Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiepsko z wami panie

Kobiety dzisiaj ledwo kogoś poznają i już idą do łóżka

Polecane posty

Gość myszawsosie
ty chyju jebany pedale piejdolony spierdalaj gniocie

Gość do myszawsosie
na razie nie szukam nigdzie, wiele kobiet ktore mi pasuja to kobiety zajete. jednak relacja, w przypadku ktorej dla kobiety jako partner seksualny bylbym niezbyt atrakcyjny mnie nie interesuje, chce ognia, chemii, pozadania, ostrego seksu!

"Co nie oznacza, że od razu zakładam z nimi stałe związki i wiążę swoją przyszłość." x to akurat już wiemy :D

cream nie bredz naprawde:) nie pomoze Ci to w zyciu i nie sprawi ze bedzue lepsze spadam papa

Gość myszawsosie
23:22 23:23 23:24 Podszywy oczywiście.

ja nie kumam jak w ogóle ktokolwiek może bronić takiej postawy jak ma ta laska. za dużo się chyba "seksu w wielkim mieście" naoglądałyście. normalne jest to że seks to jest sprawa między żoną a mężem. a takie coś że "a tu się prześpię z tym bo mi się podoba, a teraz się prześpię z tamtym bo jest fajny..." to zwykłe kurestwo jest i trzeba nazywać rzeczy po imieniu. tak jak pisałem seks to nie jest wyjazd nad morze ani spacer w parku i jak ktoś mi chce wmawiać że nadawanie mu szczególnego znaczenia to "przewartościowanie" bo to nie jest "nic takiego" i taka sama przyjemność jak lody w upał po prostu to niech się w łeb palnie ale tak zdrowo. może mu się klepki poukładają jak trzeba.

Gość do myszawsosie
dodam, ze wole fantazjowac o fajnej dziewczynie niz byc z nia w zwiazku, majac swiadomosc ze nie bede przystojny wedlug niej i nie zapewnie jej tego co inni. poza tym w wielu kwestiach jestem abnegatem, np. w motoryzacyjnych, mam gdzies prawo jazdy. nie szlo mi robienie, oblalem iles egzaminow, nie zamierzam sie spinac ponownie

Gość do myszawsosie
a jak cream zaliczy sobie w sposob wyrachowany jakas panne to mu to nie zaszkodzi. zawsze bedzie na plus

wiara to jest kwestia postarania sie , ale ja juz zrezygnowałem ale inni jak chca to mogą se jeszcze pouzywac

Gość myszawsosie
Generalnie chyba macie inne wyobrażenie przygód seksualnych niżeli moje. Ja swobodnie dzielę swoją intymność z mężczyznami z którymi łączy mnie specyficzna więź. Jesteśmy dopasowani pod względem psychicznym(seks opiera się psychice). Bez ograniczeń, pustych deklaracji, niczyjej kontroli zaspokajam swoją cielesność oraz duchowość i to jest piękne :)

"normalne jest to że seks to jest sprawa między żoną a mężem" 8 chciałabym widzieć off, jak czekasz z narzeczoną do ślubu :) 8 a potem odkrywasz, że nosiła push-up i ma motyla zamiast bułki :classic_cool: 8 ja tam miałam zamiar ułożyć sobie życie z jednym facetem, ale cóż... nie wyszło. 8 prawiczka też już raczej nie znajdę, więc mój przyszły partner również będzie nieświeży, zużyty i puszczalski. tfu tfu :classic_cool:

"Ja jestem skrajną neurotyczką " 8 czytaj: jestem popierdoloną, kłótliwą babą, która nie wie czego chce i z którą żaden facet na dłuższą metę nie wytrzyma :classic_cool:

"zaspokajam swoją cielesność oraz duchowość" x czy to przypadkiem nie ty pisałaś żeby nie "przewartościowywać" seksu? a teraz nas tu raczysz dyrdymałami o tym jak to puszczając się "zaspokajasz swoją duchowość". normalnie dalajlama :D

Mnie zawsze rozbrajała jedna wspólna rzecz dla wszystkich dziewczyn którymi byłem zainteresowany a mianowicie: żadna nie miała nic pozytywnego do powiedzenia o swoich byłych a niekiedy i obecnych. Ciągle narzekanie jeśli tylko był poruszany temat. Niepełnosprawnym też się oberwało. Jedyne pozytywy były kierowane pod moim adresem... że taki fajny jestem, że na pewno kogoś poznam :D

Gość myszawsosie
"normalne jest to że seks to jest sprawa między żoną a mężem." Chyba dla Ciebie. Nie interesuje mnie małżeństwo, na chwilę obecną najwyżej związek partnerski. Dla mnie normalne jest uprawiać seks wtedy kiedy mam się na to ochotę.

Gość myszawsosie
Duchowość w sensie metafizycznym, a nie religijnym. Aj trudno to opisać. Muszę się przy kimś dobrze czuć żeby zdecydować się na seks. Miła aparycja nie wystarcza.

"Mnie zawsze rozbrajała jedna wspólna rzecz dla wszystkich dziewczyn którymi byłem zainteresowany a mianowicie: żadna nie miała nic pozytywnego do powiedzenia o swoich byłych a niekiedy i obecnych." 8 a ja mówię dużo dobrego o moim ex :D no bo przecież ze złym facetem bym nie była, to chyba oczywiste.

"Muszę się przy kimś dobrze czuć żeby zdecydować się na seks" ­ Dlatego tyle czasu faceci poświęcają na wciskanie kitu pannom. Jak widać to się opłaca.

"a ja mówię dużo dobrego o moim ex" ­ Widziałem tą waszą wymianę czułości na kafe :D:D:D

"A niech laski uprawiają seks z kim chcą. Jak ma 25 lat i dalej sama to od razu wiadomo, że albo wycieruch albo jeszcze gorzej i trzeba unikać takiej jak cholery." 8 taaaa :D 25-letnia dziewica - brzydka, nikt jej nie chciał, wybrakowana 8 25-letnia niedziewica - dziwka, szmata etc. :D 8 kocham tę logikę :D

"Duchowość w sensie metafizycznym, a nie religijnym." x oj panna nie osłabiaj mnie już tymi dyrdymałami. idę spać, dobranoc państwu.

Gość myszawsosie
"Dlatego tyle czasu faceci poświęcają na wciskanie kitu pannom. Jak widać to się opłaca." Jakie kity, pseudo romantyczne, omamiające śpiewki nie robią na mnie wrażenia. Jak chcę seksu to sama działam w tym kierunku.

"Jakie kity, pseudo romantyczne, omamiające śpiewki nie robią na mnie wrażenia." ­ Tak mówi każda ale jak ma kisiel w majtkach na widok faceta to we wszystko uwierzy.

Gość ritaaaaaaa
Nie rozumiem przeciez taki kolega od seksu nigdy nie zastapi kochajacego partnera.. ;3

"kocham tę logikę" ­ Moja logika jest taka: Jeśli masz 24-25 lat to jesteś dla mnie za stara na związek - bo jak wiadomo to ten wiek gdzie dziewczyna chciała by (he he he) w końcu poznać kogoś na poważnie. Nie zamierzam poświęcać swojego czasu aby naprawiać to co spieprzyli poprzedni przede mną i jeszcze się tłumaczyć czemu nie jestem taki i owaki. Nie zamierzam też uzdrawiać czyjejś zwichrowanej psychiki. Takie panny to nadają się tylko do jednego