on jak go poznalam jest landlordem wynamuje dom ludziom, wstyd mi przed tymi ludzmi. bo oni wszystko slysza i rozumieja. a najgorsze jest to, ze jak jest fajnie to jest normalnym facetem , a jak sie wkurzy nie panuje nad soba, bije mnie, ostatnio rano jak jeszcze spalam, mielismy sprzeczke poprzedniego wieczoru, to poprostu obudzil mnie wylewajac na mnie z butelki zimna wode. rzucal we mnie rzeczami. Kiedys wzial noz i grozil ze jest tak zdenerwowwany ze mnie zabije. potem widzi ze zrobil blad i ze slowo przpraszam to za malo, wiec sie podlizuje calymi dniami do mnie. ze mna jest tak, ze go kocham, ale nie umiem normalnie patrzec a niego. nie wiem dokad mam isc do kogo sie zwrocic. ja tak bardzo chcialam sobie z nim zycie ulozyc, a tu tak wyszlo. co mam robic?

Gość magnus wielki
zostaw go

Gość hfhrty
to jest trudne. kocham go, bardzo mi sie podoba, ale nie umiem zyc w takiej desperacji. nie wiem czy nie jestem z nim w ciazy :( boje sie, ze mnie walnie w brzuch czy cos :( ja chce normalnie zyc :(:(

Gość Ciężko się czyta takie posty.
To bardzo niebezpieczny człowiek, przez takie jego zachowanie może dojść do nieszczęścia.Zrób coś z tym, nie pozwól się poniżać! Będąc na Twoim miejscu zaczęłaby szukać mieszkania do wynajęcia.Nie wyobrażam sobie żyć w ciągłym strachu.Ten facet jest psychiczny, ODEJDZ i to jak najszybciej!

szukaj sobie jakiegos mieszkanka czy chociazby pokoju przynajmniej narazie przede wszystkim zostaw go !!

dziwie sie ze go jeszcze kochasz nie rozumiem jak mozna kochac tyrana ? !!! ja bym go juz dawno znienawidzila

Gość hfhrty
ale mieszkanie nie wchodzi w gre, bo ja pracuje dla agencji na okres tymczasowy. potem po tych 4 miesiachach a co jak nie bede miala pieniedzy na nastepny czynsz za pokoj? :( a co jesli nie znajde pracy. albo jak bede w ciazy, bo nie wiem czy nie jestem. ostatnio mnie namowil na taki stosunek, bo on chce miec dziecko. ja tez pragne dziecka, ale co to dziecko potem bedzie patrzec i sluchac tych awantur? mam 27 lat szkoda czasu dla mnie wszystko mzarnowane :( dlaczego on mnie tak rani jak wie, ze go kocham tak bardzo dlaczego on taki jest :(

Gość hfhrty
ja go poznalam poznalam naprawde nie bylo widac ze taki jest. bo jest bardzo bardzo przystojny, naprawde dba o siebie. lubiany przez kobiety wiem, bo co najgorsze, ze teraz bede pracowac w tej samej firmie co on, ale w ionnych dzialach wiec nie razem. tylko czasami go bede widywac. naprawde twarz aniolka nikt by nie powiedzial, NIKT ze on taki niepozorny. dopiero jak sie do niego wprowadzilam to tak sie powoli zaczelo rozkrecac. wczoraj byly swieta wielkanocne. dostalam pare razy z piesci w krzyz i mam siniaka :( nie chcialam go zdenerwowac :(

Gość polska i kobiety
A skad on jest?

Gość jestes peace of shit?
nie rozumiem - pokojowe gowno? gowno niosace pokoj? to jakas funkcja spoleczna?

Gość xxxkimxxx
Kobieto! Zostaw go natychmiast! Idz na obdukcje lekarska. I jesli jeszcze raz Cie uderzy idz na policje! Ja bym tak zrobila. jakiej narodowosci jest ten piekny pan? :/ czyzby arabus?

Gość cocochanelmojamila
wiec zostan z nim I daj sie ponizac I bic.bo rad I tak nie wezmiesz do siebie.

Gość xxxkimxxx
peniw chodzilo jen o piece of shit, nie czepiaj sie slowek

Gość tez jestem obcikrajowcem!
Skad jest?

Gość hfhrty
peace of shit to znaczy, ze jestes smieciem kawalkiem gowna do du*py. arab hindus NIGDY! to jest lotysz. jeny on jest teraz w pracy i mnie juz denerwuje bo mi pisze ze jak ostatnio bylismy u jego kolegi i jego zony. to mowi ze uwodzilam jego kolege, bo za duzo rozmawialam :( ale naprawde przysiegam, ze dekoldu nawet nie mialam. a rozmawialam ze wszystkimi co mialam w podloge sie patrzec.

Gość hfhrty
sorry moj blad- piece

Prosze napisz!

Gość xxxkimxxx
Skoncz znajomosc z tym kutasem! Jeszcze sie masz tlumaczyc kajac I prze[praszac? Skoncz z tym piece of shit chociazby za to ze cie tak nazwal, pierdolony rusek

jak nie wiesz czy jestes w ciazy to wykonaj test sa zasilki dla kobiet w ciazy jesli na jakis czas masz prace to na wynajem pokoju ci starczy, mozesz sobie jakies pieniadze odkladac, jak dlugo jestes w uk?

Gość miałam prawie tak samo
on się nie zmieni. Mialam takiego adoratora, i dzieci chcial chociaz mial juz 2 z żoną, z którą się okazało MIAŁ się rozwodzić... Koleś ma kompleksy i chce Ciebie uwiązać do siebie. Tabletka wczesnoporonna jest tez w UK dostępna. Nie zajdz z nimw ciążę, bo wtedy to już będzie koszmar totalny. Uciekaj od niego, dziewczyno!!!

taki sam, jak tamten niby mój. Tamten był szpetny i miał na tym tle kompleksy i też mnie kontrolował. Telefon mi przejrzał, pokasował telefony kolegów i im naubliżał przez telefon :o Tylko mnie nie bił, ale i tak zerwałam kontakt.

A gdzie sie urodzil? Jest w polowie anglikiem?

Gość Jakie to żałosne!
Wiesz co?? Daj sobie spokój z użalaniem się nad sobą! Nie wnerwiaj porządnych ludzi. Najwyrazniej odpowiada ci taki facet który cie poniża, ubliża.Wszystkie przyzwoite rady odrzucasz więc spadaj nie zawracaj głowy! Jesteś godna takiego dupka.Swój swojego zawsze znajdzie! Ja nie byłabym z nim nawet pięć minut,a ty masz w planie ciąże z nim.PATOLOGIA nic więcej!😡

czego nie wiesz? Nie wiesz gdzie udać się po pomoc, gdy on się nad Tobą znęća? Gdzie się wynieść?

czemu nie zadzwonisz po policje jak on wszczyna awantury i podnosi na ciebie reke ?

http://www.emito.net/poradniki/rodzina/przemoc_w_rodzinie/znajdz_pomoc Gdzie uzyskać pomoc? tu są kontakty do linii wsparcia w Wielkiej Brytanii /od tego miejsca w tekscie/ W Wielkiej Brytanii istnieją telefoniczne linie wsparcia dla ofiar przemocy, ktore działają przy współpracy z dwoma największymi organizacjami: Refugee oraz Women's Aid: Nie wiem jaka jest Twoja sytuacja prawna, ale on cię zniszczy, uciekaj. Tak, może poznasz jakąś kobietę, wesprzecie się wzajemnie a tu będzie coraz gorzej. Poczytaj sobie o fazie miesiąca miodowego i sprawcach przemocy

Tam na dole w pliku pdf jest cały poradnik po polsku, łącznie z planem, jak przygotować się do odejścia i skutecznie się ukrywać przed takim gnojem

Przykro mi ale chyba wszyscy tu maja racje!! Musisz odejsc. Tez jestem obcokrajowcem, moja kepsza polowa jest polka. Jestesmy razem 9 lat. Kocham ja i szanuje... duzo mnie nauczyla... ona SIE SZANUJE. Wiec wedlug mnie to jest TWOJA WINA, nie jego!!!!! Ty siebie nie SZANUJESZ, wiec on to wykorzystuje. Mieazkam tez w uk

Gość hfhrty
wczoraj powiedzialam ze jak nie przestanie to dzownie na policje i sie zamknal. ja nie wiem gdzie mam sie udac. jestem w uk rok. myslalam, ze bedzie latwiej z ta praca. ze znajde jakas. nie wiem co zrobie czy sobie dam rade jak bede sama. wracac po pracy do pustego pokoju nie miec sie do kogo odezwac. wiem jak to jest bo przez jakis czas mieszkalam sama. szybko sie do niego wprowadzilam po pol roku bycia razem. a ja mu brudy piose, sprzatam ,gotuje. pilnuje grafikow sprzatania wszystko robie. :( chyba mu zdechla stara rybe usmaze kiedys(to glupi zart) ale naprawde... a mi mowila kolezanka ze to ruskie i im nie ufa myslalam ze zartuje