Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Kobiety jednak dają sie nabrać na tanie słówka

Polecane posty

zwiad, jak po seksie? Nie wyobrażam sobie iść z kimś do łóżka, bez zakochania. Zuza, hmm nosze ochraniacze na mój tyłek aby mnie czasem strzałą amor nie trafił :P

Bezimienne: Nie pisałam, że chcemy ochrony... przeczytajże temat dokładnie zanim zaczniesz się wymądrzać.

To jest bardziej więź na zasadzie ekshibicjonizmu mojego mózgu. x no to żeś dała WTF :D

Gość Zuzanna Amelia & 3
Argen bo my jestesmy pasztetowate samotne panny , ktorych zaden facet nie chce i dlatego siedzimy na kafe. Przeciez jak bysmy kogos mialy to bysmy tu nie szukaly, prawda ?

Gość gooooooooooo
czarny rycerz..........uogolniasz

Dlatego myślę, że ten wyjazd jest tylko na kafe:) Normalnie aby się czuć bezpiecznie, to wzięłabym tylko kogoś z przyjaciół, a nie obcego z forum za granicę, gdzie mnie może sprzedać do domu uciech :)

Argen- Widocznie nie mają frajera z swoich znajomych, wiec trzeba jelenia w necie szukać. Mało to panienek szuka 'partnera" na wspólne wakacje? Wejdź na sympatię w okresie letnim, mnóstwo jest takich z zaznaczeniem że "seksu nie będzie'.

Gość Zuzanna Amelia & 3
21:55 [zgłoś do usunięcia] Czarny Rycerz Kilka komplementów i kobieta z automatu rozkłada nogi. ­ Tylko przed toba jakos zadna nie chce rozlozyc ? To musi byc przykre......

"A ja mam pytanie do Zuzy i Ivo7er dlaczego nie weźmiecie sobie jakiegoś zaufanego znajomego/czy kogoś z rodziny, tylko akurat musicie szukać na Kafe, hm?" x pewnie weźmiemy, ale myślę, że pomysł pojechania większą paczką nie jest do końca zły. Dlaczego szukamy na kafe: no a jaki jest argument żeby tutaj nie szukać? Szukamy też innymi sposobami, nie tylko tu. Moja koleżanka jest na przykład nastawiona tak na 80% na tak.

Ifka, no widzisz, jedne odsłaniają ciało ja odsłaniam swój mózg, na ciało zawsze przyjdzie pora, jak ktoś nie akceptuje mojego myślenia, to po co odsłaniać ciało? Ciało dla mnie to dodatek, oczywiście ważny, ale tylko po akceptacji tego co mam głowie :)

Woman: Mnie nikt nie sprzeda do domu uciech bo jestem mała, ruda i pyskata, dlatego nie mam się co bać. Jeeeez, nigdy niczego choć trochę szalonego nie zrobiliście? :-O Mędrkujecie jak stare pierdoły. :-O

Gość Zuzanna Amelia & 3
Fog - nie masz zamilowania do ryzyka ?

Gość gooooooooooo
rycerz, skoro byly takie ...to co uogolniasz .......

"Wiadomym jest też, że mężczyźni przez net, na taki wyjazd będą patrzeć przez pryzmat spodziewanego seksu" x Mężczyźni na wszystko patrzą przez pryzmat seksu, tak są zaprogramowani, nie czarujmy się, że nie! :)

Ivo, robiłam wiele szalonych rzeczy, spotykałam się też z ludźmi z internetu, jednak dopiero po wielu konwersacjach i tylko i wyłącznie w miejscu publicznym. Myślę, że wyjazd za granicę z całkiem obcym mężczyznom już jest dla mnie zbyt szalony :)

Gość Zuzanna Amelia & 3
Fog - bez urazy ale czy Ty naprawde uwazasz , ze kazdy facet bedzie chcial zaraz z Toba miec seks ? Nie przeceniasz sie troche ?

Bezimienne w: pisałyśmy, że każdy może dołączyć się do listy. Zuzanna na przykład próbowała omotać wszelkie panie, które się pojawiały na wątku, ale niestety nie były zainteresowane ;)

Gość Zuzanna Amelia & 3
BSA - szukamy faceta bio zeby wejsc do dzielnicy czerwonych latarni musisz miec obstawe faceta. Same kobiety moga zostac posadzone o konkurencje i zwyczajnie pobite.

Zuzanna to nie chodzi o to, że każdy facet chce ze mną seksu, równie dobrze może być takim tulipanem i chcieć mnie okraść lub zamordować. Mam sporo znajomych z internetu i wcale nie chcą ode mnie seksu, jednak na pierwszym spotkaniu nigdy nie wiem kim ta osoba jest, w necie można być każdym :)

Hej Fog. Wiesz co, żeby takie coś działało to MUSI paść na żyzną glebę. Kobieta pewna siebie i trzeźwo myśląca nie nabierze się na czułe słówka. Tylko ktoś bardzo pragnący miłości z biegu wpadnie w ramiona i zaufa bezgranicznie. Chyba każdy chce w jakimś tam stopniu czułości, ale do wszystkiego trzeba podchodzić obiektywnie no....