Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotka

Problem z chlopakiem;/

Polecane posty

Gość boibin
ojojojjjjjj

Gość Samotka
To nie jest podszywka ale spodziewałam się takich reakcji

Gość samotka
To podszyw!! Nie wrocilam do niego, nawet sie z nim nie widziałam i nie mam zamiaru. W przyszlym tyg moj brat z kolega pojada po moje rzeczy i wprowadzam se do mieszkania, w ktoym mieszka moj brat

Gość Samotka
Podszyw? chyba nie zauważyłeś/łaś że mój nick ma dużą literkę a nie małą, muszę się widocznie zaczernić.

Wiem,że wolelibyście żebym okazała się silna ale niestety moje uczucie jest silniejsze wierzę,że się zmienił

Gość amerykaniepiszglupot
eh... szkoda, że okazałaś się kolejną naiwną... ciekawe po której zdradzie zdecydujesz się odejść...

Gość amerykaniepiszglupot
hmmm chociaż w sumie prawdziwa samotka miała jednak nick z małej literki... to już sama nie wiem czy to nie podszyw...

Gość tojasamotka
to forum to jakas paranoja. Ktos zaczernil sobie moj nick. Nie wrocilam do mojego eks i nie mam zamiaru. On czasami probuje dzwonic pisze sms, ale nie , po prostu nie dam rady.. Zaczelam nowe zycie . Juz tutaj nie bede pisac, bo nie ma sensu skoro kto zaczernil sobie mojego nicka. Sami rozumiecie, Dziekuje tym co mnie wspierali. Sa tu jeszcze normalni ludzie. :) A co do rodzicow, to powiedzialam im wszystko, bardzo mi wspolczuli i nie mogli w to uwierzyc. Zreszta nikt nie moze, nawet ja sama. Ale jestem silna i dam rade, Nie jestem naiwna i nie mam zamiaru zmarnowac sobie zycia z kims kto potrafil tak perfidnie zaplanowac zdrade. To moj ostatni post. Zaczerniona zsamotka bedzie pisac bzdury, nie wierzcie w to. Ja juz tu nic nie napisze. Pozdrawiam.

zdesperowane te podszywy...ludzie są na prawdę bezczelni nagle jak napisałam to 10 Samotek się odnalazło..

Ostatnio zamieniłam ją na większą bo na innym wątku też pojawiła się inna samotka ale po co mam się tłumaczyć skoro wiecie lepiej?

Gość Grafolog
Po skomplikowanej analizie stwierdzam, że zaczerniona Samotka jest tą właściwą.

Gość zrobilas bardzo glupio
bo ona teraz wie, ze jest bezkarny . zdrada sie powtorzy,potem znow przepraszanie, ty znow sie ugniesz itd . ale coz, twoja decyzja. zastanawia mnie tylko dlaczego kobiety sie nie szanuja do tego stopnia...

A sama się znalazłaś w tej sytuacji,że tak oceniasz? Łatwo jest dawać rady i oceniać innych, kiedy nas to nie dotyczy. Też kiedyś mówiłam,że nigdy nie wybaczę zdrady i co? Teoria teorią a życie jest życiem.

Gość dajcie se siana.
zgadzam sie z samotka wszystkie jestescie takie madre i tak sie szanujecie tylko codziennie 10 nowych tematow tresci chlopak mnie rzucil albo jak go odzyskac

Gość Merkies
I co tam nowego słychać?

Gość Samotek
c**j ci do tego

Gość gość
:)))))))):):):)

Gość gość
masz krzywe nogi jak srasz