Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patusiaaa

"Program 8 tygodni..." kto zaczyna ze mną chudnąć ? :)

Polecane posty

Cześć znalazłam kilka ciekawych ćwiczeń na: -płaski brzuch http://www.youtube.com/watch?v=QQW90SIvGBY -szczupłe nogi http://www.youtube.com/watch?v=GxI1-c66NaU -zgrabne pośladki http://www.youtube.com/watch?v=Zts3KMSpOKY -szczupła sylwetka http://www.youtube.com/watch?v=7o1HuzkF3dI Postanowiłam zacząć od dzisiaj te ćwiczenia a tak się składa że dzisiaj poniedziałek wiec super ponieważ nie lubię zaczynać od połowy tygodnia:) Pierwsze 3 ćwiczenia podobają mi się najbardziej dlatego mam zamiar osiągnąć swój cel i wytrwać te 8 tygodni :) Ćwiczenia nie są ciężkie i wykonuje się je co 2 dzień. Dodatkowo postanowiłam od jutro(bo muszę pierw zrobić zakupy) zacząć dietę BANANOWĄ która potrwa w moim przypadku tydzień :) Ktoś z was słyszał o tym 8 tygodniowym programie bądź diecie bananowej ? Jeśli tak to chętnie posłucham waszych opinii :) dodatkowo będę ćwiczyła na HULA HOPIE max 5 minut dziennie żeby nie narobić sobie siniaków ponieważ moje hula hop waży 1kg i jest z wypustkami co bardzo polecam ponieważ efekty płaskiego brzucha po hula hopie są rewelacyjne !!! :) Więc kto zaczyna zemną ? przyłączajcie się razem będzie raźniej i będziemy mogli wymieniać się na wzajem relacjami ;)

Gość program 9 i pół tygodnia
6 Toteż ich naszyjnikiem jest pycha, a przemoc szatą, co ich odziewa3. 7 Ich nieprawość pochodzi z nieczułości4, złe zamysły nurtują ich serca. 8 Szydzą i mówią złośliwie, butnie grożą uciskiem. 9 Ustami swymi niebo napastują, język ich krąży po ziemi.

Gość mam gruby tyłek nznowu
Ja ! Może to mnie w koncu zmotywuje do cwiczeń - chudniecie z kims.

o to super tak więc jesteśmy już dwie dodam jeszcze że moja waga to 51kg a wzrost 160cm moim celem jest nie tyle stracić na wadze co pozbyć się tłuszczu :)

pewnie że w kupie fajniej ponieważ można się wymieniać relacjami :) moim największym problemem są za to UDA :(

mój problem to też uda.. :/ dość spora różnica między talią, brzuchem a tyłkiem.. chociaż podobno taki typ budowy i cudów nie można się spodziewać.. ale spróbować trzeba :)

marudna_nocami dokłądnie tak szczupła u góry nie koniecznie na dole tak właśnie wyglądam ja i wiele osób też mi mówi że taki typ budowy i u mnie bardzo ciężko będzie sie pozbyć ud i schudnąć z nich nawet kiedy będę miała płaski brzuch ponoć uda bez zmian ale ja tam muszę sie sama przekonać dodatkowa chyba będę robiła przysiady codziennie :)

dodam jeszcze że zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia w spodenkach i krótkim rękawku i chyba zrobie jeszcze z podwinięta lekko koszulką żeby do tego brzuch było widać i za np 4 tygodnie zrobie jeszcze jedno takie i zobaczymy jakie są efekty po 4 tygodniach a jakie po 8 tygodniach :) zapisałam sobie również na kartce moje wymiary np obwód uda tali bioder itp :) żeby mieć porównanie czy coś udało mi się osiągnąć :) bo że prawie codziennie bede wchodziła na wagę to oczywiste mam taki nawyk :)

2 lata chodziłam na fitness taki typowy spalający tłuszczor i nie powiem - zmiany były duże, w biodrach potrafiłam spasć nawet 12 cm.. z tym, że leciały nei tylko biodra ale i talia i reszta .. i efekt taki ze zrobiło się mnie mniej, ale w sumie dysproporcje między talią a biodrami są.. Ale może jeszcze nie wszystko stracone :)

mam również zamiar nie jeść po godzinie 18:00 w bardzo wyjątkowych sytuacjach albo weekendach do godziny 20:00 ale będę się starała przestrzegać 18:00 ;)

ćwiczę codziennie ;) niestety taki tryb pracy/studiów ze ciężko diete trzymać :-/ ale za to wyeliminowałam pewne rzeczy i wrzuciłam sobie za miast tego coś mniej kalorycznego i zdrowszego :)

To dobrze ;) Ja dzisiaj dodatkowo postanowiłam iść na basen :) A co do diety to u mnie ciężko gdy ktoś w moim otoczenia je coś słodkiego albo jakiegoś fast fooda, a nawet w domu gdy ktoś je coś tłustego lub co ma tyle kalorii a ja nie mogę ;( to trudno wtedy, ale staram się utrzymywać w postanowieniach :)

Gość Kochana Sylwusia
Ja mogę wam towarzyszyc co prawda ja nie moge cwiczyc bo mam kamienie w pecherzyku żołciowym pod koniec kwietnia mam operacje. Ale jestem na Diecie na której chce być do konca maja a przyznam ,ze jest mi coraz ciezej i może jakies wsparcie by się przydało. Co wy na to?

Pewnie razem zawsze lepiej ;) za Ciebie również trzymam kciuki :) a na jakiej diecie jesteś co jesz czego nie ? :)