Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueberrysmile89

Oceńcie moje fotki na portal randkowy.

Polecane posty

Gość sa okej, ale nie znam
sie na portalach randkowych

Gość fgsdgdg
zrób coś z brwiami! Z nicku wynika że masz 24 lata. Wyglądasz niestety na 40. Przez te zarośnięte brwi chyba

Gość od 3 ktorzy mieli plany
Niemożliwie możliwe wybory w Burdelstanie: - Goldek, masz tutaj miliard dolarów i kup mi Parlament w Burdelstanie. - Budynek? - Nie jełopie. Parlament. Budynek to ja mogę mieć taki jaki chcę i nie za taką kasę. - Ale jak to zrobić? - W Burdelstanie ciekawie jest wybierany parlament. Zgodnie z prawem! Masz w partii Alfa 300 naszych "kandydatów". Przekonaj prezesa jakimiś 200 melonami, żeby wpisał ich wszystkich na listę wyborczą na najlepszych miejscach. A najlepiej jakby byli sami na listachbez żadnych dodatkowych ciamciaramciów. - Dobra. A co z partią Beta? - To samo baranie. W Beta mamy 500 naszych ludzi, w Gamma 200, w Delcie kolejnych 150. Pograj z nimi tak samo. Zostanie ci jeszcze 200 melonów na reklamę, ale to z prezesami uzgodnisz co i jak. No i bądź przygotowany na jakieś drobne przesunięcia kandydatów, żeby to miało "wygląd". Rób to z każdym prezesem osobno, żeby się nie krygowali i myśleli, że zostali wyróżnieni. Wtedy zrobią to co chcemy i jeszcze będą z tego dumni.. - Myślisz szefie, że będziemy mieć Parlament? - Umiesz liczyć? Będziemy mieć całość, albo pozwolimy ewentualnie żeby weszła jakaś myszka. No bo z kogoś czasem nawet w Parlamencie warto porobić jaja, żeby hołocie cyrku dostarczyć. - No ale przecież te partie są opozycyjne wobec siebie. - Goldek i o to chodzi. O to właśnie chodzi. Bez względu na to kto będzie w koalicji, a kto będzie w opozycji, to i tak będzie nasz. Nasi zrobią tak jak im każemy. A to że przy okazji będą pod publikę wrzeszczeć na siebie, to i dobrze. Bo co to za parlament, w którym koalicja zawsze zgadza się z opozycją? - Genialne szefie. Ale że też tak można... - Można. Nie po to jest jak jest, żeby było bez nas. - No a jak jakiś prezes się nie zgodzi? - To się go wymieni.... - No tak... a jak już listy przyszłych parlamentarzystów będą gotowe, i na każdej będą tylko nasi ludzie, zawsze będą wybrani tylko nasi. - A kasę sobie odbierzemy z procentami. Wprowadzi się dla hołoty jakiś podatek... A przez całą kadencję jeszcze na tym zarobimy tyle, że inwestycja zwróci się kilka razy. A jeśli pojawią się kłopoty, to weźmiemy szybkie pożyczki. Hołota je spłaci... Przecież nawet Burdelstanem ktoś rządzić musi!

Gość jhbjher
nie zle ,tylko ten kwiatek we wlosach i to spragnione spojrzenie??? trzeba byc twardym nie mietkiem ;)

Gość szczerze? to
chujowe, nie dosyc ze ustawiane to jeszcze ten kwiat we wlosach:o pozatym masz chyba przerost glowy w stosunku do ciała i faktycznie wyglądasz na 40, nawet po cerze. Pokaz inne zdjecia

Gość kbk
A teraz wstaw zdjęcie w okularach, bo nosisz je .

Masz ładną twarz, ale może zrób coś z włosami? To Twój naturalny kolor czy są farbowane? Pytam, gdyż włosy masz rude, a brwi czarne (lub brązowe). Trochę dziwny kontrast. Na pierwszym zdjęciu masz dość dziecinną pozę, na drugim zaś wyglądasz lepiej. Staraj się zrobić jakieś fotki, na których poza będzie naturalna. I tak na marginesie, to ile masz lat? Jeśli 24 to może zmień uczesanie albo coś, gdyż niestety - wyglądasz na jakieś 30-35.

Gość same baby spiskują
zgadzam się na zdjęciu wyglądasz strasznie staro.... jeżeli masz 24 to powinnaś całkowicie zmienić sposób ubierania się, malowania, fryzure i się troche odchudzić PS ja zresztą nie wierze że ta osoba ze zdjęcia ma 24 lata - rysy twrzy bardzo dojrzałej kobiety a nie 24 latki dziadkom 40-50 letnim powinna się spodobać ;)

A i jeszcze jedno - zmień strój na bardziej jasny, radosny, na taki który rozweseli oko. Ta bluzka bardziej pasuje na 80-latkę a nie młodą dziewczynę.

Gość Kasiak.28
Twoje włosy wyglądają jak peruka źle nałożona - to pierwsze co pomyślałąm jak zobaczyłam.

Gość 21111111121
i moim zdaniem uzywasz zbyt mocno-czerwonej szminki

Gość same baby spiskują
akurat włosy mogą być - ja lubie rude ;) kobita powinna się odchudzić wtedy będzie wyglądać młodziej

Gość Over Lord
i tylko cycków brak ....

Gość blueberrysmile89
No dobrze, rozszyfrowaliście mnie:)

Gość małgośka888
Beznadziejne, nadają się raczej na internetowe kółko szachowe, a nie portal randkowy.

Gość blueberrysmile89
Tak, jestem facetem. Byłem ciekawy po jakim czasie się domyślicie. Jak widać łatwo oszukać ludzi że jest się kobietą.

Gość zenada..
musisz byc strasznie brzydki jak na faceta, cialo masz jak kobieta, te rece i nos..to teraz pokaz swoje prawdziwe foto

Gość Kasiak.28
haha, wiedziałam że to facet!

Gość same baby spiskują
ale zjeby tutaj - przeciez to kobieta

Gość 1234523
Jasne. To jest kobieta o meskich rysach a ktoś wpadł na pomysl nabijania sie z niej. Co za chuj/pizda.