Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BiiBii

Chłopak mi powiedział...

Polecane posty

On ma 29 lat ja 22, 7 lat razem. Stwierdził, że mogę owszem do niego przyjechać ale pod warunkiem, że pożyczę mu kasę na 3 piwa i fajki. Powiedziałam nie, bo obiecał, że w tygodniu nie będzie pił, poza tym kasy i tak by mi nie oddał. Ale mniejsza z tym. Wobec tego, że jestem na ostatnim miejscu jego honorowej listy, postawiłam mu ultimatum, albo ja, albo towarzystwo i garaż, z którego robi się meliniarnia. Stwierdził, że chce się rozstać. Teraz mi pisze, bym przyjechała ostatnim autobusem, że będzie na mnie czekał na przystanku, bo mnie chce. Napisałam, że leżę już w łóżku, że zaraz idę spać, bo spałam dziś tylko 2h snu. Na co on stwierdził, że życzy mi powodzenia bo kupił sobie startówkę z nowym numer (to jest nieprawdą, bo znam go i chce, bym miała wyrzuty sumienia), po czym tel. wyłączył. Powiedzcie, czy to ja coś mam z głową nie tak? Bo ja tego nie ogarniam...

Gość ester909
ogarnij temat i zostaw szumowine.nie widzisz ze jaja sobie robi?

Gość nnnhgbds
masz coś z głową nie TAK! skoro w ogóle zamierzasz chcieć to ogarnąć!

Gość xdbsrfbs
22 latek wzial sie za 15 latke :O dziecko spieprzej od niego bo to jakis niepowazny gosc

Gość ester909
to jakas patologia :O

Gość tytktj
Taa... Po siedmiu latach ona na pewno go rzuci. Akurat...

Gość ester909
powinna dla swojego dobra...teraz pozycz mu na piwko i fajki..potem pozycz stowe ,potem dwie na wieczne nieoddanie.na dodatek szantaz.to zwiazek bez przyszlosci.