Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alecarmen

czy on czegos chcial czy mi sie wydaje?

Polecane posty

Gość alecarmen

kilka dni temu nocowalam u kuzyna. Nie mieszka on sam. Ja spalam w salonie on u siebiewpokoju. I kurde jak siepolozylismy zaczal mnie zaczepiac smsami. Wiec wybralam sie do niego do pokoju. Rozmawialismy przez 5min o dupie marynie. A on w pewnym momencie odkryl koldre i mowi zebym sie kolo niego polozyla?????? Ja zaczelam sie smiac i mowie, że nie bo ide spac a on na to, zebym sie kolo niego polozyla bedziemy sobie lezec???? WTF???? Zasmialam sie i powiedzialam ze ide spac a on jak wychodzilam klepnac mnie jeszcze w tylek o_O! Juz nie mowiac o tym, ze czesto wczesniej slyszałam od niego zboczone teksty. Nie jakies chamskie ale jednak. Zawsze odbierałam to jako zarty , alekurde po ostatniej akcji chyba przestaje wierzyć ze to zarty:D

Gość Śnieżka nie królewna
Chciał poprostu cię zaliczyć

Choć w podobnej sytuacji też bym cię podrywala

Gość alecarmen
to nie chodzi tylko o ta sytuacje. Bo on jakies 2lata temu zaczal sie zastanawiać z której lini jesteśmy i czy w naszym przypadku było by to kazirodztwo:p? Tylko ja to zawsze odbierałam jako żarty. A z czasem zaczeły sie akcje, a to na sywestrze jak tanczylismy zsunely mus ie rece na mój tyłek itp. I zaczeła mis ie zapalać czerwona lampka.

To normalne że wysyła sygnały że ma na ciebie ochotę . A ty na niego ?

Gość alecarmen
Właśnie to mnie lekko przeraża, że tak. Chociaż nigdy wcześniej niepatrzyłam na niego jak na faceta. Jest troche młodszy. A najśmieszniejsze jest to, że ma dziewczyne. Tyle, że po tej akcji ostatniej strasznie sie naniego napaliłam:o Strasznie mnie to podnieciło!. I wiem. że gdybyśmy byli wtedy w mieszkaniu sami to położyła bym się obok niego:D A co by sie poteem stało raczej nie trudno sie domyslic:D