Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolooop

Czy dziewczynom po 30tce z większymi piersiami, wiszą jak kapcie u babci?

Polecane posty

Gość może by tak ...
No nie i pozostało spalać kalorię w "łóżku" robię to i chyba coraz więcej potrzebuję :) Nie jestem biegaczem tak jak Ty i nie wstawał bym o 4 rano by polatać.Moja waga się utrzymuje na wyższym poziomie ( + 3 kg.) ale nie tragicznym.Zostałem zaproszony na w-ig do W-wy i mam nadzieję,że śnieg stopnieje :)

Świetnie! Ja niestety nie mam możliwości spalania kalorii w łóżku, bo nie mam z kim...W pracy też niewiele, bo to tylko stukanie w inne klawisze...a gdzieś trzeba.Pendzior mnie zmotywował, więc 2 razy w tygodniu jestem na siłowni. A tam...niestety jestem znów ofiarą. Nic, tylko gapią się na te cycki.no i to wielki problem podczas biegania...

Gość może by tak ...
Wiesz facet o takich marzy,a kobieta cierpi.Sam jestem zwolennikiem dużego biustu,a mam kobietę o mniejszych i nic na to nie poradzę.Wiem Twój jeździ po europie i nie masz za wiele tego dobra :) ale masz czas dla utrzymania kondycji.

Gość gość
Mam 18 lat. Moje piersi wygladaja dobrze w staniku, ale bez stanika tez wisza az do pasa. Mam teraz 36 JJ. Podczas prysznicu po wfie ktos mi ciagle chowa stanik i musze chodzic po szkole bez stanika i wszyscy sie smieja ze cycki niedlugo beda mi sie targac po podlodze. Chlopak ktory mi sie podobal tez mnie widzial bez stanika i myslalam ze sie pod ziemie zapadne. Wstydze sie ze teraz wszyscy wiedza jak nisko mi piersi wisza. Wolaja teraz na mnie Julka z cycami do pasa. Wszystkie staniki mi zginely i teraz codziennie chodze z cyckami wiszacymi jak stara baba. A juz o wife nie wspomne z tym bieganiem bez stanika z cyckami wielkosci arbuzow. Niedawno tez ktos mi gwizdnal bluzke i nauczyciel od wfu musial mnie zawiezc do domu. Powiedzial tylko ze jemu moje piersi sie bardzo podobaja i ze go bardzo podniecaja i ze powinnam byc z nich dumna.

Gość gość
Mam 25 lat rozmiar 75g i uwielbiam moje piersi mimo ze nie sa sterczace jak w miseczce b. Nie wisza jak kapcie ale bez stanika nie sa dobrze podtrzymane wiec troche opadaja, takie cycki swoje waza wiec nie ma co sie dziwic. Slysze wiele komplementow na ich temat i zawsze mezczyzni mowili mi ze maja piekny kszlalt. Moj maz te je uwielbia :) A za kilka lat i po ciazy, to coz...wiecznie jedrni i piekni tez nie bedziemy :)

Gość joannaM37a
Ja mam 37 lat, jedno dziecko, nie karmiłam długo, bo 3 mce. Piersi mam 75H. Wyglądają tak jak przed ciążą. W ciąży przybrałam 15 kg, wszystko schudłam. W staniku ładnie, bez stanika też może być, choć nie stoją jak małe, ale ich waga swoje robi. Są za to pełne, jędrne, miękkie i miłe w dotyku. Aha, zawsze chodzę w dobrej jakości staniku, mąż masuje ;-) i stosuję kremy ujędrniające. Może dlatego ciąża i wiek ich nie zmienił. Kiedyś też miałam kompleksy, że nie stoją jak te z erotyków, ale teraz je lubię, bo są przede wszystkim zdrowe a i dekold latem ładnie wygląda.