Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LISTOPAD2011

co powiedziec mamie??????????

Polecane posty

Gość LISTOPAD2011

mieszkam w domu gdzie sa 3 mieszkania mieszkamy w nim ja z mezem, brat z rodzina i mama. Mam srednie relacje z mama . W tej chwili ruszyła budowa naszego nowego domu , niewiem co powiedziec i jak powiedziec o tym mamie ,bo nie mam pojecia jaka bedzie reakcja na to ze sie wyprowadzam .?????

Gość iuhjkhjk
ile masz lat ze sie boisz?

Gość Marta,23
powiedz od razu....mamcia zrobi fete,zatanczy na stole.... i powie "w koncu to najwyzszy czas"...jak mozna po slubie nie odciac sie od matki....to chore..:) wiem ze mata osobne wejscia...ale przeciez i tak sie widujecie i ejstescie niebezpiecznie blisko...

Gość mam to gdzies kto w co wierzy
jak masz zle relacje z matka to jej na razie nie mow.Wiadomo ze teraz dopiero zaczynasz budowe a to troche potrwa wiec nie gadaj jej o przeprowadzkach bo bedziesz miala przejebane.

Gość figla ma
dziwna relacja, bo decyzję o budowie domu podejmuje sie jakś czas i jakoś wam nie zeszło na taki temat nigdy? skoro wcale nie rozmawiacie to co się przejmujesz? matka pewnie sie ucieszy, że więcej miejsca będzie w domu

Gość norroo
jak można się tak zachowywać przecież to twoja matka

Pomijając kwestie rodzinne, to powinnaś poinformować rodzine, że muszą sobie zaleźć nowego lokatora. Jak tak można?

Jeśli jesteś dorosła i masz słabe relacje z mamą to zastanów się co będzie najlepsze i jakei chcesz mieć relacje. Jeśli chcesz miec dobre - powiedz jak jak najwczesniej. Jeśli ci wszystko jedno i wiesz, że Mama będzie tylko narzekać lub mieć pretensje - jak najpozniej.