Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAmila9985

Jest mi bardzo smutno :(

Polecane posty

Gość KAmila9985

Nie wiem jak jest u was w domu ale podejrzewam że na pewno nie tak jak u mnie. Bo nigdzie nie słyszałam aby tak było. W domu jestem traktowana jak jakiś intruz niczego mi nie wolno. Dziś była sytuacja że oglądałam sobie film na laptopie i nagle nie było prądu. Co się okazało rodzice wyłączyli go specjalnie bym nie ciągnęła prądu potem mama wpadła do mnie i zaczęła wrzeszczeć dlaczego siedze w domu i nigdzie nie wyjde tylko cały dzień jej na karku siedze. Potem nazmyślała tacie że jej ubliżałam a tak w ogóle nie było. I tak jest dzień w dzień zawsze coś. Czuję się jak jakaś obca w tym domu. Albo załatwiłam sobie wymarzone praktyki bardzo mi dobrze na nich idzie i jestem taka szczęśliwa że mogę tam jeździć. Niestety na dojazdy trzeba mieć kase i mama mi zapowiedziała że tata się skontaktuje z moim pracodawcą i powie że już nie będę jeździła. Zdenerwowałam się, sama sobie łatwiłam te praktyki i bardzo chciałam je ukonczyc a mama stwierdziła że nie będzie mi dawała na autobusy :/ i ze jak chce to mam 25 km rowerem dojezdzac :( masakra jeszcze jakby była pogoda to bym pojechała nawet i tym rowerem. Nie wiem co mam powiedzieć panu dyrektorowi teraz. Ciągle siedze i płacze czemu tak jest?? :/

Gość vdffdh
ile masz lat?

Gość KAmila9985
Za 3 miesiące skończę 20 lat

Gość gbnghfhg
kamila jestes jeszcze?

Gość gbnghfhg
ja pierdziele ale to forum sie scina przydaloby ci sie troche kasy zeby sie od nich wyprowadzic ile z praktyk bys dostala?

Gość vdffdh
moglabys podac gg?

Gość KAmila9985
Tak, bawię się łechtaczką :)

Gość KAmila9985
Te praktyki są darmowe musze je mieć aby ukończyć szkołę :/ Przepraszam na razie nie mam swojego nr gg. A o wyprowadzce jak mogę pomyśleć jak nie mam ani pieniędzy, ani pracy ani szkoły ukończonej jeszcze :( nie chcę się żalić ale jestem taka przytłoczona sytuacją uzbierało się już tego. Nie wiem co robić :(