Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotka

Problem z chlopakiem;/

Polecane posty

Gość samotka

Witam Was . jestem z chłopakiem 3 lata, may po 20 lat. Przede mną miał kilka dziewczyn w tym pewną A. Sytuacja wyglada tak, ze ostatnio jak bylismy na imprezie w klubie spotkalismy tę A. Ja spotkałam, tez swoich znajomych i poszłam do nich, moj chłopak cały czas rozmawiał z A. Jak wróciliśmy do domu wspomniał o niej , ze ładna itd mowil o niej miło, ja mu przytaknęłam, ze faktycznie ladna dziewczyna itd. Na tym skonczyla sie rozmowa, wiem, ze zawsze mmial do niej sentyment bo widzialam jak nie raz ogladal jej zjecia na facebooku, ma jej zdj dalej w telefonie , wszystkie zdjecia ma na tel nie tylko jej innych kolezanek itd równiez. wiec nigdy na to nie zwracalam na to uwagi. Dzisiaj , godzine temu przeszperałam jego telefon, ma jej numer a wczesniej nie mial, w ostatnio wybieranych numerach w wysylanych sms jest jej numer... sms usuniete. Zawsze doladowywal konto i wykupowal tylko pakiety do naszej sieci, prawie wszyscy znajomi sa w naszej sieci, a na drugi dzien po spotkaniu z nia kupil karte co kiedys uwazal za zbedne a pakiety mial, domyslam sie by po to zeby z nia pisac ... nie wiem co mam robic.??

Gość samotka
Zawsze od poczatku ja mialam jego haslo do facebooka a on moje, nigdy mu tam nie wchodzilam ani nic a teraz wchodze i widze ze haslo zmienione w dzien po spotkaniu z nia w tym klubie;/ Nie wiem juz co mam o tym myslec..

Gość samotka
Ona jest naprawde ladna dziewczyna, Zgrabna , naturalna z twarzy bardzo ładna.. Na prawdę się martwie;/

Gość samotka
Moze ktos doradzi co zrobic w takiej sytuacji? Nie wiem kompletnie ja sie zachowywac..

Gość samotka
nikogo nie ma? :(

Gość samotka
szkoda myslalam ze jest jakas dziewczyna co byla w takiej sytuacji albo jest, albo jakis facet by sie wypowiedzial co o tym sadzi.. i czy to koniec dla naszego zwiazku??

Gość Thor wahl
No i? Jesteś czy już poduszkę tulisz ?

Gość Jak sie pochodzi z takiego
Jest cos na rzeczy. Od ciebie malo zalezy i tak naprawde nic nie mozesz zrobic poza byciem piekna ;) w tej sytuacji. Obserwuj jej zachowanie, moze jest na nia jakis hak.

Gość samotka
zajrze jutro moze ktos cos napisze..

Gość samotka
jestem jestem mialam isc bo myslalam, ze nikt nie napisal.. Ni mam jak jej obserwowac , bo ja jej w ogole nie widuje, wredy w tym klubie widzialam ja pierwszy raz w zyciu. byla przesadnie mila dla mnie, zamienilam z nia 1 zdaie i poszlam do swoich znajomych.

Gość Thor wahl
Wielokrotnie sam zmieniłem hasła by unikać daleko psunietych sądów moich przyjaciółek. Na razie jeszcze nie czas na panikę ale obserwuj co się dzieje.

Gość samotka
Widze, ze jest cos na rzeczy. Ale moj chlopak nie zmienil do mnie nastawienia, okazuje mi uczucia, widze ze sie dalej tak samo stara, wszstko jest miedzy nami w porzadku jesli chozi o relacje JA-ON. Nie zauwazylam, zeby byl nieobecny myslami czy cos w tym stylu. Sms raczej przy mnie nie pisze,a jesli dostaje sms, nie panikuje normalnie sie zachowuje odpisuje albo i nie i odklada tel.. ta impreza byla w poniedzialek.

Gość samotka
Dziwne jest dla mnie to, ze mial akurat potrzebe zmienienia hasla po 3 latach , akurat dzien po spotkaniu jej. Od ich rozstania nie widzieli sie raz przypadkiem gdzies na ulicy. byli ze soba pol roku jak mieli po 14, 15 moze 16 lat..

Gość Thor wahl
Nie wiemy z twej relacji praktycznie nic, ani o Tobie ani o twym przyjaciolko. Mj niezyjacy Plucie mwił że lepszy moment strachu niż życie w ciągłym strachu. A tak na marginesie to ty masz ( i on także) 20 lat! Jeszcze statystycznie masz trzech chłopaków przed sobą. A jeśli on zawsze kochał się skrycie w A to zawsze będzie należał do niej.

Gość Thor wahl
Teraz czytałem twój wpis. Tacy jesteśmy. Zmiana chroni i Ciebie i jego. Gdy będziesz wciska wasz związek rozpadnie się jak bańka mydlana.

Gość samotka
nie wiem czy kochal czy nie, twierdzi, ze kocha mnie, jest strasznie zazdrosny, rozstalismy sie juz 2 razy na kilka tygodni , bardzo sie wtedy staral o mnie widac bylo , ze nie chce zyc bede mnie. Boje sie mu o tym powiedziec , ze widzialam w el ze pisze do niej i ze zmienil haslo. ;/ On mi pewnie powie ze mam mu nie grzebac i nie przesadzac. Ostatnio bardzo dobrze sie dogadujemy, w ogole nie klocimy, w lozku jest swietnie, duzo i czesto.. Mieszkamy razzem, on smacznie sobie spi, wiec mialam okazje przeszukac jego telefon. myslalm zeby zablokowac ja, ma taka opcje w telefonie wiec ona sie z nim nie skontaktuje a zeby uniemozliwic jemu kontakt zmienie 1 cyferke w jej numerze w jego kontaktach.. Ale jest jeszcze ten facebook, co prawwda on czesto na nim nie siedzi, raczej rzadko i w przelocie. Innego kontaktu nie maja raczej, ona mieszka w innej czesci miasta.

Gość Thor wahl
Wścibska. Przepraszam nie kontrolowany wyraz. Jak widzę już odjechałaś w objęcia morfeusza . Życzę Ci powodzenia i szczęścia.

Gość Thor wahl
Zazdrość was oboje zabije. Jedynie możesz i musisz mu powiedziec/ napisać(będzie Ci łatwiej) o swoich uczuciach. Nie przyznawać się do przeglądania telefonu, nigdy!!"

Gość samotka
Poczekam co bedzie.. W weekend jade na sobote i neidziele do innego miasta na studia on zostaje w naszym miescie , bedzie mial okazje do spotkania;/

Gość samotka
to o czym mam z nim rozmawiac , c mam mu powiedziec on o niej juz nic nie mowi, nie wspomina, nagle mam wyskoczyc z ta swoja zazdroscia jak filip z konopii? Jesli sie nie przyznam , ze mu przegladnelamm tel to nie mam mu o czym mowic. Oni ze soba pisza. wydaje mi sie ze spotkaa sie w weekend, a ja nie mam jak tego sprawdzic.. On moze ja nawet przyprowadzic do aszego mieszkania, ona mieszka z rodzicam wiec u niej sie raczej nie spotkaja.. ehh juz mam czarny scenariusz. Zawsze tweirdzil ze brzydzi sie zdrady, ale ostatnio na domowce ze znajomymi powiedzial, ze facet, ktory przyzna sie do zdrady jest idiota, potem mu to wypomnialam, ale powiedzial, ze by nie umial, ze suymienie by go zjadloo, zreszta ze on mnie nigdy nie zradzi i tak tylko powiedzial, nie ze wzgled na siebie.

Gość Thor wahl
Idziesz już spać?

Gość pbssss
Hm... Ciężki orzech. Nigdy nie przyznawaj się, że grzebiesz mu gdziekolwiek - w telefonie, na poczcie, portalach... No, chyba że masz dowody, najlepiej wydrukuj, jeśli nie masz tej możliwości, wyślij na swojego maila. Jeśli Cie nie oklamuje, to ok. Mnie byly zdradził, ale nie potrafilam tego rozpoznać, pierwszy poważny związek... Temperament miał zawsze słabszy ode mnie, ale gdy zapytałam wprost, czy zdradził - skłamał. Widziałam to w jego oczach. A dowiedziałam się od kolegi. No, mój kasował też sms, ale on przez cały związek miał mnie w dupie. Niepokojące jest to, ze tego sms usunął... Ty nie powinnas mu grzebać, ale gdyby nie mial nic do ukrycia, nie kasowalby... No, chyba że ona napisała coś klopotliwego i chciał uniknąć glupiej sytuacji... Nie wiem, co doradzic, za mało informacji. Kim ona dla niego była? Jak dlugo razem byli? Jak duże mają grono wspolnych znajomych? A jeśli była dla Ciebie przesadnie miła, uważałabym...

Gość Thor wahl
Kobiety mają dar szóstego zmysłu ( najmniej znakomita większość) Wyczucie niewielkie zmiany w zachowaniu, zapachu czy dotyku. Zmian tych nie analizujcie świadomie i z tąd twe podejrzenia. A co do zdrad to powiem Ci jedynie że najgorszą i najniebezpieczniejszą zdradą nie jest wcale seks tylko skrytek dążenie do innej kobiety. Zatruwa to dążenie umysł i relacje.

Gość Thor wahl
Usunięcie sms to niczego nie dowodzi. Nie usuwanie profilaktycznie niektórych sms-ów?

Gość Thor wahl
Część pbsss. Oni jeszcze nie popełnili bledu małżeństwa więc ani ona ani on niczego nie muszą udowadniać. Ważne jest to czy nasza koleżanka już zatruł się? Jak tak to koniec i nie ważne czy kolega ją puszcza bokiem. Zawsze już będzie sączyła się trucizna podejrzliwości. Pozdrawiam Cię serdecznie Thor

Gość Thor wahl
W takim razie życzę miłym koleżankom dobrej nocy. Gdyby tak się zdążyło że któraś z koleżanek miała ochotę na kontynuowanie tej jakze krótkiej znajomości pozostawiam swój email. Thor.wahl2012@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie Thor

Gość samotka
Witam Was, ja juz w pracy, Moj zrobil dzisiaj pyszne śniadanie.. wymienil z kims 2 sms. Nic sie nie odezwalam na to. Powiedzial , ze jest najszczesliwszy pod sloncem ze mnie ma. Kurcze boje sie , ze chce uspic moja czujnosc. Ostatni raz zrobil mi sniadanie przed praca jakis rok temu;/

Gość Thor wahl
On też czuje że coś się dzieje i myślę że sam nie może się pozbierać. Jest zakochany w A. Głowy nie dam ale.. Pożyjemy zobaczymy. A co do zazdrości to ostrożnie . To niebezpieczne uczucie.

Gość brak zaufania w związku
psuje go

Gość JA ...SAM
Ewidentnie chłopak też jest zestresowany skoro tak się zachowuje...