Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma546213

wyznałam mu miłość!

Polecane posty

Gość niewiadoma546213

Mam znajomego, z którym często rozmawiam, uprawiam seks, jem posiłki. Prawie całe dnie spędzamy razem i ten stan trwa 1,5 roku. Wyznałam mu miłość, nie dosłownie, ale wiedział, o co chodzi. Nadal ze sobą spędzamy czas, ale nie wychodzę z żadną inicjatywą. On zachowuje się normalnie, nic nie mówi na ten temat. Mam czekać na coś z jego strony czy jednak wrócić do tematu? Nie usłyszałam, co on myśli na ten temat.

Gość jezuuzuzuzu
żałosna dziwa, daje dvpy komuś kto ma ją gdzieś.. jesteś takim ścierwem, taką dziurą do ruchania, takim dnem 🖐️

Gość niewiadoma546213
do jezuuzuzuzu: jak nie potrafisz powiedzieć nic mądrego, lepiej nie mów.

Gość niewiadoma546213
żadnych pomocnych rad?

Gość Haha fajnie
Nic nie odpowiedzial, wiec ma cie w dupie. Laska do ruchania i wspolnych posilkow.

Gość niewiadoma546213
nie wyraził swojego zdania na nasz temat. Nadal rozmawiamy i spędzamy czas, ale tak jak koledzy. Wątpię, aby chodziło wyłącznie o seks. Nigdy nie naciskał. Ba, nawet jak były inne okazje, nie skorzystaliśmy. Znamy się od 4 lat. Należy do ludzi nieśmiałych.

Gość niewiadoma546213
może ktoś mi pomoże?

Gość facettakijeden
niewiadoma546213 -widzisz mężczyzną jest ciężko mówić o uczuciach, ciężko powiedzieć tak bardzo Cię lubię/kocham...jak mu cos takiego powiedziałaś to pewnie go trochę zatkało i nie mógł odpowiedzieć...

Gość niewiadoma546213
powinnam więc wrócić z nim do rozmowy o nas, czy czekać, aż on coś powie?

Gość niewiadoma546213
dziękuję facettakijeden :)

Gość nie bądź naiwna
Jesteś zapchaj dziurą i tyle. Przykre to ale prawdziwe. Nieśmiałość, czy też brak odwagi do porozmawiania o uczuciach nie ma tu nic do rzeczy.

Gość niewiadoma546213
gdyby chciał ode mnie tylko seksu, nie starałby się tak długi czas. Zakładam, że po moim wyznaniu nie chciałby też utrzymywać kontaktu, a tak nie jest:)

Gość nie bądź naiwna
Po co pytasz skoro wiesz lepiej? Mówię Ci jak ja to odbieram. Gdybym spotykał się z kimś 1,5 roku i ten ktoś by mi powiedział, że mnie kocha to także bym odpowiedział. Rzeczywiście faceci nie mówią o uczuciach za często, ale gdy ich wybranka już im to mówi to jej odpowiadają.

Gość niewiadoma546213
skoro tak uważasz...

Gość facettakijeden
niewiadoma546213 - mógł też pomyśleć ,że chcesz go zaciągnąć do ołtarza...a tak w ogóle to chcesz z nim wziąść ślub, myślałaś o tym? Tylko facet powinien się oświadczyć....bo to facet...nawet jak jest nieśmiały...A jak zareagował na Twoje wyznanie?

Gość niewiadoma546213
tak myślałam o ślubie. Nie oświadczyłam się, tylko powiedziałam, co czuję. Dodałam jeszcze na koniec, że jak nie będzie chciał się zemną spotykać przez jakiś czas(a tak nawiasem może i w ogóle nie) to go zrozumiem. On na to, że nadal chce ze mną rozmawiać i później pogawędka zaczęła się jakoś normalnie toczyć. Lubimy grać razem w szachy, a dzisiaj nie najlepiej mi szło i powiedział, abym się nie przejmowała, kolejnym razem pójdzie lepiej. Rozmawia ze mną, nadal mnie pociesza/wspiera. Może on potrzebuje czasu na przemyślenie?

Gość facettakijeden
niewiadoma546213 - być może że potrzebuje czasu....a wspominałaś mu o ślubie? Moim zdaniem to jest tak, że rozumiecie się bez słów...być może on nie potrzebuje rozmawiać o uczuciach bo myśli, że Ty wiesz co on czuje do Ciebie:);)

Gość niewiadoma546213
możliwe:) O ślubie rozmawialiśmy kiedyś, ale to były czas, kiedy ten temat wydawał mi się na równi z pogodą. Teraz chciałabym czegoś więcej. Jak on nie odwzajemnia moich uczuć, dam mu spokój. Spytam go wprost czy odwzajemnia moje uczucia.

Gość facettakijeden
niewiadoma546213 - spytaj wprost faceci nie lubią owijania w bawełnę....lubią jasne sytuacje:)