Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfkf88ggkkf

JESLI KOBIETA NIE FARBUJE WLOSOW TO JEST ZANIEDBANA I BRZYDKA!

Polecane posty

Gość kfkf88ggkkf

ZADEN FACET NIE ZWROCI UWAGI NA TAKA SZARA MYSZKE NIERAZ WIDZE SLICZNE BUZIE U KOBIET ALE CO Z TEGO SKORO WLOSY MAJA JAK SZARE MYSZKI MYSIEGO KOLORU..:( I TO SPRAWIA ZE NIKT ICH NIE ZAUWAZA

Gość prawictwo pospolite191
niezupełnie .. Z reguły te ktore nie farbuja włosów wygladaja najlepiej .

Gość eryyukjkk
ja mam mysie i nie zamierzam ich farbowac. keidys farbowalam na blond i mialam odrosty, wlosy smierdzialy, byly cienkie, co w tym fajnego? i mam gdzies to, ze jakis ruchacz na mnie uwagi nie zwroci ;)

Gość z własnego doświadczenia
i nie tylko powiem tak ,jak już się zacznie farbować włosy tak przynajmniej ze trzy razy to później już to trzeba robić do końca życia bo włosy są siwe

Gość blumbelka
Pierwsze słyszę, że włosy smierdza po farbowaniu - no może po pierwszym, ale ja zawsze myję szamponem i daję odżywkę. Kwestia higieny, jak włosy umyjesz raz na tydzień to wiadomo, że śmierdzą tyllko to nie włosy ,a skóra głowy. Weź pojeździj palcem po skórze głowy czy teraz ci pachnie:)

Gość eryyukjkk
zgadzam się z tym, że jak sie dlugo wlosy farbuje to szybciej siwieją, tak samo z prostowaniem, ogolnie jak sie meczy wlosy roznymi zabiegami to sie oslabiają. ja tam lubie swoj mysi kolor, mojego facetowi tez sie podoba.

E tam, jak komuś ładnie w naturalnym kolorze, to po co ma farbować? Fakt, że ja już raczej do końca życia będe moje wlosy farbowała, ale nie dlatego, że jestem uzależniona, czy, że coś mi siwieje już... Po prostu bardziej sie sobie podobam w farbowanych.