Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiepsko z wami panie

Kobiety dzisiaj ledwo kogoś poznają i już idą do łóżka

Polecane posty

A potem się dziwią, że faceci nie chcą się wiązać

Gość minela era maluchów
a to byl jedyny samochod blogoslawiony przez KK - nie sposób w nim zgrzeszyć z uwagi na brak miejsca :P no i jak najwytrawniejsza BMWica miały strefe zgniotu na silniku, czyli SUPER BEZPIECZNE

Gość fhgjkl;/
co TY bredzisz ? Dlaczego tak oceniasz wszystekie

Gość zaraz w samochodzie
w toalecie można od razu i tak autorze, wszystkie jesteśmy do cna złe i rozpustne także daj sobie spokój z zakładaniem topików, myśleniem o kobietach, idź sobie do seminarium, zabij się czy coś bo nam tak dobrze i nie mam zamiaru być porządne :classic_cool:

Gość więcej takich kobiet
Prawda jest taka prawiczku, że nigdy żadnej nie miałeś i nie byłeś świadkiem takiej akcji. Ponadto uważam, że dobrze robią, bo czemu niby miałyby sobie odmawiać przyjemności? Ku zadowoleniu takich frustratów jak ty? Nie bądź żałosny hahahaha

Większość dzisiaj święta nie jest. Nie chcę uogólniać, na pewno są takie co tak nie robię, ale większości wystarczy się z kimś spotykać żeby iść do łóżka, wielkiej miłości i wielkich związków one do tego nie potrzebują

Gość a co mamy kisic cipe?
tak jak prawiki ?? BUAHAHAH a potem tu stekaja ze sa prawikami i sa zywym gownem!!!! po to sie ja ma:)

Gość a co mamy kisic cipe?
trzeba korzystac z zycia

Nie zamierzam dyskutować z wywłoką, która używa takich określeń jak kisić cipę

Gość zaraz w samochodzie
"wielkiej miłości i wielkich związków one do tego nie potrzebują" no i?:D chuj Ci do tego:D

Gość Panadol.
fikołek, w samochodzie jest niewygodnie, no i plamy zostają na siedzeniach :(

Gość typowe myślenie polek
Kiepsko z wami panie A właśnie: skoro wszędzie kobiety takie łatwe to czemu nadal jesteś prawiczkiem? Z tobą naprawdę musi być coś bardzo nie tak skoro kobiety lubią tak seks a ty i tak nie możesz nic wyrwać hehe

Nie interesują mnie kobiety, które robiły to bez związku

Gość a faceci to co?
szkoda, że tylko kobiety się ocenia... może zaczniemy oceniać facetów? bo z tego co zauważyłam, wcale nie są lepsi :/

nie chciałabym bruneta, który się martwi o plamy an siedzeniu :O pozostanę przy wzdychaniu do prawdziwych mężczyzn

Gość nie-prawik
Dobra lamusie skończ te swoje smęty o moralności i idź lepiej do pracy. Co to za różnica, czy seks uprawia się w związku czy bez. Trzeba być totalnym zerem, aby coś takiego wpędzało kogoś w kompleksy i nie dawało żyć.

Gość taka jedna paniiiiiiiiiiiiiiii
a ch uj Ciebie to obchodzi z kim i kiedy chodzę do łóżka...pilnuj własnego Wacka. A pewnie właśnie tu jest problem, że chodzą do łózka, ale nie z Tobą...

Gość ja tak nie robiłam i co z tego
Byłam w 2 dłuższych, poważnych związkach (2 i 5 lat), i kilku 2-3 miesięcznych. Seks uprawiałam tylko z tymi dwoma, z którym byłam 2 lata i 5 lat. Teraz mam 28 lat, od 3 lat jestem sama, zero związków zero seksu, i jakoś nie wyobrażam sobie, że teraz jeśli kogoś poznam, zaczniemy się spotykać znów będę czekać 3-6? miesięcy z seksem? Jakoś sobie tego nie wyobrażam. I co, taki np. 30 latek pomyśli, że jestem łatwa, bo się z nim przespałam po miesiącu?? Wcale się za taką nie uważam. każda sytuacja jest inna, każdy inaczej do tego podchodzi i nie ma sensu generalizować, ani oceniać ludzi, których się nie zna.

Nie jestem żadnym zerem - mam prawo uważać, że przeszłość kobiety jest dla mnie ważna

Gość A z kim one się niby
bzykają na 1 randce jeśli nie z ŁATWYMI facetami? :) Kiepsko z wami panowie :P

Gość kkk_90
Nie pochwalam chodzenia do lozka na poczatku znajomosci aczkolwiek chcialabym zauwazyc ze jakos faceci od dawna kombinuja jak by tu i co by tu zrobic zeby tylko uprawiac sex i nikt do nich pretensji nie ma . Przypominam ze kobieta tez czlowiek Panowie,mamy takie czasy w ktorych kobieta maprawo myslec o tym co dla niej przyjemne . Nie mowie o lajdaczeniu sie ;]bo sagranice przyzwoitosci wiec w sumie nie rozumiempo co taki temat skoro faceci przykladu dobrego postepowania napewno dac nie umieja ;]

Ale potem inni muszą mieć takie kobiety z drugiej ręki

Gość cierp za swoją głupotę
ja tak nie robiłam i co z tego No widzisz, kiedyś byłaś młoda i atrakcyjna oraz miałaś mnóstwo okazji, aby dać upust swoim potrzebom jednak wolałaś grać cnotliwą, bo sądziłaś, że masz na to czas a tu nagle klapa- jest ochota a brak partnera. Wiek już niemłody a sądząc po polskich realiach to zapewne nie masz tyle pieniędzy, aby codziennie wyglądać jak bóstwo. Latek przybywa, zainteresowanie u płci przeciwnej maleje i... zaczynasz żałować, gdyż potrzeby seksualne ignorowane przez ciebie wiele razy i wiele zapewne lat nałożyły się na siebie i dają ci teraz odwet. Dobrze ci tak.

Gość a faceci to co?
ale facet z drugiej ręki jest w porządku :D

to dlaczego jest tu tylu głupich prawików? Wystarczy, że "ledwo poznacie" pannę i już :) Tylko to, że jakimś cudem zamoczycie nie sprawi, że staniecie się normalni.

Gość nie-prawik
a ja wolę kobiety z "innej ręki" właśnie, bo mają już jakieś doświadczenie. Pracodawcy też wolą zatrudnić doświadczonego pracownika tak samo jak facet woli mieć kobietę doświadczoną w łóżku. A wam kobiety dziwię się po co w ogóle dyskutujecie z tym lamusem i czytacie co on pisze- naprawdę sądzicie, że ktoś kto pisze jak on byłby warty waszej uwagi w realnym świecie? Przecież na bank to jakiś brzydal, fleja, biedak i do tego tępak, co widać po jego wypowiedziach. Dajcie sobie siana z nim- przecież większość normalnych facetów ma w dupie przeszłość seksualną swoich partnerek.

Gość kkk_90
Co kto lubi , jedna woli ruchacza inna woli prawika ;] Jeden woli cnotke miec tylko dla siebi inny woli ta z drugiej reki aby aby ta wyuczona reka zrobila cuda;] Zreszta oprocz tego ze sex jest wazny istnieja tez wyzsze uczucia ktore decyduja o tym czy chcemy z kims spedzic reszte zycia.

Gość a faceci to co?
a kobieta w wieku 28 lat nie jest mloda...? i nie może być atrakcyjna?!?! chyba nie wiesz o czym mówisz