Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyś19910706

chudy nie ma powodzenia prawda dziewczyny ?

Polecane posty

Gość krzyś19910706

po powrocie z dyskoteki utwierdziłem się w przekonaniu ze z powodu mojej niedowagi nie mam powodzenia najładniejsze dziewczyny wybieraja koksow albo modeli a taki przeciętnej urody jak ja np moze sobie popatrzec tylko, mysle ze to wina tego ze wazę z 10 kg za mało.

Gość krzyś19910706
mam 192 cm i ważę 78 kg to mało, kazdy mi mowi ze jestem chudy... siłownia i dieta nie pomogły mam juz taki organizm i musze sie z tym pogodzic

Gość ayarlllll
prawda odz pakuj na silke zmien diete pod budowanie masy

Gość ayarlllll
nie pomogly bos sie nie przykladal a i efektow oczekiwal zbyt predko,len.

Gość kalambur
chudzi mają dłuższe, bo im tłuszcz nie ogranicza długości.

Gość aleosochozi
Mam 194, ważę tyle co Ty i jakoś nie mam kompleksów.. Bardzo dobrze czuje się w swojej skórze, zresztą wiele razy moja M mówiła mi, że bardzo podobam się jej koleżankom i kobietom bo i jej bardzo się podobam i ona to po prostu wie i widzi. Takie słowa dodają pewności siebie. To wszystko jest w Twojej głowie, psychice... Skąd wiesz komu się podobasz, a komu nie. Trochę wiary w siebie... Kobiet jest bardzo wiele i każdą lubi co innego. Stary nie łam się, ja po spotkaniu z moja M jej kuzynki, potem pokazywała mi jakie smsy dostawała... Ze jestem ciasteczko i by mnie wybzykala.. Nie wszyscy faceci to chodzące ideały,są naprawdę mutanty ba tym świecie, a mimo to kobietom się podobają... Skoro chodziłes na siłę to rzeźbę jakaś musisz mieć... Wiem po sobie.

Gość krzyś19910706
cwiczylem , 4 lata na siłce, brałem nawet trochę odżywek i to prawda mam rzeźbę, płaski brzuch ale teraz brak mi czasu na trening prowadzę działalnosc i studiuję. a moze trzeba strój dobrać inaczej ? zwykle noszę koszule i ciemne spodnie jeansowe lub takie ala garniturowe, lubię być elegancki, noszę zegarki, okulary tez niestety musze nosić ale wybrałem skromne cienkie oprawki, dbam o higenę, audi też zawsze lśni :-P wydaje mi się ze po prostu przy moim wzroscie bycie chudym robi z człowieka tyczkę i dziewczyny nie preferują takiej budowy, stąd ten temat i moje wywody

Gość krzyś19910706
chcę poznac wasze opinie

Gość jaczynieja?
kazdy ma inny gust. nigdy nie bedzie 1 opinii. dla mnie wazne jest wnetrze. wazniejsze od wygladu

Gość krzyś19910706
to fajnie ze są jeszcze ludzie dla których liczy się wnętrze :-)

Gość kobiety lecą albo na pakerów
hardkorowych koxów albo na bears

Gość krzyś19910706
własnie odniosłem takie wrazenie po raz kolejny ubiegłej nocy w klubie

Gość to chyba logiczna i wiadome
kazda kobieta lubi czuc sie slabsza, mniejsza i "bezpieczniejsza" przy wysokim i wiekszym facecie, jedne lubia umiesninych na barkach, rekach i szeroka klatka, inne wola z cialkiem, takie misie, ale wszystko to sie sprowadza do tego, ze kobiety lubia miec sie do czego przytulac, do kosci nie ma jak, sa takie co lubia szczuplych, ale ci szczupli tez maja figure faceta, czyli postawny mezczyzna, zeby ona mimo wszystko czula sie przy nim jak kobieta przy mezczyznie a nie pod raka z dzieckiem

Gość krzyś19910706
ale wiecie anorektykiem tez nie jestem

Gość nie warto ćwiczyć rzeźby
tylko mase albo się opychać tłuszczem przed tv

Gość xsuz
no to krzysiu utyj zacznij jesc a moze wybierz sie do dietetyka bo jestes wysoki i ladniej bedzie i zdrowiej jak utyjesz chociaz 20kg, ja jestem dziewczyną, wole przypakowanych niz chudzielcow

Gość grubasy wyrywają laski na
sadło a facet z kratą na brzuchu jest uznany za chudzielca :P

Gość krzyś19910706
ja naprawdę dużo jem i to nie byle co tylko dobieram produkty odpowiednio. niektórzy twierdzą ze utyje z wiekiem, inni ze stres tak działa bo mam sporo na głowie niestety jak każdy chyba

Gość bibibe
to może jesteś po prostu z twarzy brzydki?

Gość krzyś19910706
chciałbym poznac bardzo ładną dziewczynę ale widac muszę trochę obniżyć oczekiwania. cóż. trzy znajome okazują wprost zainteresowanie ale żadna po prostu nie pasuje na moją partnerkę również z osobowosci. szukamy dalej...

Gość krzyś19910706
byc może, rzecz gustu :-) nie wrzucę fotki ale nie jest źle chyba, na fb mam 2 fotki to dostałem około 40 lajków za każde :-P no i nigdy nie usłyszałem ze mam brzydka twarz, a komplementy sie zdarzały :-P

Gość albratek
no to brać jak dają

Gość krzyś19910706
no nie wiem ja lubie jak dziewczyna szanuje mnie i moje zdanie ale postawi mi się gdy nie mam racji i musi byc wsparciem dla mnie jak i ja dla niej a moje znajome o ktorych wspomnialem sa uległe bardzo i tak jakby są uzaleznione od mojego zdania i brak im zaradnosci którą cenie :-) niestety w pracy i uczelni na moim kierunku brakuje dziewczyn, ciężko o nowe znajomości

Gość aleosochozi
No właśnie o to chodzi, ze nie ważne czy mały, duży, gruby, chudy, ważne żeby jakieś proporcje były zachowane, szerszy w barach, węższy w biodrach, moja M właśnie bardzo podkreśla, ze podoba jej się to, ze właśnie takie proporcje u mnie są i bardzo widoczne, ze czuje sie malutka i bezpiecznie przy mnie, ze jest taka niewinna. Głowa do góry.

Gość krzyś19910706
dzięki :-)

Gość gość
78 przy 192 to normalny facet. Już za sam fakt posiadania więcej 190 nie powinien mieć problemu z laskami.

Gość gość
A ja, mam zbudowane nogi, uda a klatke chudą. Niczego nie bede podnosil, kreowal. Tak mam, bo duzo roweru.

Gość gość
A ja jakos wole szczuplych i poczwara nie jestem. Nie lubie koksikow ani tym bardziej modeli. Moj maz jest szczuply ale za to jest prawdziwym facetem,z zarostem,spracowanymi rekoma...

Gość gość
A, zarostu nigdy nie mialem innie bede miec. Rece nie spracowane ;)

Gość gość
Niestety chudzi mi się nie podobają