Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niepewna :((

jestem niepewna, potrzebuje opinii

Polecane posty

słuchajcie, jestem po 2 porodach( byly straszne 1wszy 28 godz(wywolywany na tzw zel) po czym pekła mi kośc ognowa, 2 cesarka po kilkunastu godzinach meczarni, zakonczona powikłaniami) nie mogę brać hormonów ponieważ źle się po nich czuję, zabezpieczam się prezerwatywą z mężem oraz on nie dochodzi we mnie. Wogole stram sie unikać seksu przez te porody boje sie ze znow bede przez to przechodzic. a cala sprawa wyglada tak kochalam sie z mezem 13 dzien cyklu z prezerwatywa nie doszedl we mnie zaraz po stosunku uroilam sobie ciaze ... zrobilam test 13 dni po stosunku negatywny, 27 dnia cyklu dostalam miesiaczkę i zaczelam brac znow tabletki anty TROJFAZOWE tym razem, ale nadal boje sie ze moge byc w ciazy, 8 dnia nowego cyklu zrobilam test tydzien po miesiacce i na nim ukazal sie cien 2 kreski, jakim cudem? wiec zrobilam nastepny i nic, dalej zrobilam z 7 testow i tez nic (ale dodam ze robilam je w dzien) ostatni test zrobiłam 27 dni po stosunku wyszedl negatywnie(robilam go w dzien) zazylam juz 15 tabletek anty w tym cyklu .... czy moge byc w ciazy?? wiem ze to jest nienormalne ale mam taki uraz :(? uspokojcie mnie

Gość spoookojjjnie
napewno nie jesteś w ciąży - może warto pomysleć o stałym - ciągłym zabeizpieczeniu np wkładce, będziesz miała problem i schizy z głowy !!!!

wiem, umowiłam się z lekarzem kolezanki też mi to doradzały, a ile kosztuje taka wkładka? dodam, że w 23 dniu starego cyklu bylam u lekarza mialam powiekszone endo 16mm (powiedzial ze na okres) w nowym cyklu bylam w 11 dc u lekarza i endo mialam 4,1(przy braniu tabletek)