Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka Tośki

biustonosz usztywaniany do karmienia

Polecane posty

Gość Mamuśka Tośki

Cześć Dziewczyny! poszukuję biustonosza do karmienia, ale chcę z usztywnianymi miseczkami. Znalazłam tylko jeden, Triumpha, Mamabel Plain http://www.e-bielizna.pl/9018_Mamabel_Plain_P.html Może znacie jeszcze jakieś inne firmy produkujące takie biustonosze? Pozdrawiam!

Gość alles model savana
usztywniony i bardzo ładny na allegro 60 zł w sklepach stacjonarnych ponad 70 zł

Gość Nie kupuj stanika
Alles są do niczego...Rozciągnie się pod biustem raz dwa. Lepiej dołożyć trochę i kupić lepszy.

Powiem szczerze że nie miałam ani jednego do karmienia, nie znalazłam mojego rozmiaru. I używałam zwykłych usztywnianych po prostu uchylałam miseczkę bez problemu karmiłam tak.

uważaj tylko, bo usztywniana miseczka może powodować dodatkowy ból w powiększonych, pełnych mleka piersiach

Gość Ja też mam zwykłe
biustonosze z odpinanymi ramiączkami. Stanik do karmienia to dla mnie zbędny wydatek. Mam jeden-nie używam, źle podtrzymuje pełne i ciężkie od mleka piersi.

Gość mama007
kupowałam w h&m, bardzo ładny, ale najlepiej sprawdziły się te zwykle bawełniane do karmienia, tamten zakładałam tylko czasami i za długo w nim ie mogłam wytrzymać, bo piersi bolały, w karmieniu tez nie był wygodny.

Zobacz sobie na biustonosze ewy michalak albo hot milk. Do najtańszych nie należą, ale wg mnie warte swojej ceny.

Gość ja mam 31 lat
Triumpha, Mamabel Plain http://www.e-bielizna.pl/9018_Mamabel_Plain_P .html, - fatalny, przede wszystkim kiepski wybór rozmiarówki, bo zaczyna się od 80 cm. w obwodzie, mało kto ma taki obwód a tak małe miseczki. Sama karmie piersią rok, używam allesów, nie są doskonałe ale da się przeżyć, mają fajną rozmiarówkę i spokojnie mogę znaleźć swoje 70F lub 65G. Nie polecam usztywnianego stanika na początku karmienia, kiedy jest różnica w wielkości piersi, częściej dochodzi do zastojów pokarmu lub zapaleń piersi, dopiero później kiedy laktacja jest ustabilizowana bo fajnie się noszą. Przykładowy usztywniany http://allegro.pl/alles-mama-letizia-usztywniany-karmienie-65-g-i3074902692.html

Gość Mamuśka Tośki
Dzięki za odpowiedzi. Ja mam 2 do karmienia, zwykłe ale potrzebuje czasem usztywnianego bo mam dość duży biust i niekiedy biust po prostu lepiej wygląda w usztywnianym. Przymierzałam Triumpha i jak nic innego nie znajdę to kupię ten.

Gość gość
Taki model podobny widziałam ostatnio na Allesie. Możesz sprawdzić w ich sklepie internetowym ;)

Gość gość
WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!! WON kuuvrvvo ze spamem SRAAAJLESA!!!!