Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Kobiety jednak dają sie nabrać na tanie słówka

Polecane posty

Jeszcze co do słów zwiada, to nie uogólniałabym tak. Na tej samej zasadzie można powiedzieć, że każdy facet to drań, zdradza, a prawiczek to nieudacznik. Tak wcale nie jest, więc nie wszystkie kobiety są takie jak napisałeś.

Zuza, ale na jakie słówka? Ok może mnie facet zaciekawić tym co mówi, jednak to nie będą komplementy tylko konkretna wiedza, możliwość dyskusji. Czy mówienie jak to facet kocha na drugiej rance może na Ciebie podziałać? Mi wtedy sie zapala czerwona lampka, tak samo jak leci za dużo komplementów.

Gość Zuzanna Amelia & 3
BSA - a nie wydaje Ci sie ze to nasza prywatna sprawa? Przeciez nie musisz z nami jechac skoro nie chcesz. Nikogo na sile tam nie ciagniemy.

zwiad " a nas pewnie wyślą na drogie dzi**i w Amsterdamie." To po co jedziesz? Skoro czujesz, że zostaniesz wykorzystany, to po co się tam wybierać? W cytowanym zdaniu piszesz nas, czyli Ciebie też. Ja nie sądzę, aby w ogóle doszło do tego wyjazdu :)

Gość Zuzanna Amelia & 3
Fog - w takim razie masz szanse nabrac sie na takiego co bedzie oszczedny w komplementowaniu i poda Ci ciekawy temat do dyskusji . Ciekawy dla Ciebie.

Lubie ten serial:) A takich historii jest wiele, zeby daleko nie szukac: sawicka i Tomek Kaczmarek;) Stara baba, a skretyniala na tyle, ze mu recytowala wiersze przez telefon;)🖐️

WomanInTheFog- pisząc "nas" miałem na myśli facetów. Oczywiście że nie jadę, choćby chciała dać dupy bo na dziwki mnie stać, nie o to chodzi, chodzi o to że myślenie kobiet jest zawsze takie, aby wykorzystać facetów.

Gość Zuzanna Amelia & 3
BSA - poruszalysmy temat wyjazdu. Ty juz nam za to dorobiles kurestwo i puszczanie sie z ciapatymi. Dlatego mowie - jak ja sie bede chciala puscic to sie puszcze i na pewno nie bede pytac nikogo o pozwolenie. Cos jeszcze w temacie ?

W sumie bardzo długo grał milicji na nosie, bo cztery lata, nic dziwnego, że tak mało materiałów o nim jest dostępnych.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Byl bardzo dobry w tym co robil. Tyle mu trzeba przyznac.

Gość Zuzanna Amelia & 3
I az tyle ich bylo ?

Dobre slowka i WYGLAD .... moim zdaniem wystarcza ... Tulipan byl przystojniacha .... :)

Kobiety nie są lepsze, mało to faceci przestępstw popełniają z powodu kobiet, w tym także zabójstwa, ale także napady bo chcą utrzymać swoją miłość przy sobie, a wszystko dlatego że kobiety mają cycki i cipki.

Zuzanna, no widać tak. Teraz jest lepiej? Sama widzisz, jak kobiety mające poukładane życie, poznają wspaniałego rycerza na białym koniu i rzucają rodziny, dzieci, wszystko, bo usłyszały parę ładnych słów.

zwiad Tu nie chodzi o to, że ktoś jest lepszy czy gorszy. Jednak nie nazywaj wszystkich kobiet kurwami czy dziwkami, bo tak nie jest, tak samo jak nie wszyscy mężczyźni są źli.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Fog - niedyskretne pytanie - kiedy ostatni raz bylas zakochana ?

Gość Zuzanna Amelia & 3
Fog - bo mysle ze tulipan umial uderzyc w te struny ktore u kobiet wzbudzaja romantyczne uczucia.

Zuzanna, ja nie mam romantycznych odczuć :) Nawet w momencie zakochania, jest to wszystko bez jakiś fajerwerków, motylków czy innych bzdetów. To jest bardziej więź na zasadzie ekshibicjonizmu mojego mózgu. Nawet nie lubię dostawać kwiatków itp. Czasem się nawet zastanawiałam, czy faktycznie to było zakochanie, po tym jak kobiety opisują to uczucie i dochodziłam do wniosku, że moje zakochanie jest bardziej "męskie", to znaczy stonowane i bez zbytniego uzewnętrzniania się.

"Przykład zuzy i iwony pokazuje jak kobiety chcą wykorzystywać facetów, szukają frajera co z nimi na wakacje pojedzie, ale d**y nie zamierzają dać, pewnie będą dawać jakimś ciapatym a nas pewnie wyślą na drogie dzi**i w Amsterdamie." x Aleście są popieprzeni, człowieku... :-O

Gość Zuzanna Amelia & 3
Fog - to Uwazaj. Kupidyn to wyjatkowo niesforne i psotne dziecie.