Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi cholernie smutno

zakochałabym się wyłącznie w moim męskim odpowiedniku

Polecane posty

Gość jest mi cholernie smutno

ok, nie bardzo wiem po co to piszę w miejscu gdzie większość kobiet nie ma pojęcia co to jest ale niedawno wyszła gra Bioshock Infinite, w której występują dwie postacie, które mnie bardzo zaintrygowały - Rosalind i Robert Lutece. są oni jedną i tą samą osobą ale różnej płci i w różnych światach. zrobiło mi się cholernie smutno bo uświadomiłam sobie jak bardzo im zazdroszczę - zawsze podobali mi się mężczyźni, którzy w jakiś sposób mnie przypominali wyglądem albo charakterem. właśnie zdałam sobie sprawę, że jedynym człowiekiem, z którym chciałabym spędzić życie jestem ja sama ale w męskiej wersji. jakkolwiek idiotycznie by to nie zabrzmiało - smutno mi po prostu :(

Gość ertyutrbgfv
fantazmo idz spać

Czemu ci smutno? Czy nie wierzysz, że spotkasz takiego bliźniaczego faceta? Znam pary gdzie ludzie byli do siebie podobni jak rodzeństwo. Fizycznie bardzo podobni, charakterem też.

"ok, nie bardzo wiem po co to piszę w miejscu gdzie większość kobiet nie ma pojęcia co to jest ale niedawno wyszła gra Bioshock Infinite," ­ och, och, panna wielce wyjątkowa :D ­ a ta gra jest słaba i wtórna w stosunku do poprzednich wersji.