Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja 290701

czy to moze byc ciaza???prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość alicja 290701

czesc Kochane, prosze Was o rade, miesiaczka mi sie spoznila 4 dni od ostatniego stosunku minelo juz najmniej ponad 20 dni, gdy dostalam miesiaczke trwala ona zaledwie 3 dni , zawsze mialam 5,6 i zaczely mnie po miesiaczce dalej bolec piersi,ale w okresie mnie zawsze bolaly, po raczej juz nie, wykonalam w 5 dzien niby miesiaczki jakby byla test ale o 12.00 i wyszedl negatywny??czy mimo to powinnam isc do lekarza??dodam ze wczesniej robilam 4 testy,raczej popoludniu, jeden o 8 rano 27. a 28 dostalam ten niby okres. i wszystkie wyszly negatywne co robic?? dodam ze mam teraz tak jakby brazowe czerwone plamienia tak jak mialam gdy okres mi sie juz konczyl takie resztki

Gość cholerny świat
tak, możesz być w ciąży

Gość alicja 290701
mimo testów ciazowych??powinnam isc do lekarza??czy czekac na kolejna miesiaczke??

Gość apudlina
gratulacje na 100% to ciąża

Gość alicja 290701
na poczatku miesiaczka byla obfita i bardzo bolal brzuch jak na miesiaczke, tydzien wczesniej bylam chora

Gość cholerny świat
nic już nie rób tylko czekaj na rozwiązanie

Gość alicja 290701
ale ja zawsze mam takie brazowe plamienia jak mi sie konczy okres to mam tak co miesiac

Gość alicja 290701
oj dziewczyny ja pytalam powaznie, a Wy sobie jaja robicie:) ktos moglby powaznie potraktowac moj temat??

cholera mam podobny problem okres miałam dostać 9 marca do teraz go nie mam już za tydzień powinien być następny więc Poczekam ale wydaje mi się że to nie może być ciążą bo zabezpieczamy się. poza tym miałam problemy z hormon. a piersi mnie bola przy dotyku poza tym brzuch w dole można wytrzymać ale jest to uciążliwe. wczoraj taki ból mi wszedł w plecy że musiałam jechać na pogotowie, że niby korzonki. nie wiązałam tego z ciążą dopóki ktoś z rodz mnie o to nie zapytał ... teraz sama nie wiem co myśleć ...

Gość cholerny świat
nie bądź śmieszna, jak mamy poważnie temat potraktować? Siedzimy w Twojej macicy, że możemy Ci powiedzieć - TAK JESTEŚ W CIĄŻY albo NIE NA PEWNO NIE JESTEŚ? Krwawienie w ciąży może się pojawiać - tyle Ci powiem, ale resztę faktów sama sobie analizuj.

Gość alicja 290701
okres sie moze spozniac przez stres, a z tego co piszesz Ty nie masz zadnych objawow ciazy oprocz spozniajacego sie okresu a robilas test??a jak myslisz w moim przypadku??

Gość cholerny świat
Ankens, ale jeśli chodzi o Ciebie to ja miałam takie objawy w ciąży - bolące piersi, ból brzucha, który promieniował do pleców. ZRób test, tym bardziej, że zaraz powinnaś mieć kolejną miesiączkę, a nie miałaś nawet poprzedniej!

Gość cholerny świat
alicja Ty akurat gówno za przeproszeniem wiesz, więc się nie wypowiadaj na temat Ankens, no sorry taka prawda.

Gość alicja 290701
nie siedziecie ale moze mieliscie podobny przypadek jak moj,wybaczcie wiem ze tak na odleglosc nie da sie doradzic,ale chcialam wiedziec czy wam tez mogly testy tak wyjsc krwawienie bylo a mimo to ciaza , bo kolezanka mowi ze to niemozliwe,.

Gość alicja 290701
u mnie nie ma opcji ze test za szybko byl wykonany bo napewno po ponad 20 dniach od stosunku, czy testy sa wiarygodne??

Gość cholerny świat
to mało prawdopodobne żeby test w tym przypadku się mylił. I przestań świrować, bo coś sobie uroiłaś. Zajmij się czymś pożytecznym

Gość rjfkls
czy test jest wiarygodny??-a co jest napisane na opakowaniu, 99,9% wiarygodny, 0.1% moze wyjsc negatywnie. A pora ma znaczenie w tak wczesnej ciazy. Mozesz byc w ciazy, ale tez mozesz miec problemy z hormonami. Nie jestemy lekarzami , a kazy przypadek jest indywidualny. Wiec zamiast zadawac, beznadziejene pytania, idz do lekarza

no to kurde chyba jestem wiatropylna. hehe normalnie nie chce mi się wierzyć że to może być ciąża, ale ten ból nie promieniuje mi z brzucha tak jak przy okresie tylko normalnie Siadlam i już nie wstalam i z pleców mi promienowalo do nogi całą prawa strona jaksparaliżowana. więc wstępnie że korzonki choć lekarz powiedział że nie chce mu się wierzyć bo mam dopiero 21lat. czy to może być z tym związane? nie bralamtego pod uwagę ale teraz czytam te forum i sama zglupialam ..

Gość alicja 290701
mam wizyte u lekarza ale dopiero w przyszłym tygodniu,ale juz sie martwie, wiec wybaczcie ze Wam tutaj smuce....

Gość alicja 290701
ktos jeszcze ma podobne doswiadczenia??

Gość cholerny świat
alicja popukaj się w czoło. ANKENS test ciążowy to koszt kilkunastu złotych a jaki spokój

Gość alicja 290701
dlaczego Ty mnie tak nie lubisz?? wiem ze powinnam o to spytac mamy lecz jej nie mam,a babci niechce zawracac głowy,pomyslalam ze tutaj spytam bo bywaja tutaj osoby starsze odemnie i z doswiadczeniem niz pytac kolezanki ktore nie maja pojecia

Gość cholerny świat
Bo cholera jasna wkurzają mnie osoby biorące się za seks, nie mając zielonego pojęcia o tym i o ciąży a normalna osoba idzie w takiej sytuacji jak ma wątpliwości do gina. bo co kurcze Ty z forum się dowiesz? jedna powie tak, druga tak, z czego połowa i tak będzie ściemą i co? Ty będziesz miała namieszane do reszty! Dziecinada.

Gość alicja290701
pojde do ginekologa ale dopiero w przyszłym tygodniu ,chcialam wiedziec czy testy klamia

Gość alicja290607
zrobilam test z rana tez negatywny.