Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawy Edward

Czy to prawda? prawiczki mają wypisane na czole, że są prawiczkami

Polecane posty

Gość nie to nie prawda
ja to wyczuwam po zapachu :D

Gość grrrrr
tak, widać to na 1 rzut oka, niektórzy mają na czole a inni na policzku, generalnie w różnych miejscach na twarzy

Gość tak brzmi właśnie logika
tępego prawika - nielogiczna :)

Gość pomaranczowacytryna
po zapachu chyba można, myślę że oni mają zapach niemytych narządów płciowych kobiety.

Gość wystarczy być nieśmiałym
i nie tak pewnym przy dotyku kobiety nie zrozumiesz musiałbyś być w intymnej sytuacji z prawiczkiem

Bo to dla mnie śmieszne tłumaczenie. I co? Ja znam kilku nieśmiałych i jakoś mieli dziewczyny przy któych nabrali śmiałości

Mają to wypisane w mowie ciała podczas obcowania z innymi ludzmi, w szczególności kobietami. Większośc z tego wyrasta w odpowiednim wieku, więc jak ktos jest bardzo niesmiały i nieporadny to wiatomo jaki jest jego problem

Gość co matke juz odstawiles
na trase ze siedzisz na necie?

wiadomo* Nie ma to znaczenia. Niesmiały niesmiałemu nierówny. Jeden zyje normalnie, a jego niesmiałość objawia się jedynie w stosunku do kobiety która mu sie podoba i taki się przełamie. A drugi jest ogólnie niesmiały, nie ma przez to znajomych, nie oswaja się z ludzmi i potem przy kobiecie bedzie totalnie nieobyty

Gość o jojojoj joj
no niestety ale jest widac czy facet jest prawiczkiem czy nie. prawiczek nie lubi gadac o seksie, boi sie chuj wie czego. wogole prawiczkowie sa bez sensu :D kiedys znalam jednego prawiczka to jak z nim pisalam smsy to az mi sie zygac kurwa chcialo, sorry ale taka prawda. jedyny temat prawiczka to : co robisz? jak sie masz? jak minal dzien? mozemy sie spotkac pogadac, ale przyjade z kolega... (hehe)... chlopak dojrzaly ktory juz nie raz bzykal wie czego chce jest stanowczy i wie ze ma wsadzic, a nie jak prawiczek bedzie sie modlil za nim to zrobi ( o ile to zrobi) a dziewczynie w tym czasie przejdzie ochota na seks. dziewczyny lubia stanowczych facetow!!!! a nie takich ze zjebana konstrukcja :D wiem ze kazdy chlopak zeby stal sie doswiadczony musi ten swoj pierwszy raz przezyc i kazdy byl kiedys prawiczkiem, ale kurwa no sorry jaka dziewczyna bedzie chciala chlopaka ktory bedzie bal sie pobzykac hahaha :D POZDROWIENIA DLA PRAWICZKOW !!!! :D

Gość o jojojoj joj
jakbys nie byl prawiczkiem to nie zakladal bys takiego tematu