Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trttryhg

Jestem brzydki ale zarabiam 20 tys/msc mam szanse na kobiete?

Polecane posty

Gość trttryhg

nigdy w tych sprawach sie nie ukladalo,moze znajdzie sie tu jakas chetna na rozmowe?

Pisząc o kasie szukasz kobiety sprzedajnej. Takiej która potraktuje cię jak bankomat a nie faceta. Po co to robisz?

Gość trttryhg
to nie prowo,wlasna dzialalnosc

Gość jsakaaaaa
co to znaczy brzydki?

Gość trttryhg
tak sie oceniam,do przystojniakow nie naleze

Gość jsakaaaaa
i bardzo dobrze, za przystojniakami oglądaja sie prawie wszystkie. A o wartości człowieka decyduje jego wnętrze.

Gość Marta,23
prowo.......prowooo.......prowo....marne prowo. juz 3 dzien zaczyansz ten sam temnat ,ale pod innym nickiem;p juz ci mowilam...nei jestem materialistką,dla mnei liczy sie wnetrze.......jak wplacisz 500 zl na wybrany przeze mnie cel charytatywny to masz szansę :* to tylko 1/40 twojej wyplaty...............więc?

Masz :) podejrzewam że gdybyś był brzydki i nie zarabiał też miałbyś szansę, tak samo jak w kazdych innych przypadkach. Kazdy ma szansę, nawet biedak, przystojniak, cham...i każdy

Gość trttryhg
jesli ktos ma ochote pogadac samen@gazeta.pl

Gość Marta,23
znalam kiedys takiego goscia... chlopak z wioski......(okej lubię wies)...ale to byl klasyczny przyklad. lat 27?...ja mialam wtedy 19.. zalozyl sobie biznes vel firme budowlaną....mial duuuzo zlecen,zatrudnial ludzi...On jakos szef tylko siedzial w biurze.Jezdzil wypasionym autem....ubierał sie w markowe dresy :D...wogole lans,szpan itp. ZArbiał duuuzo kasy..ale był brzydki i samotny.(niski,lysy i w typie albinosa:\ ) , Mysle ,ze ta jego brzydota to pikuś....ale jego zachownie...z jednej strony ta wiejska arogancja dorobkiewicza ktory wszystkim szpanuje....Z drugiej jakies debilne rozkapryszenie i dziecinada...Dzownil co 5 minut i domagal sie wyznan o milosci i pochlebstw ze jest super i wspanialy.....maminsynek,ciapek i flejtuch... taki totalnie nie męski typ. PRzymilał sie strasznie i byl nahalny ,ja tego nie lubię:)