Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiepsko z wami panie

Kobiety dzisiaj ledwo kogoś poznają i już idą do łóżka

Polecane posty

A co jeśli nie doczekam się innej?

Edwardzie, większość w miarę komunikatywnych kobiet ma za sobą iluś tam partnerów i być może seks bez związku. Żyjemy w takiej, a nie innej epoce, gdzie non stop jest promowane lekkie podejście do seksu

Gość sdefer
Krwawy Edward co to znaczy różne miejsca? ile ich było? Rozumiem że wszystkie cb nie godne 9 Czy ty jesteś taki kretyn kompletny? jakie niegodne ? odbiło Ci do reszty? nie pasowały mu pod różnymi względami a nie niegodne niego. jak tobie coś ważnego dla Ciebie nie pasuje u kobiety to wiążesz się z nią czy rozwijasz znajomość?

Ja mam wrażenie, że młode dziewczyny są strasznie wyzwolone

Do p. autora - Kiepskiego. Czlowieku, rozumiem, ze masz problem z nawiazywaniem znajomosci z kobietami. Jednak nie majac wlasnych doswiadczen, nie masz podstaw oceniac kobiety. To co czytasz lub slyszysz od znajomych nie zawsze jest zgodne z prawda. Jezeli masz uprzedzenia do kobiet, to lepiej siedz w domu i czytaj ksiazki. Po co dziewczynie taki nudziarz jak TY ? Mozesz byc pewien, ze zadna, nawet bardzo porzadna dziewczyna nie poswieci Ci uwagi, bo jestes taka pospolita "Dupa w kolnierzyku", ani to facet, ani baba. Eeeee, a moze gej ? - to zmienia postac rzeczy.

a czemu nie mają być? I dobrze, nie ma w tym nic złego. Nie ma już prawie idiotek posłusznych "panu" :D Takie dziewczyny bez charakteru są najgorsze

Nie mam uprzedzeń do kobiet, ani nie uważam się za nudziarza, bo jestem raczej rozrywkową i żywiołową osobą. Nie uważam żadnych kobiet za gorsze - po prostu chcę odpowiednią dla siebie

Gość jbjvjnkbj
jakby nie mialay z ki to by nmie szly.Kiepsko z wami panowie.Zreszta do dobry sposob na testowanie latwych facetow.Trzeba wiedziec ,ktorte plewy do odsiewu.

Gość echche
Kiepsko z wami panie- widać jaką jesteś żywiołowa osobą, że zamiast obcować z ludzmi,siedzisz cały dzień na kafe i piszesz bzdury.! Jeśli już poznasz tą odpowiednią dla siebie, to nie oczekuj,ze powie Ci ilu miała partnerów w łóżku, bo o tym kobiety nie mowią,facetowi,jeżeli myślą o nim poważnie. Łudzić się możesz, i szukać,ale szkoda czasu.

Gość makciu pikciu
seksem zagłuszaja brak milości w zyciu

Nie przyszło Ci do głowy, że dzisiaj mogę leczyć kaca i nie mam ochoty wychodzić z domu? A jak już jakąś poznam, to będę z jej strony oczekiwał uczciwości i szczerości

Gość myszawsosie
Seks to samo zdrowie, radość, rozkosz, namiętność oraz obustronna, równomierna przyjemność obojga partnerów. Dlaczegóż więc kobieta miałaby sobie tego odmawiać ? Bo jakiś zakompleksiony burak-nieudacznik nazwie ja dziwką ? Jak można oceniać i wartościować ludzi przez pryzmat ich aktywności seksualnej ?! :O Co za prostactwo, to jest tak indywidualna, intymna sprawa, która cię w ogóle nie powinna obchodzić i ty szukasz ekhem "porządnej" ? :D Zaskoczę cię, nie ma czegoś takiego jak uniwersalna przyzwoitość, a to, że wyznajesz utopijne progi porządności jakoby "wartościowa" kobieta nie mogła uprawiać swobodnie seksu kiedy ma na to ochotę to twój problem, każdy żyje wg swoich zasad.

Gość nie podam niku
nie kazdy facet potrafi zasadzic o d razu kwiatek do byle doniczki. poza tym takie czasy ze po takim implusywnym seksie z przygodna kobieta mozna cos zalapac. kolejna sprawa, to jelsi laska po pierwszej randce idzie do wyra to okej chodzmy, ale nic wiecej z tego nie bedzie. Czy mi odpowiada bzykani kogo popadnie? raczej nie, duzo rzeczy mnie obrzydza. Pozatym jesli ze 100% kobiet w moim miescie 50% to emerytki, 15% to dziecidrugie 15% to kobiety po 40tce. z ostantnich 20% 10% jest stanu wolnego. z czego 5% ma nadwage. zostaje 5%. zadbanych kobiet w tej grupie, i takich z ktorymi bym sie umowil jest 0.5%, z czego uprawialbym seks moze z 0.1%. Dodac do tego to ze pracujemy w roznych czesciach miasta, mieskamy w innych dizlenicahc spotkam moze 1/10 tych kobiet na swojej drodze i to pewnie w najmniej oczekiwanym momencie. wiec pewnie albo nie bedzie mi sie chcialo zagadac albo nie bede mial czasu itd. wiec o co Cho.. otoz on to ze bzykaja sie na pierwszych randkach glownei ludzie ktorych nic nie laczy, nie podbaja sie sobie i generlanie do siebie nie pasuja. wiec powodzenia.:D

Gość myszawsosie
"kolejna sprawa, to jelsi laska po pierwszej randce idzie do wyra to okej chodzmy, ale nic wiecej z tego nie bedzie." Nie możesz być tego pewien, podczas stosunku wydzielają się feromony, które łączą i zbliżają do siebie partnerów. "Czy mi odpowiada bzykani kogo popadnie?" Musisz tak lecieć po skrajnościach ? :o To, że kobieta nie potrzebuje wielkiej, rozdmuchanej miłości do uprawiania seksu nie oznacza, że robi to z kim popadnie. Jak mężczyzna pociąga ją fizycznie, odpowiada intelektem i swoją osobowością, dobrze się z nim dogaduje, jest pomiędzy nimi nić sympatii, ale NIE jest w związku ani zakochana to czemu miałaby odmawiać sobie seksu ? Często początkowa miłość okazuje się chwilowym zauroczeniem i na odwrót.

myszawsosie, nie uważam takich co robią to bez związku za gorsze, ale do takiej nie pasuję i już. Jestem prawiczkiem, mam prawo uważać że przy takiej bym się dziwnie czuł

Gość myszawsosie
No ok, ale nick jak i treści początkowych postów sugerują co innego, ja nie mam nic do prawiczków, nie obchodzi mnie życie seksualne(jak i jego brak ) innych ludzi.

Gość myszawsosie
Nie rozumiem tej nagonki na prawiczków, potrafią być uroczy na swój sposób.

Gość prawiczki sa do dupy
i juz

Gość agniesia00283
a ja poszłam od razu do łóżka i facet chciał się związać o czym by to świadczyło Psie?

Gość agniesia00283
Kiepsko z wami panie jesteś Polskim Guwnem i myślisz że jak sobie ponarzekasz na wszystkie to ci ulży

Gość agniesia00283
Ty nawet jak być poszedł po roku do łóżka to by cię kobita nie zechciała

Gość jateżżałuję
"Kiepsko z wami panie ale większości wystarczy się z kimś spotykać żeby iść do łóżka, wielkiej miłości i wielkich związków one do tego nie potrzebują" może nie od razu tylko się z kimś spotkać, ale to fakt, że ja nie potrzebuję wielkiej miłości ani wielkich związków. to coś złego? od zawsze słyszałam jak faceci narzekali, że to baba nalega na ślub, na zaręczyny, że odebrała facetowi wolność, że ożeniony to frajer bo dał się złapać itp itd. macie czego chcieliście panowie :D

Gość dftgyhuytfrdeswaq
przecież dla was faceci idealny układ to układ niezobowiązujacy!sami sie gubicie

Gość bnyhuytfrdeswaq
a co będziemy sobie żałować :D mam to gdzieś , będę sobie odmawiała przyjemności :)

Gość frtyuioytrewq
do lody ... :))) srutututu majtki z drutu ;Pa co az tak Cie zdradza?

Ale gadacie :p jak ktoś chce bez zobowiązań to znaczy, że nie nadaje się d związku bo jest nieudacznikiem, albo dzieciakiem. Oczwyiście to w obie strony działa. Mały procent po prostu nie interesuje związek bo coś tak coś tam. Prawiki tu mówią że to straszne, że ich ktoś szufladkuje za ich przeszłość seksualną a raczej jej brak, a potem płaczą że nie wezmą doświadczonej.Gdzie tu logika?

Gość jateżżałuję
lody waniliowe o!, kolejny rozczarowany miś :D zapraszam do mojego tematu "z facetami tak jest" - to o tobie :P