Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Kobiety jednak dają sie nabrać na tanie słówka

Polecane posty

WomanInTheFog- Jak widać po tragediach polek z muzułmanami, to tych nawinych nie brakuje, jasmine 88. już do nich dołacza, a przecież jej muzułmanin jest "inny" :D

Nie wiem kto to ta jasmine 88 :) Owszem nie brakuje naiwnych kobiet, dlatego powstał ten temat. Jest to niestety smutna prawda, pocieszające jest jednak to, iż mądrych kobiet też jest dużo :)

Tych związków z muzułmanami też nie rozumiem. Nawet jak facet jest w porządku do różnice kulturowe dobiją

mnie muzułmanie odstręczają, ta cała ich kultura poniżająca kobiety jest popierdolona. 8 ale może dobrze się pieprzą i dlatego panny na nich lecą. nie próbowałam i nie wiem :P

Ok już namierzyłam tą Jasmine :) No cóż miłość ma to do siebie, że z reguły ma się klapki na oczach, to dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Fog - mnie kolor skóry nie robi różnicy (chociaż naturalnie bardziej podobają mi się ludzie o kaukaskich rysach), ale kultura...no to ciężko przeskoczyć.

Woman no i nadal na takie zachowanie najlepiej się wyrywa kobitki i to większość niezależnie od wieku ,urody i wykształcenia:D Ot taka już natura kobieca,że uwielbia kit i tanie chwyty :D

Gość taki jeden facet 28
To jest kwestia tzw odpowiednio dobranej bajery. Ja jakimś tam casanova nie jestem . miałem moze ze 20 randek w zyciu ,ale co nie co o kobietach wiem i dajmy na to już po 1 randce jestem w stanie rozpoznać typ kobiety . ... dla mnie ten gościu musiał mieć doskonałe wyczucie co i jak jakiej kobiecie powiedzieć. Jedne leciały na romantyczne zakochanie ,a inne na ciekawe tematy. Fog Jesteś taka mądra bo to oglądasz z dystansu. Zapewniam Cię ,że dobry uwodziciel by wyczuł i Ciebie po krótkiej rozmowie. Nie wiesz jak byś się czuła tak naprawdę z takim czarusiem na randce.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Podnosze

Gość dfghjk
cycki sobie podnies

iksik, nie przesadzaj, nie wszystkie takie są :) taki jeden facet 28 ciekawe tematy trzeba umieć rozwijać i rozpoczynać, do tego niezbędna jest jakaś wiedza. Nie każda kobieta lubi podrywaczy, a takich da się wyczuć, chociażby po łatwości i obyciu w podrywie.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Fog - ale wlasnie o tym piszemy. Wszystko ladnie widac - z boku. Jak sama staniesz oko w oko z sytuacja to moze byc zupelnie inaczej.

Zuza czyli chcesz mi powiedzieć, że nigdy nie trafiłam ani ja ani Ty na podrywacza? Bo na to by wychodziło, skoro nigdy nikt mnie nie poderwał i wykorzystał.

zgadzam się poniekąd z Zuzą. Jeżeli mężczyzna się podoba i ma wyczucie co do tego jak rozmawiać z daną kobietą to faktycznie ocena może nie być tak bliska prawy jak byśmy chciały.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Zdefiniuj okreslenie "wykorzystal"

Czyli wychodzi na to, że żadna z nas nie została tak oszukana, a tacy podrywacze to dla nas bajki :) Albo w takim razie nie jesteśmy tak naiwne ( ku czemu się skłaniam, bo nie wierzę, że żadna nie spotkała takiego), albo faktycznie miałyśmy piekielnego szczęścia w życiu, aby takich nie przyciągnąć :P

W sumie kobiety potrafią być równie perfidne jak mężczyźni i także uwodzić z zimną krwią. Może nie na taką skalę jak tamten tulipan, chociaż... kto wie - przecież mało który pokrzywdzony się poskarży, że dał się podejść kobiecie :)

Wykorzystał ma bardzo szerokie znaczenie, dla każdej kobiety to będzie co innego. Jeśli facet coś robi aby osiągnąć określony cel i zniknąć jak kamfora, to jest to wykorzystanie.

Fog - spotkałam paru podrywaczy, ale skłaniam się bardziej ku przekonaniu, ze jestem tak nieprzyjemną i wymagającą osobą, że nie było nic co mogliby zrobić żeby mi się przypodobać :P

No i o tym mówię, to mi wmawiacie, że nie spotkałam podrywacza :) Dokładnie o to mi chodziło, nie każda poleci na bajeranta i tyle. Chociażby stanął na głowie, to mnie nie zainteresuje :D

Gość taki jeden facet 28
co to znaczy wykorzystać kobietę ? ktoś mi powie ?

Gość WITF a gdzie
twoj chlopak miszcz kozery? nie dalas sie czasem poderwac na kafeterii? wiec kto tu mowi o naiwnosci