Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiepsko z wami panie

Kobiety dzisiaj ledwo kogoś poznają i już idą do łóżka

Polecane posty

Gość bo zydzi jedza tylko
Umawianie się z dziewczyną, która ma dziecko to jak rozpoczynanie gry od czyjegoś save'u

Gość myszawsosie
"jak ktoś chce bez zobowiązań to znaczy, że nie nadaje się d związku" Bzdura, seks bez zobowiązań może ale nie musi przerodzić się w związek kiedy oprócz seksu łączy coś więcej. A pochopne zakładanie związków nie jest odznaką dojrzałości tylko lekkomyślności. Łatwo założyć, trudniej utrzymać. Wolę spotykać się z kimś w takim układzie niż związać i odkryć po paru tygodniach, że mój partner ma znacznie niższy temperament ode mnie, nie zniosłabym tego. Jak ludzie są niedopasowani na tej płaszczyźnie to zaczyna się kombinowanie, oszukiwanie drugiej połówki i skoki w bok, bo niezaspokojonego ciągnie do seksu. Nie toleruję zakłamania i obłudy, chcę być uczciwa wobec mojego partnera.

Gość nie podam nku
do mysza wsosie - moim zdaniem milosc i chemia rodzi sie na samym poczatku a nie po 4 tygodniach ostrego seksu. Jako facet nie zacynam seksu kiedy nie ma blyskawic w oczach. Wtedy kiedy one sa, wtedy mi zalezy na tej kobiecie bardziej niz nz seksie. Na pewni odpuszcze jej zeby byla wolna bede dazyl do zwiazku. Nigdy na poczatku nie wiadomo jaki bedzie seks, dopasowanie zabiera czasu. A tylko wtedy mozna sie dopasowac w pelni kiedy jest uczucie., przynajmniej dla mnie. Mysza nigdy nie bedziesz pewna jaki ktos jest w czym, ludize sie zminiaja, przeprowadzanie testow nic nie da. ludzie poznaja sie cale zycie. POwiedz mi, taka rzecz, znalem kobiete ktora miala ogromny temperament ja mialem rownie wysoki. nietstey ona szukala ciagle nowych wrazen, rozstalismy sie, ona szukala i testowala wiecej czesciej i w libach 3cich itd. w koncu spotkla kogos komu urodzila dzieci. temperamanet ma teraz bardzo niski, prkatycznie seks dla niej nie istnieje, maz jest zalamany. I wtedy co ma zrobic facet ? wg twojego msyalnei powinne odejsc, bo zostal oszukany? bzdura jakas.

Gość myszawsosie
"Jako facet nie zacynam seksu kiedy nie ma blyskawic w oczach." Ja tak samo. ;) Ale nie muszę koniecznie być z ta osobą w stałym związku. A z tą kobietą to trudny przypadek, może rewolucja hormonalna tak na nią podziałała, ciężko stwierdzić, ja raczej zostanę bezdzietną z wyboru więc to mnie nie dotyczy.

Gość myszawsosie
nie podam nku A i ty mnie źle zrozumiałeś. Z tym oszukiwaniem chodziło mi o tuszowanie ZDRADY, okłamywanie, zatajanie prawdy, a nie o stan naszego libido, który jest niezależny od nas samych.

Gość do agniesia00283
prymitywna jestes

Gość radoach bo bedzie wiocha
No ja miałem 3 taki mini psuedo związki i w sumie wszystkie 3 dziewczyny chciały szybko seksu...więc jakby mi przyszło oceniać to cóż, nie najlepsze zdanie wychodzi :/

Gość paniom po przygodach
mowimy nie

Gość szanujcie sie kobiety!
szanujcie sie! szanujcie!

Gość do Lars Ulrich*
tylko, ze akurat kobiety wola facetow babiarzy

Gość myszawsosie
Ciekawe co wspólnego ma czas po którym, decyduje się na współżycie z szacunkiem do własnego ciała -.-

Gość duzo ma wspolnego
...

Gość myszawsosie
Pierdolisz kiedy dziewczyna ma ochotę na seks to powinna to robić i tyle. Kiedy powstrzymuje swój naturalny popęd, rezygnuje ze spełniania pragnień w sferze seksualnej, na siłę, wbrew sobie, pod wpływem opinii publicznej(zazwyczaj buractwa, prostaków, nie posiadających minimalnej edukacji na temat seksualności kobiet), a nie własnych potrzeb, żeby tylko nie wyjść na "łatwą", to dopiero wtedy faktycznie siebie nie szanuje.

Gość myszawsosie
Te zdrobnienie pełne pogardy do własnego narodu. Szanujmy siebie nawzajem jak już mowa o szacunku.

no jasne, jak zachce się jej na przystanku to na przystanku, jak w autobusie to w autobusie, na trawniku, plaży, w lesie, w krzakach i gdzie tam tylko ją "chcica" złapie. niech się rucha jak zwierzę bo przecież "rezygnacja ze spełniania pragnień w sferze seksualnej" oznacza że "faktycznie siebie nie szanuje". naprawdę sodoma i gomora.

Gość myszawsosie
Jak chce to może i w windzie, samochodzie, nad jeziorem, na plaży, w lesie, na łące, polanie, w polu, fajny jest seks w plenerze :P Nie wiem o co się plujesz.

Gość do myszawsosie
a ja jestem prawiczkiem i nie chce takiej co robila to bez zwiazku. niech kobieta sypiaja z kim chca, ja mam prawo byc z kobieta, ktora mi pasuje

o to że człowiek nie jest psem żeby się pieprzył jak mu się tylko chce. od zwierząt się nieco różnimy i wolałbym żeby tak zostało. a że dla ciebie wzorcem postępowania jest niejaka "frytka" to już proszę bardzo.

Seks wylewa sie z kazdej strony za posrednictwem mediow . Autorytetem dla mlodziezy sa osoby ktore kariere rozpoczely poprzez pokazywanie piersi , Siwiec Doda, Rihanna i wielu innych wykonawcow promuje wyzwolenie zaakcentowane wyzywającym strojem i stylem bycia ktore nastolatki chcą nasladowac za wszelką cenę Ot amerykanizacja...

Gość myszawsosie
Nie pojmuję tego określenia rodem z rynsztoku "dawania dupy" przez dziewczynę, jakoby facet nie udostępniał swojego peniska i reszty ciała. Oboje świadomie decydują się na stosunek płciowy, więc jak lądują razem w łóżku po jednej randce to ten facet jest tak samo "łatwy" jak dziewczyna. Uprawianie seksu ze świeżo poznanym mężczyzną to nie hańba czy powód do wstydu. Jak można wartościować kogoś na podstawie jego aktywności seksualnej ? :o

Gość offerma dobrze gada
:)

Gość do myszawsosie
ja np. nie wartosciuje, ale nie wyobrazam sobie z taka zwiazku

forsowanie światopoglądu jakoby seks był taką samą aktywnością jak czytanie książek czy jogging jest potrzebne tym wszystkim puszczalskim pannom żeby się lepiej poczuć. a tak po prostu nie jest. żaden normalny facet nie będzie chciał układać sobie życia z laską która się waliła jak domy w iraku. to jest oczywiste i jeżeli ktoś wybiera styl życia puszczalskiej panny to niech se wybiera. ale niech sobie zdaje sprawę z konsekwencji społecznych.

Gość offerma dobrze gada
ale zaraz wyskoczą panny z argumentem: ale faceci to se mogą używać, a my nie?" i będzie gadka o niesprawiedliwości.

facetowi zawsze wolno było więcej, to fakt. ale absolutnie nie znaczy to że wolno mu wszystko. baby są i zawsze były głupie, to prawda. zawsze je swędziało w kroku i zawsze chętnie leciały na rozmaitych "ruchaczy". ale jeszcze z 50 lat temu przeciwdziałało temu kontrola rodziny. jak się "ruchacz" zabierał za dziewczynę z porządnej rodziny to wkraczali jej bracia i ojcec i za pomocą odpowiednich narzędzi tłumaczyli że amory do tej panny są zabronione.

Gość myszawsosie
Ale jedziesz po skrajnościach, sekszenie się ze wszystkimi napotkanymi facetami w remizie, a uprawianie seksu z mężczyznami, którzy nas pociągają fizycznie swoja aparycją, z którymi jesteśmy dobrani intelektualnie i pod względem psychicznym, dobrze się razem dogadujemy, cieszymy swoim towarzystwem, jest pomiędzy nami nić sympatii(niekoniecznie wielkiego uczucia, miłości czy związku), ale przede wszystkim namiętność i pożądanie to chyba lekka różnica nie sądzisz ? Do tego pierwszego nic nie mam, jak ktoś lubi "dla sportu" to hulaj dusza piekła nie ma. :D

Gość do myszawsosie
wies to jak panna idzie do lozka z troglodyta, ktory wyslawiac sie nie potrafi