Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiabarbara28

By przestać widzieć w lustrze potwora!!!

Polecane posty

Za 7 gorami witaj, u mnie 99,9!!!!!w koncu:) rzeczewiscie u mnie piekne sloneczko,az zyc sie chce,i uwaga zaczelam biegac hihi o ile to biegiem mozna nazwac:)ale zaczelam to sie liczy,za 7 gorami waga na pewno wkrotce drgnie,i jedna drozdzoweczka nie zaszkodzi...

Gruba dziewczyna,pomalutku ale skutecznie i na zawsze, a sushi nie zaszkodzi ja uwielbiam i sama czasami robie:)

Gość gruba dziewczyna 29
no ja niestety nie chudnę, choć się staram :( ale nie chce się jeszcze poddawać, chociaz zeby troche ruszyć z miejsca

Pyzanna moje gratulacje :* bardzo sie ciesze:) teraz to dopiero masz motywacje:) ale jak stanie chwilowo pamietaj badz cierpliwa!!!! Swietnie ze biegasz, wiem jak to moze wygladac bo sama kiedys probowalam:p nie rob biegow od razu bo mozesz sobie krzywde zrobic, najpierw rozpocznij spacery z szybkimi marszami, z czasem bieg ale ok minutki pozniej marsz z 2 min.... Itd i pozniej podnos poprzeczke:) do biegow trzeba sie przygotowac, i KONIECZNIE dobre buty, to jest mus bo z czasem mozesz nabawic sie kontuzji:/ sama mialam, ale to przez to ze rozgrzewki nie robilam:/ tak zalecala chodakowska niestety sie mylila bo jak czytam coraz wiecej dziewczyn skarży sie na bol kolana. Co do biegow kiedys z moim lubym postanowilismy isc biegac:D hihiih to dopiero polewka on biegl tak biedulek ze ja moglam szybszy marsz robic:p ale jakos sie udalo przyspieszyc tempo:) tyle ze daleko my nie dobiegli moze jakies 300metrow, przerwy dluzsze i czestsze niz cala trasa a co najlepsze mezczyzne ktorego mijalismy co szedl pieszo wkoncu nas wyprzedzil:D dopiero mial co opowiadac w domu:p

gruba dziewczyna bo dostaniesz po dupsku!!!!!!! Jak to ze nie chcesz sie jeszcze poddawac????? ty NIE MOZESZ sie poddac i zadne JESZE ani mi sie sni widziec!!!! Opisz moze co jadasz o ktorej posilki podaj przykladowe posilki i postaramy sie tu cos doradzic, robilas badania hormonow???moze tu jest problem??? I fajnie gdybys chociaz jakis przysiady przuszki spacery dorzucila:) zawsze cos a cwiczeniia duzo daja....tylko pamietaj kazdy organizm chudnie w swoim tempie nawet znam kogos co miesiac waga nie zdgnela a pozniej leciala:) mialam zrobic sobie zdjecia i jakkos przekladalam i przekladam i wkoncu nie zrobilam:p ale w pupie jest roznica bardziej ksztaltna wczesniej plaska:( i jedrna bardziej a patrzac na nia widzialam babcie:/ jak uda mi sie cellulit opanowac to moze na plazy sie pokaze:D

waga oczywiscie tak samo...ale zmierzylam sie i od ostatnich pomiarow w pepku minus kolejne 2 cm w biodrach 0,5 cm:) takze cos sie dzieje:) nie poddawajcie sie dziewczyny lato sie zbliza musimy byc piekne:)