Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość er554

czy zdarzyło wam się na allegro

Polecane posty

Gość er554

że zamówiliście coś za pobraniem a przyszło opłacone? Co w takim przypadku zrobiliście?

Gość niezaciazona
nigdy w życiu mi się nie zdarzyło. Ale jeśli już miałaby miejsce taka sytuacja, to odebrałabym i uregulowała płatność przelewem.

Gość er554
oj, to chyba tu sami uczciwi siedzą :)

Gość szczescie213
też tak miałem ale się ucieszyłem ze nie muszę płacić nic nie zrobiłem i nikt się o to nie czepiał a to był sklep czy os prywatna?

Gość a co uważasz że wszyscy są tac
jak Ty pazerna istoto? tak zbawi Twoje fundusze to,ze zaoszczędzisz parę złotych? To tak, jakbyś to ukradła po prostu :-O Ja wczoraj znalazłam 990zł i oddałam :-D i jestem z tego dumna

Gość mimimimnie
Mnie. Zadzwoniłam wtedy, do tej osoby, w sumie do firmy, oni powiedzieli, że jezeli kurier nie wziął pieniędzy to nie ich sprawa, bo firma kurierska i tak im musi kasę dać. Chwilę później zadzwonił do mnie kurier, że nie wziął pieniędzy (przyjechał po kasę, ale dostał jeszcze 100zł kary od szefa).

Gość plaskata stopa
Raz na allegro dostalam komentarz.ze jestem piekna i raz dostalam osrane gacie zamiast leginisow

Gość er554
ja nie miałam takiego przypadku ale znajomy tak. Dostał przesyłkę opłaconą, to nie wina kuriera. Sprzedawca nie wiem, czy się zorientował, nie dał znać, gdyby się odezwał to kolega by zapłacił.