Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romeo i julia bez romea

dlaczego facet mnie unika?

Polecane posty

spotykalismy sie słuzbowo tylko ale po pracy czesto pisalismy, napisałm do niego ostatnio a On mi nie odpisał? czuje to ze mnie unika tylko dlaczego? nie długo znowu sie spotkamy ale tez tylko słuzbowo

Gość lolita2013
hmm tez bym sie chciala dowiedziec czemu facet tak unika dziewczyny ?

unika bo nie chce dawać nadziei a w pisaniu wyczuł, że na coś się zanosi.

tak zależy choc wiem ze nie powinno

no ale jak nie chce dawać nadziei jak On mi juz powiedział ze miedzy nami nic nie moze byc i jak oczywiście sklamałam powiedziałam mu ze nic do niego nie mam, a mamy jeszcze przed soba dwa spotkania i jak On tosobie wyobraża?

On pisał do mnie w taki 'bajerancki' sposób, po prostu bajerował nie ma co ukrywać juz taki jest, dał mi do zrozumienia przez nasze pisanie ze nie ma nikogo choc nie powiedział tego wprost a teraz mam wrazenie ze ma kogos

a po za tym to On dość czesto pytał się czy tesknie za nim ja nigdy nie wychylałam się z tym stwierdzeniem wolałam zachowac to dla siebie a jak juz sie zapytał to mówiłam mu prawde czyli ze tak ale tezto ze wiem ze nie moge a On wtedy sie dziwi i stwierdził ze jest o mnie zazdrosny. to jakja mam to rozumiec?

Gość disclosure..
facet chce byc singlem,ale lubi czuc ze jest góra. i ze moze kazda zbajerowac, juego zachowanie jest nie fair. zrób to samo,powiedz np,ze tesknisz sama od siebie, a po chwili udaj ze dzwoni tel( jakis facet) i ze umawiasz sie na randke. skoro nie ma jaj, to inny sprzatnie cie z pod nosa :)

disclosure.. masz racje, kiedys bylismy razem na mieście i obejrzał sie za mna taki przystojniak no to ja za nim sie obejrzałam, wtedy udałam ze nie widze ale widziałąm jak spojrzał się na niegi i na mnie tak jakby chciał go zajeb.... z taka zazdrością w oczach

tylko powiedzcie jak ja mam sie zachowywac jak sie spotkamy?

Gość zdesperowanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie trać czasu na niego, zajmij sie sobą, może jak zobaczy, ze nie trzymasz się go kurczowo to zacznie sie tobą interesować

moze to jest jakaś myśl. tylko nie wiem jak mam sie zachowywac na spotkaniu tak normalnie gadac na luzie i w ogle, to chyba bedzie najlepsze wyjscie

Gość ciocia_i_wujek
Odmowa spotkania ! i Trzymaj sie tego . Pozdrawiam

no ale własnie o tochodzi ze tego spotkania nie moge odmówić. to jest służbowe i nie ma takiej opcji zeby mnie tam nie było albo jego, zreszta my pracujemy razem więc sami rozumiecie

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym odpuscila.Spotkanie sluzbowe i czesc jak czapka.Ja niedawno mialam takiego ktosia i ni z tad ni z owad zaczal unikac.Raz zdarzylo sie,ze uslyszal ze wychodze z domu to wsiadl szybko do auta i uciekl.A moze ten znajomy nie jest ci obojetny?Tak wnioskuje.Znasz takie powiedzenie-chcialabym,ale sie boje;-)

Gość gość
Jeśli chcesz mieć pewność, co on myśli o Tobie, co czuje, polecam Ci moja tarocistkę Sofii. Jest rewelacyjna. Napisz do niej na adres tarocistkasofii@wp.pl