Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwrwerewr

Czego NIGDY nie robiliście?

Polecane posty

Gość erwrwerewr

no i ile macie lat? Ja mam 35... Nigdy nie zapaliłam papierosa Nigdy nie byłam na meczu Nigdy nie płynełam jachtem nigdy nie mieszkałam w bloku nigdy nie miałam samochodu nigdy nie oglądałam m jak milosc a w y?

Gość no co ty gadasz za glupoty*
nigdy nie mow nigdy :D umrzesz i wielu rzeczy nie sprobujesz.

Gość jajajakkk
nigdy nie pilam red bulla

Gość zbmackirs
nigdy nie uprawiałem sex-u z innym mężczyzną nigdy nie lizałem kupy na chodniku nigdy nie siedziałem na kafe do dziś kurwa co ja teraz zrobię ssji dziwko

Gość ljlkjlj
mam 28 lat nigdy nie ogladalam the voice of poland, must be the music, perfekcyjna pani domu, jak oni spiewaja, gwiazdy tancza na lodzie i wieszosc seriali tvnowskich i polsatowskich. nigdy nie bylam w usa nigdy nie mialam kota nigdy nie mialam....o dzizas tak to mozna w nieskonczonosc...

Gość erwrwerewr
no i nigdy nie probowłam narkotyków... nawet marihuany... papierosa moze kiedys zapalę, sama nei wiem

Gość kkkkk.k
też mam 35 lat ,dużo robiłam ,dużo przeżyłam ,nie "robiłam" seksu analnego bo mnie to odpycha i nie zrobię tego , tak samo jak narkotyki ( wyłanczając mj bo tę "robiłam")

musiałam się natrudzić ale nie byłam w Bieszczadach nie byłam w USA robiłam wiele w życiu :D chciałam aktywnie spędzić wolny czas

Gość erwrwerewr
seksu analnego tez nei uprawiałam, nie ma co załowac... :p w bieszczadach tez nie byłam , w Usa tez... :( Kurczę, w większosci miejsc nei byłam

erwrwerewr - może byłaś gdzieś, gdzie być nie chciałaś, a musiałaś tam być, by być tam, gdzie być chciałaś?

Gość erwrwerewr
tarantool- w pewnym sensie tak, np. długa uciazliwa podróz autokarem do Rzymu... :p