Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel 40latek

zdradzilem zone juz trzeci raz,mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość pawel 40latek

Pierwszy raz po 4latach malzenstwa po narodzinach naszej corki,nie moglem.zniesc braku seksu i poszedlem do.dziwki.Dwa lata pozniej przespalem sie na szkolenie z kolezanka z pracy,miesiac temu znowu na szkoleniu.Czuje sie z tym podle bo zona jest atrakcyjna,dobra,podoba sie innym facetom ale mimo ze ja kocham nie umiem wytrwac przy jednej dziurze ehh

To dobrze że masz wyrzuty sumienia. To oznacza że masz sumienie. No i co chcesz z tym zrobić?

Gość franek_seksuolog
przygarnij żabę

może ona też Cię zdradza Bylibyście wtedy kwita Swoją drogą to chciałbyś mieć żonę, która by Cię zdradzała?

Gość Dastan
Oj tam oj tam. Ja tez jestem żonaty ale w żartach mam już żonę 2 i 3, w żartach czekają aż się rozwiodę.Sądzę że gdyby była taka możliwość to tworzylibyśmy razem jedną szczęśliwą rodzinę. Poligamia jest naturalna dla mężczyzn, nie masz się czym przejmować:)

Gość ciekawe, dla kogo
rodzina bylaby szczesliwa, na pewno nie dla zon :O

Gość pipi 9996
pracujesz w korporacji ? a może w banku ? dont U ?

Gość myszawsosie
"Poligamia jest naturalna dla mężczyzn, nie masz się czym przejmować" Poligamia jest naturalna dla OBOJGA płci. Ale nie tłumaczy zdrady, jak komuś jedna osoba nie wystarcza i ma w sobie krztę empatii i odrobinę uczciwości nie powinien bawić się w monogamiczny związek tylko JAWNIE zakładać związki poligamiczne. Lepiej być w wolnym związku lub mieć paru partnerów seksualnych niż być w klasycznym związku i na boku zdradzać drugą połówkę, która żyje w ohydnej obłudzie, fałszu i zakłamaniu w błogiej nieświadomości pod otoczką imitacji wielkiego uczucia i szczęścia. Lojalność i zaufanie to podstawa, bez tego nie ma mowy o cieniu miłości. Jak można łgać i oszukiwać w żywe oczy osobę, którą się ponoć kocha ? Ano NIE można, tej osoby się nie kocha. Zafałszowani ludzie z podwójnym życiem są warci prawdziwej pogardy. :o

Gość Eurydyka Salomea
jako pokutę nakazuję ci zaspokoić seksualnie jakąś grubszą panią xxL

Gość myszawsosie
bawić się w monogamiczny związek, bo tak nam nakazuje kultura*

Gość Dastan
"Poligamia jest naturalna dla OBOJGA płci" Nieprawda. Poligamia jest naturalna TYLKO w przypadku mężczyzn: z tego względu, że kobieta uprawiając poliandrię nie jest w stanie urodzić wiele dzieci.W odróżnieniu od kobiet, których sukces reprodukcyjny polega na znalezieniu możliwie najlepszego partnera, a potem trzymania się go tak długo, jak się da, tak sukces mężczyzny polega na zapłodnieniu jak największej liczby kobiet. Im potomstwo mężczyzny liczniejsze, tym większa szansa przetrwania jego genów. Tak więc ani rozum, ani uczucie, tylko czysta natura każe nam gonić za nowymi partnerkami.:) Dlatego Poligamia powinna być dozwolona:) Wtedy byłby wilk syty i owca cała.

Gość olena90
wiesz co...powiedz jej niech wie z kim ma doczynienia.Pozwól jej odejśc...zdrada to najgorsze co można zrobić ukochanej osobie

"Poligamia jest naturalna TYLKO w przypadku mężczyzn: z tego względu, że kobieta uprawiając poliandrię nie jest w stanie urodzić wiele dzieci" 8 farmazony waćpan pleciesz. 8 wszędzie w naturze, u niemal wszystkich gatunków, samce walczą o samicę, a ona za każdym razem wybiera innego, najlepszego w danym momencie. 8 kobiety mają we krwi zmienianie samców i szukanie coraz lepszych genów dla potomstwa. gdyby nie cywilizacja, miałybyśmy dzieciaka co roku i każdego z innym 🖐️

Gość Dastan
Kobieta jest w stanie urodzić max około 10 dzieci w swoim życiu, nie wspominając o tym, że ciało kobiety po tylu porodach wygląda jak meduza.Mężczyzna jest w stanie zapłodnić setki kobiet. Co więcej u mężczyzn istnieje coś takiego jak": znużenie seksualne. Powtarzanie kopulacji raz po raz z tą samą partnerką nie zwiększa szansy na jej zapłodnienie. Bo albo nastąpiło to przy pierwszej lub drugiej kopulacji, albo czas nie ten i trzeba czekać na okres płodny. Nie ma się więc co męczyć i tracić czasu. Tym bardziej, że nowa partnerka może właśnie jajeczkować. P.S Chcesz przykład ze zwierząt? To masz ferme kur:) Na takiej fermie znajduje się 30 kur i tylko jeden kogut. I o to chodzi! :)

Gość lambadaa
Dastan No prosze Cie w krainie zwierzat samiec WYMUSZA kopulacje wbrew woli samicy(to tak jakby facet mial gwalcic kazda napotkana dziewczyne), bo ilosci zdobytych samic zalezy jego sukces reprodukcyjny, z kolei samica musi starannie wybrac sobie partnera by zapewnic sobie dobra jakosc potomstwa, wiec niestety w interesie samcow panuje poligamia, a samic monogamia, bo bo samice instynktownie chca jak najlepiej wydac swoje potomstwo zeby przedluzyc gatunek(to kobiet nie dotyczy oczywicie, jak chce sama decyduje sie na dziecko lub zostaje bezdzietna z wyboru), produkuja niewielka ilosc komorek jajowych, a samce duza ilosc plemnikow, a wyprodukowanie tychze komorek z materialem odzywczym wymaga o wiele wiekszych nakladow energii niz wydanie plemnikow, to jest wlasnie drastyczny brak rownouprawnienia plci, ktore zawdzieczamy naszej kochanej naturze. Lecz zdarzaja sie przypadki, ze to samica ma parunastu, a nawet parudziesieciu potencjalnych kandydatow seksulnych i sama sobie wybiera partnerów z którymi chce kopulowac, albo robi to ze wszystkimi naraz przywabiajac ich wydaje specyficzny odglos lub wydziela specjalna won tak jest np w przypadku wezyc nie pamietam jakich konkretnie. I tak najlepsza jest Czarna Wdowa, która konsumuje swojego partnera Juz nawet Cejrowski byl pare razy w miejscach, w ktorych od wiekow tradycyjnie kobieta miewala wielu partnerow(dawniej kilkunastu do kilku aktualnie) OBOJE JESTESMY POLIGAMICZNI, nie tylko mezczyzni. Zwierzeta kieruja sie instynktem, a ludzie intelektem i emocjami, facetowi nie zalezy na przeleceniu polowy lasek w miescie(zreszta nie bylby wstanie) tak jak kobieta nie musi wcale zabiegac o swoje potomstwo, moze zrezygnowac z macierzynstwa w ogole jesli tylko ma taka ochote.

Gość to ja ci kochanie
teraz zrobię prezent i doprawię ci takie rogi że się nie pozbierasz a zrobię to udając że jest wszystko w porządku między nami No to główkuj teraz będę spała z tymi którzy mi się podobają twoimi kolegami ciekawe jak się poczujesz ty gnoju

Gość ktos tu prawdy nie lubi
Kobieta jest w stanie urodzić max około 10 dzieci w swoim życiu idz na wielodzietni tam maja po 15 dzieci Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną. http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm

Gość Dastan
Właściwe to nie wiem co jest lepsze: poligamia (wielożeństwo) czy promiskuityzm gdzie związki są przelotne, bez zobowiązań, ale ze wzajemnym szacunkiem. Jest coś takiego w naszej biologii, co skłania mężczyzn do posiadania praw wyłączności do partnerek. Zasadniczym celem każdego gatunku jest reprodukcja, czyli unieśmiertelnianie naszych genów.W przypadku facetów i ich biologicznego podejścia do reprodukcji albo jedna partnerka, niedostępna innym, albo kilka, ale też tylko na własność. Haremem, podobnie jak żoną się nie dzieli. Szkoda, że w Katolicyzmie tego nie ma:(. Nawet w kulturze islamu, która przynajmniej w pewnych aspektach wie, że seksem należy się cieszyć.W raju na facetów czekają takie hurysy, że warto się od razu wysadzić za Allaha:D:D

Gość daaaaaaan
Co za hipokryzja zdradzające kobiety wyzywają od szmat, a facetowi kadzę, bo to jest samcza natura :o Tak trudno zrozumieć, że zwierzątka kopulują ze sobą w celu przedłużenia gatunku, a ludzie oprócz prokreacji sekszą się przede wszystkim dla PRZYJEMNOŚCI, którą czerpią i kobiety i mężczyźni.

Gość daaaaaaan
Dastan To się wysadzaj. Kobieta też może chcieć uprawiać seks z wieloma partnerami, ani myśli o rodzeniu dzieci.

Gość daaaaaaan
I akurat Islam, który traktuje kobietę gorzej od bydła nie jest dobrym przykładem.

Gość ja pierdzieleeee
a ruchaj sobie i zapładniaj durniu, tylko patrzeć jak cię posadzą w pierdlu za niepłacenie alimentów

Gość Dastan
daaaan- dlatego napisałem, że w PEWNYCH ASPEKTACH kultura Islamu, wie że seksem należy się cieszyć i że poligamia jest naturalnym zjawiskiem:) W Polsce bardzo chcemy ograniczyć ilość szczęśliwych ludzi i zmuszamy ich do monogamii. Przecież są mężczyźni, którzy mogą dać szczęście nie tylko jednej kobiecie:)

Gość Dastan
Jako że człowiek pochodzi od promiskuitycznych małp, to te tendencje do uprawiania seksu z wieloma kobietami są dość silne. Ale później człowiek przeszedł okres życia podobnego do drapieżników. W czasie wspólnych wypraw łowieckich czy wojennych konieczna była lojalność i współpraca wszystkich samców. Jak to pogodzić z rywalizacją o samice? Odpowiedzią było nałożenie tabu na partnerkę innych kolegów-myśliwych. Utrzymało się to w wielu subkulturach, również w Polsce, jako reguła nie prześpię się z żoną przyjaciela! A przecież jest to niezgodne z naszą naturą! Poligamia jest jak najbardziej zdrowym zjawiskiem. W ogóle byłoby nam łatwiej. Ze spłacaniem kredytów, malowaniem sufitów, zajmowaniem się dziećmi. W końcu co cztery głowy to nie jedna.:D

Gość bajjaderka
Dastan... brak mi słów do ciebie.

Gość halina o_chujska
e tam wyrzuty sumienia ,gorzej jak będą wyrzuty na penie:D

Gość lol lol
większosc nie potrafi nawet jednej porzadnie zaspokoić, tylko gledzi duzo

Gość halina o_chujska
Dastan no wiesz są takie małpy gdzie samice rozwiązują wszystkie nieporozumienia wśród samców dając im w trakcie sporu dupy :D:P

Gość uppppppl
uo

Max 10 dzieci??? To nie wiecie o pewnej Belgijce, lub Brytyjce nie jestem pewna, która urodziła już 26 dzieci i nie zamierza rezygnować z następnego maleństwa. Oglądałam z nią kiedyś wywiad . Tak kocha macierzyństwo i noworodki że ciągle czuje potrzebę rodzenia nowych dzieci... W Polsce z naszymi zarobkami i rządem taka rodzina już dawno padła by z głodu , ale w innych krajach rząd troszczy się o rodziny wielodzietne.... Jeśli chodzi o zdradę to, gdyby mój mąż mnie zdradzał na lewo i prawo to ja wolałabym o tym nie wiedzieć... Więc rób tak by żona się o tym nigdy nie dowiedziała...