Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VICTORSS

Czy ktoś z ''reala'' rozpoznał was na forum ? Bo mnie niestety tak

Polecane posty

Gość VICTORSS

Pisałem tu i trafiłem na dziewczyne, ktora okazała sie znajomą z widzenia z dawnego liceum !! ale wstyd, teraz jej unikam

Gość bajlandos
no ja normalnie gadam ze znajomymi o tym ze tu pisze i nawet namawialem zeby sobie tu zagladneli powiedzialem im swoj nick A o czym pisales ze sie tak wstydzisz?

Gość VICTORSS
m.in o swoim prawictwo, rozterkach damsko-meskich, zalilem sie ze swoich kompleksow i wpadlem, za duzo szczegolow

Gość sdsdvdsd
dg

Gość bajlandos
to po twoich wypowiedziach cie ktos rozpoznal?

Gość Polacy - nic się nie stało.
VICTORSS 'prawda Cię wyzwoli". I odciąży. Ktoś tak powiedział. Nie wiem kto, ale tutaj to pasuje. Chyba. ;) x Jeśli pisałeś prawdę, a z tego co mówisz to tak, no to w czym problem? Nie powinieneś się wstydzić.Pisz sobie. masz prawo. A ona? a może ona po prostu przyjęła 'ten materiał' na Twój temat jako "NOWĄ WIEDZĘ o świecie". Może właśnie czegoś się dowiedziała, czegoś się nauczyła ? Tyle. I nic do Ciebie nie ma. Pomyślałeś o tym? X Dziewczyna ma prawo korzystać z Internetu tak jak i Ty z niego korzystasz. Ma prawo: czytać, pisać, myśleć, wnioskować, wspomagać się m.in analizą, syntezą, etc Ty masz prawo: czytać, pisać, myśleć, analizować i robić inne rzeczy, które robisz. To Twoja sprawa. X Jeśli roz-poznaliście się na forum publicznym no to... to takie jest ryzyko, że ktoś Cię rozpozna, jeśli mówimy o występowaniu w miejscach publicznych. Nie da się wyjść na scenę i grać jakiejś postaci udając, że "to nie ja gram tę rolę". Przykład: Pazura bez względu na rolę jaką gra, czy to komika, sieroty, czy "złoczyńcy" zawsze będzie w ten sam sposób: uśmiechał się, poprawiał włosy, będzie to również - zawsze - ta sama barwa głosu, etc etc Nie jesteśmy w stanie wyzbyć się/pozbyć się tak całkowicie i do końca swoich "cech charakterystycznych". A jeśli te cechy są dodatkowo niezbyt często występujące i bardzo charakterystyczne właśnie "dla nas" to ryzyko bycia rozpoznanym - wzrasta. Bardzo wzrasta. Ciekawostka dla Ciebie: Autystykom (np) wystarczy parę słów, kilka dźwięków, trochę czasoprzestrzeni i..."pozamiatane" jeśli chodzi o kamuflaż. :) Są jak niewidomi, którzy "pracują" słuchem. Słuch u ludzi niewidomych jest kilkakrotnie czulszy niż u człowieka, który wzrok posiada. X Nie ma co się czepiać dziewczyny za to, że myśli. I w drugą stronę - nikomu nic do tego 'co robisz', o ile nie robisz nikomu krzywdy. Jeżeli nie krzywdzisz nikogo (tutaj: tej dziewczyny) to -> to Twoja sprawa, i Tylko Twoja. X Obydwoje macie prawo do korzystania z Internetu w takim samym stopniu. (Mam na myśli: różne portale, witryny, fora dyskusyjne, blogi, wyrażanie swoich opinii, etc, etc) x Tak mówią providerzy, świadczący takie usługi :D :D :) Więc, glowa do góry, i poruszaj się śmiało po ulicach.