Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 latka

Moja mama mnie nie rozumie co o niej sądzice pytanie do mam?

Polecane posty

Gość 17 latka

Od lutego spotykam się z Patrykiem kiedyś chodziłam z Daniel byliśmy razem rok. Mama jest na mnie zła że zerwałam z Danielem. Co o jej zachowaniu sądzice?

Gość 17 latka
Już nie wiem co robić.

Gość ythjyytjhy
kochana jakim chłopakiem jest Daniel a jakim Patryk? Moze w oczach mamy jednego widzi jako ułozonego,spokojnego chłopca,dobrego w nauce? A drugi mozejest jego przeciwieństwem? Fajna masz mame,naprawde, martwi sie o ciebie i zalezy jej by było ok w Twoich relacjach z chłopakami.Szanuj ja.

Gość bo tamtego juz zna, pewnie go
lubiła, wie kim jest, nowy chłopak do na początku niewiadoma:)

O wreszcze ktoś normalny mi odpowiedzał. Zadałam to pytanie na ogólnym i jakiś podsyw tam był, dlatego założyłam konto. Daniel był fajnym chłopakiem, ale mnie zdradził a ja nie powiedzałam mamie. A Patryka znam już długo, ale jako chłopaka to dopiero w tym roku zauwarzyłam. Mama mówi że on mnie skrzywdzi.

Gość ythjyytjhy
W swoje 17 lat dopiero kształtujesz swój swiatopoglądna chłopaków, moze wybierac/przebierac ile wlezie-taki urok 17 latki. Skoro Daniel cie zdradził w sensie ze chodził z ina to kij mu w ryj :) Patryk?Nie wiem czemu mama sądzi ze cie moze skrzywdzzic ale uwierz mi ze mamy to sa takie czujki ze im w zyciu nie nakłamiesz a one jakos dziwnym treafem wszystko wiedza . Tak na powaznie,obserwuj i nie zakochuj sie na ubój i zabój. Badź świadoma swojej wartości i piekna.