Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan fan

Czy on coś do mnie czuje....

Polecane posty

Gość Fan fan

Poznałam chłopaka kilka miesięcy temu u koleżanki na imprezie po długim czasie,który spędziliśmy u niej on mnie pocałował i przytulał nie spodziewałam się tego że pierwszy raz sie spotkamy i odrazu pocałujemy potem trochę się upił i zaczął gadać mi różne komplementy trochę mnie to zdenerwowało więc sobie poszłam.Po tej imprezie przez długi czas się nie spotkaliśmy i nie utrzymywaliśmy kontaktu ale miesiąc temu przypadkowo się z nim spotkałam byłam trochę podpita i tak wyszło że zagadałam do jego znajomych i niego i zaczęliśmy gadać przez jakieś 2 godziny on mi się dużo przyglądał a kiedy gadałam z jego kolegą mówił żebym tak na niego nie patrzała bo będzie zazdrosny a patrzałam normalnie jak na każdego.Kiedy po tym czasie musiałam iść do domu on za mną poszedł i powiedział ze mnie odprowadzi ale ja odmówiła i on spytał sie czy chociaż go przytulę na pożegnanie no to się przytuliłam i znowu wyszło tak ze mnie pocałował.Na drugi dzień dzwonił do mnie o 1 w nocy pijany nie odbierałam ale dużo razy dzwonił więc postanowiłam odebrać. Zaczął mi mówić że fajna ze mnie dziewczyna i tak dalej pół nie rozumiałam bo coś bełkotał.I od tamtej pory znowu się z nim nie widziałam nie wiem o co w tym chodzi bo jak się spotkamy przypadkiem to go do mnie ciągnie a tak to nie utrzymujemy kontaktu aż do następnego przypadkowego spotkania.Obawiam się ze kiedy znowu się spotkamy to on znowu będzie próbował się do mnie zbliżyć.Czy on coś do mnie czuje to jakaś zabawa?? nie rozumiem tej sytuacji.

Gość luzedi
Po pierwsze to dziwi mnie to, że zwracasz na niego w ogóle uwagę- chłopak pije, dzwoni do Ciebie pijany, nie utrzymujecie kontaktu, do czasu kiedy się nie upije rzecz jasna..Zauroczyłaś się bo koleś Cię przytulał i pocałował-domyślam się, że nie macie więcej niż 18 lat gdyż każdy chłopiec w tym właśnie wieku zachowuje się w ten sposób. My kobiety zbyt emocjonalnie podchodzimy do tego typu spraw, natomiast ten oto "Twój" mężczyzna po prostu się tym bawi,sprawia mu to jakąś satysfakcję-niestety.Daj sobie z nim spokój,dobrze Ci radzę.

Gość Fan fan
Właśnie wręcz przeciwnie bo nie jesteśmy nastolatkami gdyż on ma 25lat a ja 20.Nie sądzę żebym ja coś do niego czuła bo nie myślę o nim i go unikam natomiast to on chce się do mnie zbliżyć nie tylko gdy jest pijany bo zdążyło się tylko raz jak był i gdy do mnie dzwonił.A jego kolega mówił mi że wcią o mnie mówił dlatego nie wiem czy on coś może do mnie czuje..

Gość Jagodowe ciasteczko23
Bawi się Tobą. Co, musi byc pijany, żeby zadzwonić? odpuść sobie.

Gość luzedi
jagodowe ciasteczko-dokładnie-"musi być pijany żeby zadzwonić"? Gdybys nic do niego "nie miała"- że się tak kolokwialnie wyrażę to nie siedziałabyś na kafeterii i nie zadawała pytania"czy on coś do mnie czuje"...

taka jest prawda, facet szuka dziewczyny po alkoholu, to jest jak połów. łatwy kąsek, ale jednorazowy. JAk facetowi naprawdę zależy to poruszy niebo i ziemię, żeby się z Tobą spotkać i zrobi wszystko, by dobrze się zaprezentować. a co on zaprezentował swoim bełkotaniem przez telefon? owszem, zakochani PIJANI faceci tez dzwonią, ale tu już jest jakaś przesłanka, a nie zadzwonie, bo mi sie nudzi. Naprawdę nie daj sie złapać na piękne słówka, bo Ty się zaangazujesz, a on się szybko znudzi.

Gość Fan fan
jagodowe ciasteczko-dokładnie masz racje gdyby facetowi zależało szukał by kontaktu ale mi za specjalnie nie zależy na nim po prostu chciałam się spytać o co mu chodzi bo jak jest trzeźwy to nie chce się do mnie na siłe zbliżyć ale widzę ze zwraca na mnie dużo uwagi ale może też nie zawraca mi głowy bo gdy próbował sie ze mną umówić to odmówiłam.Sama nie wiem bo to strasznie dziwna sytuacja pierwszy raz mi sie przydarza coś takiego :/

a tak w ogóle jak Tobie nie zalezy to po co sie przejmujesz dziewczyno?

uwierz mi, że moga przydarzyc Ci sie duzo gorsze i nie warto sobie zawracac tym głowę. mi się wydaję, że to Ty się troche zauroczyłaś i wciągnęłaś w temat. człowiek, który ma wyje>b>ane ma wyjeane i koniec.

Gość Fan fan
To tak jak bym była z facetem i byśmy trzymali dystans,była ale nie była.

Gość Fan fan
No w sumie tak,mam mętlik w głowie sama nie wiem ale najlepiej będzie jak po prostu będę miała to gdzieś i nie będę zwracała na niego uwagi ;)

Nie chce prorokować, ale coś mi się wydaje, że tak łatwo nie zapomnisz. Pamiętaj tylko, żeby nie złapać się na słodkie słówka. One często nic nie znaczą. Liczą się czyny.

Gość smutnaa_26
unikasz? przeciez sama dajesz sie pocalowac i przytulac, to niby jakie to unikanie zeby facet dal sobie spokoj? sama mu pozwalasz, a on wykorzystuje okazje tylko wtedy kiedy wypije. Poza tym, co to za facet ktorego w wieku 25 lat bawi zagadanie do dziewczyny po pijaku.. nie zawracaj sobie nim glowy, raczej powaznie o zyciu nie mysli.

Gość smutnaa_26
co on moze do ciebie czuc skoro nawet nie usiedliscie oi porzadnie na trzezwo nie pogadaliscie..? nie wmawiaj sobie czegos czego nie ma. Moze po prostu podobasz mu sie ale nie na tyle zeby zebral sie na odwage i zwyczajnie zaprosil gdzies..

popieram smutną