Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tynkaaaaakkkkkaaaa

Udany związek bez udanego seksu czy to możliwe?

Polecane posty

Gość tynkaaaaakkkkkaaaa

Jestem już ponad 2 lata w związku z moim partnerem ja jestem jego pierwszą kobietą jeśli chodzi o współżycie, on moim drugim. Dogadujemy się świetnie i w tej kwestii nie mam zastrzeżeń, ale jeśli chodzi o seks to mamy całkowicie inne potrzeby i temperamenty. Ja uwielbiam seks ale nie w takim wydaniu (małe ale z tym pierwszym porównanie jednak mam). On niby też, ale dla niego seks to raczej zaspokojenie czyli szybko, ale uwaga nie często. Ja z kolei uwielbiam przebieranki - gorsety, szpilki itp, grę wstępną i mam częstsze potrzeby niż on w tej kwestii. Nie wiem czy to dla tego, że jestem jego pierwszą partnerką w dodatku nie miałam super doświadczenia i to moja wina, czy ogólnie on ma inne potrzeby i to jest naturalne? I to pytanie jak w temacie czy związek w , którym dogadujemy się, ale seks nie jest zadowalający ma szanse przetrwać?

Gość ioeo
nie ma szans

Gość tynkaaaaakkkkkaaaa
?? może ktoś jeszcze się wypowie?

No, ale o co chodzi z tymi potrzebami? Przecież seks to nie tylko mechaniczne posuwanie, najlepsze jest chyba pożądanie, gra wstępna, dotyk, rozbudzanie chęci, ochota, bliskość, czułość, jedność, a jak tego nie ma to ... nie wiem co napisać :classic_cool:

Gość lallla
dla mnie mozlwie jest,srks to tylko dopelnenie milosci,moze jestes jego pierwsza kobieta i moze sie wstydzi ze jest malo doswiadczony i moze nie ma ochoty

Gość Halinka1969
Bez seksu można żyć, a o porządnego faceta trudno w obecnych czasach! Jesteście zwierzętami! :O HRRRRRRR TFUUU!

Gość poznywieczormagda
U mnie była dokładnie ta sama sytuacja. Jesteśmy 7 lat po ślubie. Od roku nie kochamy się wcale-już mi się przestało chcieć się starać. Jestem z nim tylko że względu na dziecko. Nie wchodz w to-szkoda życia..

Gość ramekmagda
Up

Gość wieczormagda
Podnoszę temat bo jestem ciekawa