Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubelbaka 26

ON chyba chce czekac do SMIERCI !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bubelbaka 26

mam chyba faceta bez "jaj", jestesm razem 4 lata , mieszkamy 3 jak poruszam temat pojscia w zwiazku na "kolejny etap" zaczyna swoje wywody jaja to wazna decyzja, ze trzeba sie czuc 100% pewnosci wzgledem siebie itp kurna chlop ma 35 lat!! chyba jakis niedojrzalek mi sie trafil :/

Gość hgcr iyycbuyf
jakis debil :/

Gość alke jaja jak balony
widocznie nie chce z toba być w poważnym zwiążku

Rozumiem że chcesz ślubu? No jak widać, że on nie chce. Uważam, że przymuszanie na siłę nic nie da.

Gość wredniucha101
dobrze mu tak jak jest i nie chce tego zmieniać - wszystko podałaś mu już na talerzu - a za 2 lata odejdzie do takiej, która mu pokaże, a nie da!

Gość norroo
faceci podchodzą do ślubu poważnie i zawsze ich decyzje są przemyślane widocznie cie nie kocha

Gość bubelbaka 26
no tak yslalam, trzeba bylo czekac z seksem do slubu :/ ale z drugiej strony nikogo sie nie zmusi skoro nie chce to nie ja moze powinnam sobie poszukac kogos kto bedzie mnie traktowal powaznie

Gość wredniucha101
o to! to!

Czy powiedziałaś mu, że ślub jest dla ciebie ważny i chcesz poznać jego zdanie? Mnie moja kobieta kiedyś zapytała (po 5 latach razem) czy będziemy planować coś poważnego czy nie. I wiedziałem, że ona chce ślubu i trochę (kilka msc, pół roku) poczeka -ale potem będzie koniec. Miałem kilka msc na decyzje, podjąłem i nie żaluję. Może mu delikatnie dać do zrozumienia że to jest dla ciebie kluczowe.

Nie masz wyboru. Albo facetowi zależy, albo nie. Postaw sprawę jasno. Nie chcesz chyba czekać w nieskończoność. Jeżeli Cię kocha, to czemu nie chce się wiązać. Za parę lat pójdzie do inej, a Ty zostaniesz na lodzie. ie zmuszaj do Go niczego, oprócz podjęcia decyzji i określenia siebie.

Gość bubelbaka 26
no tak on owiedzial ze tzreba sie jescze wstrzymac z rok czy dwa nie wiem po co ale dal mi do zrozumenia ze nie i koniec na teraz, zarzadzilam przerwe w zwiazku naprzemyslenie wszytskiego i teraz ja zaczynam miec watpliwosci czy ten czlowiek mnie na prawde kocha :/

Gość wredniucha101
jesteś mu po prostu potrzebna - ktoś musi prać, gotować, zaspokajać i dokładać się do czynszu

Gość bubelbaka 26
nie piore, gotuje czasami, ciuchy ma takie ze prasowac raczej nie trzeba a jesli juz trzeba to jego mamusia to robi bo jej sie nudzi a mieszka za plotkiem

Gość wredniucha101
a co z resztą?

Gość bubelbaka 26
zaspokajanie chyba normalne a czynsz placimy po polowie oczywiscie

bo mu tak wygodnie... skoro zalezy Ci na rodzinie to szukaj kogos normalnego...

Gość wredniucha101
przypomnij sobie słowa Potejta z "Szczęśliwego Nowego Yorku" - "JA PRZED ŚLUBEM SPRAWDZAŁEM I OŻENIŁEM SIĘ Z TAKĄ CO NIE DAŁA"

@Bubel Widzisz, potrzeba ślubu jest dla Ciebie ważne. Sama musisz zadecydować czy możesz być z nim szczęśliwa bez ślubu czy nie. Są kobiety które mogą, są takie które nie mogą. W życiu nie zawsze człowiek dostaje wszystko co sobie wymaży i idziemy na jakieś kompromisy. Pytanie czy Ty widzisz jakiś kompromis?

Gość bubelbaka 26
bylambym nawet szczesliwa gdyby sie oswiadzczyl i to narzeczenstwo by trwalo kilka lat chociaz bym czula i wodziala ze mysli powaznie chce kiedys tam mi przyrzec na dobre i zle....

No właśnie tylko że on nie chce tego ślubu. Tak bardzo myślisz o tym, co chcesz nie godząc się z tym, że ten facet tego ci nie da. To jest własnie dojrzałość - wiesz na czym stoisz i podejmujesz decyzje mając taki stan jaki masz. Zaklinając, wspominając czy też naciskając go - nie osiągniesz tego że on sam to poczuje. Tak jak ja nie mogę przekonać cię abyś zaczęła być głodna. On nie ma takiej potrzeby.

Gość sfswfgswwgesge
a moze nie jest mu z toba zbyt dobrze?? i jestes dla niego tylko przygoda i czeka na cos wiecej? ja bym to tak odebrala

Gość bubelbaka 26
wczesniej myslalam inaczej ale zaczynam to tez tak odbierac powoli :/ wczesiej caly czas (ok roku temu) smecil mi ze ja nie chce slubu siedzial smutny na slubach znajomych, nawet poprosil zebym nie pytala go o wybor sukni dla siostry bo go to przygnebia, nie wiem co sie stalo, nie naciskam i nie zamierzam chcialabym po prostu wiedziec dokad to wszystko zmierza :/ chyba normalne...a od niego nic konkretnego nie uslyszalam i z tego co widze przez nast lata nie uslysze